Romania - Bucharest: System quality assurance assessment and review services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-280928:2021-280928
Date
2021-06-04
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-280928
Releases
2021-06-04 (ocds-pyfy63:2021-280928:2021-280928)
2021-09-17 (ocds-pyfy63:2021-280928:2021-471064)

Releases in JSON

Tender

Title
Romania - Bucharest: System quality assurance assessment and review services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Autoritatea contractanta solicita prezentarea unui manager de proiect si a minim 4 ingineri cu urmatoarele specializari: - Un Manager de proiect (EP1) - Trei Ingineri sisteme electronice si de radiocomunicatii (EP2) - Un Inginer sisteme electrice (EP3) Minim 2 persoane din Personalul solicitat trebuie să fie autorizate pentru lucrul la înălțime. (40)
- Quality: Pentru acest factor punctajul se acorda in functie de perioada de garanţie oferita modulului/elementului reparat în cadrul serviciilor de reparatie si mentenanță (revizie tehnică). Prin caietul de sarcini s-a solicitat ca perioada de garantie minima acordata modulelor/elementelor reparate in cadrul serviciilor de reparatie sa fie de 4 luni de la data incheierii Procesului Verbal de Remediere a Defecțiunii (20)

Award criteria for item 2:
- Price (40)
- Quality: Punctajul pentru factorul de evaluare “Calificarea şi experienţă profesională a personalului (EP)”, se acordă astfel: EP= EP1+EP2.1+EP2.2+EP3= (20+35+35+10)*40% Autoritatea contractanta solicita prezentarea unui manager de proiect si a minim 4 ingineri cu urmatoarele specializari: - Un Manager de proiect (EP1) - Trei Ingineri sisteme electronice si de radiocomunicatii (EP2) - Un Inginer sisteme electrice (EP3) Minim 2 persoane din Personalul solicitat trebuie să fie autorizate pentru lucrul la înălțime. (40)
- Quality: Pentru acest factor punctajul se acorda in functie de perioada de garanţie oferita modulului/elementului reparat în cadrul serviciilor de reparatie si mentenanță (revizie tehnică). Prin caietul de sarcini s-a solicitat ca perioada de garantie minima acordata modulelor/elementelor reparate in cadrul serviciilor de reparatie sa fie de 4 luni de la data incheierii Procesului Verbal de Remediere a Defecțiunii (20)
Award period
2021-07-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Ofertanții, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. 164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice.Se va completa Documentul Unic de Achiziții European (DUAE), conform art. 193-195 din Legea nr. 98/2016 și conform Notificării ANAP nr. 240/2016 si a Notificarii privind utilizarea DUAE in procedurile desfasurate exclusiv prin mijloace electronice, de către ofertanți, terți susținători și subcontractanți, cu informațiile aferente situației lor.În vederea verificării informațiilor cuprinse în DUAE, conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractantă are dreptul să solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, cum ar fi:Cazier judiciar pentru ofertant și pentru persoanele care sunt membri ai organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului ofertant sau are putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, așa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv;Certificate constatatoare care să ateste "lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate” (buget local, buget de stat etc.) restante la momentul prezentării;Documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute la art. 166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea nr. 98/2016 (dacă este cazul).Pentru ofertanții străini se acceptă orice document considerat edificator în țara de origine sau în țara în care acesta este stabilit, cum ar fi declarații pe proprie răspundere, certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autoritățile competente din țara respectivă, însoțit de traducere autorizată în limba română.

Economic/financial eligibility:

Loturile: 1 Cifra de afaceri medie specifica Ofertantul trebuie să facă dovada că media cifrei de afaceri specifica pe ultimii 3 ani raportata la data limita de depunere a ofertelor este cel puțin egală cu dublul valorii estimate a celui mai mare contract subsecvent, respectiv 1.021.226 RON. Prin media de afaceri specifica se intelege cifra de afaceri realizata de societate in domeniul prestarii de servicii de mentenanta post-garantie (revizie tehnica, reparatie si asistenta tehnica on-line) pentru RADARE Meteorologice, adica detectia si masurarea fenomenelor meteorologice prin unde radio, echipamente radio/radar sau echivalent, care au funcționalități și performanțe similare sau superioare celor descrise în caietul de sarciniLoturile: 2 Cifra de afaceri medie specifica Ofertantul trebuie să facă dovada că media cifrei de afaceri specifica pe ultimii 3 ani raportata la data limita de depunere a ofertelor este cel puțin egală cu dublul valorii estimate a celui mai mare contract subsecvent, respectiv 4.223.834 RON. Prin media de afaceri specifica se intelege cifra de afaceri realizata de societate in domeniul prestarii de servicii de mentenanta post-garantie (revizie tehnica, reparatie si asistenta tehnica on-line) pentru RADARE Meteorologice, adica detectia si masurarea fenomenelor meteorologice prin unde radio, echipamente radio/radar sau echivalent, care au funcționalități și performanțe similare sau superioare celor descrise în caietul de sarcini.

