Romania - Cluj-Napoca: Bitumen

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-301648:2021-301648
Date
2021-06-16
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Romania - Cluj-Napoca: Bitumen
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (90)
- Quality: Componenta tehnica. (10)
Award period
2021-07-14 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Completare DUAE care confirmă că ofertantul, terții susținători și subcontractanții nu se află în niciuna din situațiile de excludere menționate la art. 59-60, 164, 165 si 167 din Legea 98/2016.Declarația privind neîncadrarea în prev. art.59- 60 se va prezenta odată cu DUAE.Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE și care urmează a fi prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul 1 în clasamentul intermediar întocmit după aplicarea criteriului de atribuire sunt:— certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate (buget local, buget de stat);— cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, așa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv;— după caz, documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute art. 166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din legea 98/2016 privind achizițiile publice.Documentele solicitate trebuie sa fie valabile la momentul prezentarii.Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt:— directorul general – Ion Pantelimon;— director financiar contabilitate – ec. Zoița Bumb;— director tehnic-producție – ing. Ioan Morocăzan;— șef Birou achiziții – ing. Bianca Pîrlea;— șef Birou juridic – consilier juridic Emese Vasilie-Pap.Operatorii economici ce depun oferta trebuie sa dovedeasca o forma de inregistrare in conditiile legii din tara de rezidenta, sa reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in nici una dintre situatiile de anulare a constituirii, precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitate de indeplinire: completare DUAE, urmand ca documentul justificativ, respectiv certificat ONRC sau pt. ofertantii straini document echivalent emis in tara de rezidenta (in limba in care a fost emis, insotit de traducerea in limba romana efectuata in mod obligatoriu de catre traducatori autorizati), urmeaza sa fie prezentat la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul 1 in clasamentul intermediar intocmit dupa aplicarea criteriului de atribuire.Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului.

Economic/financial eligibility:

Specificati cifra de afaceri medie anuala. Ofertantul trebuie sa facă dovada ca are capacitatea financiara de a susține un contract de valoarea celui dorit a se încheia, prin declararea cifrei medii de afaceri pe ultimii trei ani, respectiv 2018-2020, care sa fie de minimum 24 000 000 RON.

Economic/financial minimum level:

Capacitatea financiară și cifra de afaceri medie anuală se vor declara în DUAE prin completare DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire cu informațiile aferente situației lor. Prezentarea de bilanțuri contabile/audituri financiare/rapoarte ale cenzorilor, precum si orice alte documente edificatoare prin care ofertantul își poate dovedi capacitatea economico-financiara se va solicita ofertantului aflat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit după aplicarea criteriului de atribuire.

Technical/professional eligibility:

Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat. Experiența similară solicitată se referă la demonstrarea potențialului tehnic al fiecăruia ofertant de a rezolva eventuale dificultăți legate de îndeplinirea contractului ce urmează a fi atribuit prin raportare la o experiență similară a acestuia din trecut, de furnizare produse similare-bitum și produse bituminoase. Ofertantul trebuie să demonstreze că a livrat în ultimii trei ani (calculați până la data-limită de depunere a ofertelor), produse similare cu cele descrise în caietul de sarcini, în valoare de minimum cumulat de 12 000 000 RON, valoare prevăzută la nivelul a minimum un contract sau mai multe contracte, pentru a avea certitudinea că prin experiența anterioară a livrat produse similare celor solicitate la prezenta procedură, nivelul fiind stabilit în raport cu valoarea estimată a contractului, astfel încât aceasta să nu fie depăşită dar să reprezinte o asigurare suplimentară privind capacitatea ofertantului că poate livra produse de calitatea tehnică solicitata prin caietul de sarcini.

Technical/professional minimum level:

Experiența similară se va declara în DUAE prin completare DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire. Prezentarea de certificate/documente/contracte/copii de pe părți relevante ale contractelor/recomandare/proces-verbal de recepție emise sau contrasemnate de către o autoritate sau client beneficiar, documentele justificative vor fi emise sau contrasemnate de beneficiar (autoritate contractantă sau client privat) și vor indica cel puțin următoarele: tipul produselor furnizate pentru verificarea îndeplinirii cerinței, beneficiarii, valoarea contractului, modul de îndeplinire a contractului și vor fi solicitate ofertantului aflat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit după aplicarea criteriului de atribuire.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-06-16 - 2021-07-14
Value
26 100 000.00 RON
Minimum value
26 100 000.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-301648:obj:1
Classification
CPV / 44113610
Description
Furnizare bitum rutier D 50/70 – 10 000 t, bitum modificat cu polimeri BMP 25-55/65 – 500 t, conform caietului de sarcini.Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 12 650 000 RON.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca
Street address
Calea Someșeni nr. 2
Locality
Cluj-Napoca
Postal code
400397
Country
RO
Contact name
Bianca Cecilia Pirlea
E-mail
office@radpcj.ro
Phone
+40 264552666
Fax
+40 264444576
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON