Bulgaria - Sofia: Air-conditioning appliances

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:2022-464890
Date
2022-08-26
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-309660
Releases
2021-06-21 (ocds-pyfy63:2021-309660:2021-309660)
2022-08-26 (ocds-pyfy63:2021-309660:2022-464890)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Air-conditioning appliances
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-08-26 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:1
Classification
CPV / 39717200
Description
1. Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация;осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2. Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 1 е 60 164 (шестдесет хиляди сто шестдесет и четири) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 30 164 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 30 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен прът, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 30 164 (тридесет хиляди сто шестдесет и четири) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:2
Classification
CPV / 39717200
Description
1. Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация; осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2. Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 2 ​​​​​​​- 168 896 (сто шестдесет и осем хиляди осемстотин деветдесет и шест) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 153 896 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 15 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 153 896 (сто петдесет и три хиляди осемстотин деветдесет и шест) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:3
Classification
CPV / 39717200
Description
1. Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация;осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2. Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 3 е ​​​​​​​60 374 (шестдесет хиляди триста седемдесет и четири) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 40 374 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 20 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 40 374 (четиридесет хиляди триста седемдесет и четири) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:4
Classification
CPV / 39717200
Description
1. Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация;осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2. Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 4 е ​​​​​​​11 289 (единадесет хиляди двеста осемдесет и девет) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 6 289 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 5 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 6 289 (шест хиляди двеста осемдесет и девет) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.​​​​​​​

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:5
Classification
CPV / 39717200
Description
1. Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация;осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2. Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 5 е ​​​​​​​​​​​​​​112 200 (сто и дванадесет хиляди и двеста) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 92 200 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 20 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 92 200 (деветдесет и две хиляди и двеста) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:obj:6
Classification
CPV / 39717200
Description
1.  Изпълнението на поръчката включва:доставка на инверторни климатици и конвектори, отговарящи на общите и минималните изисквания на възложителя;монтаж и демонтаж на техниката в изрично посочено от възложителя помещение. В стойността на монтажа участниците следва да включат:- меден тръбен път с дължина до 8 м.;- захранващ кабел (220V) с дължина до 5 м.;- декоративни кабелни канали със съответната ширина и дължина, които скриват захранващия кабел и тръбния път;всички вносни мита, такси, магазинаж, застраховки и транспорт на предлаганата техника до мястото за доставка и монтаж;пускане в експлоатация;осигуряване на гаранционна поддръжка на климатизаторите за срок не по-кратък от 36 (тридесет и шест) месеца.2.  Опцията включва изпълнението на следните дейности:- доставка на допълнителни климатици при необходимост;- доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Опцията се възлага с допълнително споразумение по реда на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.3. Прогнозната стойност на Обособена позиция № 6 е ​​​​17 077 (седемнадесет хиляди седемдесет и седем) лв. без ДДС, в която стойност се включват следните стойности:до 7 077 лв. без ДДС за дейности по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) идо 10 000 лв. без ДДС за опция, която включва доставка на допълнителни количества климатици – при необходимост; доставка и монтаж на меден тръбен път, на захранващ кабел и/или на декоративен кабелен канал над заложените количества в техническата спецификация.Забележка: Прогнозната стойност в размер на 7 077 (седем хиляди седемдесет и седем) лв. без ДДС за дейността по доставка на климатици, демонтаж на наличното оборудване (където е приложимо) и монтаж на доставената нова стока, тестване, пускане/въвеждане в експлоатация, гаранционна поддръжка (сервизно обслужване) е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:0
Title
„Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за Централно митническо управление (ЦМУ) и Национален учебен център (НУЦ) в гр. София“
Date
2022-08-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:1
Title
„Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за обекти на територията на Териториална дирекция Югозападна“
Date
2022-08-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:2
Title
„Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за обекти на територията на Териториална дирекция Южна морска“
Date
2022-08-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:3
Title
„Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за обекти на територията на Териториална дирекция Северна морска“
Date
2022-08-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:4
Title
„Доставка, монтаж и гаранционна сервизна поддръжка на климатици за обекти на Агенция „Митници““, Обособена позиция 5: „Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за обекти на тери
Date
2022-08-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-309660:award:5
Title
„Доставка, монтаж и гаранционно сервизно обслужване на климатици за обекти на територията на Териториална дирекция Тракийска“
Date
2022-08-15
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTsIYa "MITNITsI"
Street address
ul. G. S. Rakovski No. 47
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1202
Country
BG
Contact name
Irena Nedelchova Ilieva
E-mail
irena.ilieva@customs.bg
Phone
+359 298594019
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
НАКТАЙМ ЕООД
Street address
бул.ДРАГАН ЦАНКОВ №.17 ет.2 ап.4
Locality
гр. София
Postal code
1113
Country
BG
E-mail
info@nactime.com
Phone
+359 2029714555
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
НАКТАЙМ ЕООД
Street address
бул. ДРАГАН ЦАНКОВ № 17, ет. 2, ап. 4
Locality
гр. София
Postal code
1113
Country
BG
E-mail
info@nactime.com
Phone
+359 2029714555
Website
Link

Organization data Organization in JSON