Hungary - Debrecen: Gases

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:2021-522625
Date
2021-10-15
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Gases
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-10-15 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:obj:1
Classification
CPV / 24100000
Additional classifications
CPV / 24111900
Description
Cseppfolyós oxigén szállítása az ajánlatkérő részére, valamint ezek tárolására szolgáló tartályok biztosítása. Az összmennyiség 36 hónapra: 2 062 152 m3Ajánlattevő köteles a tulajdonában levő cseppfolyós oxigén tartályt szerelvényekkel együtt és tartályonként egy-egy telemetriát saját költségén a következő helyekre letelepíteni:Debreceni Egyetem Klinikai Központ I. sz. telephely (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.): 1 darab 25 m3-es, 18 bar üzemi nyomású tartály, 250 m3/h teljesítményű elpárologtatóval, fix telepítéssel, 1 darab 11 m3es, 18 bar üzemi nyomású tartály, 250 m3/h teljesítményű elpárologtatóval, fix telepítéssel.Debreceni Egyetem Klinikai Központ II. sz. telephely (4032 Debrecen, Móricz Zsigmond krt.):1 darab 11 m3-es 18 bar üzemi nyomású tartály, 250 m3/h teljesítményű elpárologtatóval, fix telepítéssel.Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campus (4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.):1 darab 6 m3-es, 18 bar üzemi nyomású tartály, 400 m3/h teljesítményű elpárologtatóval, fix telepítéssel,1 darab 10 m3-es, 18 bar üzemi nyomású tartály, 400 m3/h teljesítményű elpárologtatóval, fix telepítéssel.Az adásvételi keretszerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás valamint az ártáblázat részletesen tartalmazza.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:obj:2
Classification
CPV / 24100000
Additional classifications
CPV / 24111500
Description
Orvosi gázok szállítása az Ajánlatkérő részére, valamint ezek tárolására szolgáló tartályok, palackok és tároló paletták biztosítása külön díj nélkül. A kihelyezett palackok töltése az alábbiak szerint:68-féle palackos gáz, Az összmennyiség 36 hónapra 18 024 palack.Ajánlattevőnek biztosítania kell:- a gázmennyiségek felhasználásához szükséges palackmennyiségeket (1446 palack)- a transzport oxigénpalackok vonatkozásában megfelelő számú cserepalackot, illetve 24 órán belüli töltését, szükség szerint a cserepalackok részére tároló palettákat,- szállítás gyakorisága: eseti megrendelések alapján, azzal, hogy vészellátás esetén a megrendeléstől számított 4 órán belül köteles az Ajánlattevő szállítani.Az adásvételi keretszerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás valamint az ártáblázat részletesen tartalmazza. Az ártáblázat valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:obj:3
Classification
CPV / 24100000
Additional classifications
CPV / 24111800
Description
Cseppfolyós nitrogén szállítása helyszíni töltéssel az Ajánlatkérő részére, a saját tárolóedényeibe (Dewar edény). Az összmennyiség 36 hónapra 121 356 liter.A folyékony nitrogén szállítása és felhasználási helyen történő átfejtése során be kell tartani a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás (ADR) „A” és „B” Mellékletének belföldi alkalmazásáról szóló 61/2013. (X. 17.) NFM rendeletben foglaltakat, valamint a veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól szóló 44/2000. (XII.27.) EÜM rendelet előírásait.Az adásvételi keretszerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás valamint az ártáblázat részletesen tartalmazza.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:obj:4
Classification
CPV / 24100000
Description
800PPM nitrogén-monoxid túlnyomásos orvosi gáz szállítása az Ajánlatkérő részére.A beszerezni kívánt mennyiség 36 hónapra: 12 db (palack)Műszaki specifikáció:- 800 ppm NO nitrogénben oldott nitrogén-monoxid 5.0,- 10 literes alupalackban,- min. 150 bar nyomássalAz adásvételi keretszerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:obj:5
Classification
CPV / 24100000
Additional classifications
CPV / 24111300
Description
Mélyhűtött cseppfolyós hélium szállítása készülékbe átfejtve az Ajánlatkérő részére. UN 1963 2.2 osztályú, 99% tisztaságú.A beszerezni kívánt mennyiség 36 hónapra: 1 140 literAjánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.Jótállás: min. 12 hónap.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:award:0
Title
Cseppfolyós oxigén beszerzése
Date
2021-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:award:1
Title
Palackos gázok beszerzése
Date
2021-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:award:2
Title
Cseppfolyós nitrogén
Date
2021-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:award:3
Title
800PPM nitrogén-monoxid túlnyomásos orvosi gáz
Date
2021-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-304696:award:4
Title
Cseppfolyós hélium beszerzése
Date
2021-09-24
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Patai Dóra
E-mail
patai.dora@fin.unideb.hu
Phone
+36 52512700-74493
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Messer Hungarogáz Ipari Gázgyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Váci Út 117
Locality
Budapest
Postal code
1044
Country
HU
E-mail
szilvia.kamaran@messergroup.com
Phone
+36 703351110
Fax
+36 14351270
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Linde Gáz Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Carl von Linde Út 1.
Locality
Répcelak
Postal code
9653
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@linde.com
Phone
+36 13474738

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Országos Mesterséges Termékenyítő Zrt.
Street address
Nagyremete 081/15
Locality
Gödöllő
Postal code
2100
Country
HU
E-mail
hepp.csaba@omtrt.hu
Phone
+36 309856477

Organization data Organization in JSON