Economic/financial minimum level:

Se va completa Documentul Unic de Achizitii European (DUAE). În vederea verificării informațiilor cuprinse în DUAE, conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractantă are dreptul să solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, cum ar fi: bilanțuri contabile, extrase financiare.Se va completa Documentul Unic de Achizitii European (DUAE). În vederea verificării informațiilor cuprinse în DUAE, conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractantă are dreptul să solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, cum ar fi: bilanțuri contabile, extrase financiare etc

Technical/professional eligibility:

Loturile: 1 Proportia de subcontractare Ofertantul are obligația de a cuprinde în ofertă denumirea eventualilor subcontractanți și datele de contact ale acestora, parte/părțile din contract care urmează a fi îndeplinite de către aceștia, valoarea la care se ridică partea/părțile respective, precum și acordul subcontractanților cu privire la aceste aspecteLoturile: 1 Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificat Experienta similara Experiența similară se demonstrează prin servicii similare furnizate de către ofertant în cadrul unuia sau cel mult 5 contracte în ultimii 3 ani (calculati până la data limită de depunere a ofertelor), servicii similare din punct de vedere al naturii și complexității celor care fac obiectul principal al contractului, cu o valoare cumulata de minim 510.613 RON fără TVA. Pentru Autoritatea contractantă „Servicii similare” reprezintă prestarea de servicii de mentenanta post-garantie (revizie tehnica, reparatie si asistenta tehnica on-line) pentru radare meteorologice, adica detectia si masurarea fenomenelor meteorologice prin unde radio, echipamente radio/radar sau echivalent, care au funcționalități și performanțe similare sau superioare celor descrise în caietul de sarciniLoturile: 2 Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificat Experiență similară Experiența similară se demonstrează prin servicii similare furnizate de către ofertant în cadrul unuia sau cel mult 5 contracte în ultimii 3 ani (calculati până la data limită de depunere a ofertelor), servicii similare din punct de vedere al naturii și complexității celor care fac obiectul principal al contractului, cu o valoare cumulată de minim 2.111.917 RON fără TVA Pentru Autoritatea contractantă „Servicii similare” reprezintă prestarea de servicii de mentenanta post-garantie (revizie tehnica, reparatie si asistenta tehnica on-line) pentru radare meteorologice, adica detectia si masurarea fenomenelor meteorologice prin unde radio, echipamente radio/radar sau echivalent, care au funcționalități și performanțe similare sau superioare celor descrise în caietul de sarcini.Loturile: 2 Proportia de subcontractare Ofertantul are obligația de a cuprinde în ofertă denumirea eventualilor subcontractanți și datele de contact ale acestora, parte/părțile din contract care urmează a fi îndeplinite de către aceștia, valoarea la care se ridică partea/părțile respective, precum și acordul subcontractanților cu privire la aceste aspecte.

Technical/professional minimum level:

Se va completa Documentul Unic de Achiziții European (DUAE) conform art. 193-195 din Legea nr. 98/2016 si Formularul nr. 3 - Acord de subcontractare din sectiunea Formulare. Conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractantã are dreptul sa solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative din care sa rezulte informații privind partea/pãrțile din contract care sunt îndeplinite de subcontractanți, conform art. 150 alin. (2) anexa la H.G. nr. 395/2016Se va completa Documentul Unic de Achiziții European (DUAE), conform art. 193-195 din Legea nr. 98/2016 și conform Notificării ANAP nr. 240/2016 si a Notificarii privind utilizarea DUAE in procedurile desfasurate exclusiv prin mijloace electronice, de către ofertanți, terți susținători și subcontractanți, cu informațiile aferente situației lor. Asociatul/asociaţii nominalizaţi va/vor prezenta distinct DUAE în care se vor cuprinde informatiile solicitate. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numărul și data contractului invocat drept experientă similară, tipul/categoriile de produse, valoarea, autoritatea contractanta, data și numărul documentului de receptie. Următoarele documente justificative care probează îndeplinirea cerintei vor fi prezentate doar de către ofertantul/ofertantii clasat/clasati pe primul/ în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor: - procesul-verbal de receptie sau alte documente din care să reiasă următoarele informatii: autoritatea contractanta, cantitatea/valoarea, perioada și locul livrării; - recomandări; - alte documente echivalente. În vederea verificării informațiilor cuprinse în DUAE, conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, Autoritatea contractantă are dreptul să solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, cum ar fi: Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii contractului/contractelor menționat/e în DUAE care să confirme îndeplinirea cerințelor privind experiența relevantă și informațiile înscrise în DUAE. Nota: • Certificatele/documentele de mai sus trebuie însoțite de traducere autorizată în limba română, dacă este cazul. • În cazul contractelor în valută, pentru transformarea în Lei se va utiliza cursul mediu anual lei/valută comunicat de BNR aferent contractelor menționate în formular. • În cazul unei oferte comune, cerințele de calificare cu privire la experiența similară se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului (prin cumul). • În cazul în care cerința de calificare privind experiența similară este demonstrată prin invocarea susținerii unei/unor terțe persoane, la solicitarea autorității contractante, trebuie prezentat/e angajamentul/ele ferm/e din partea terțului/terților conform prevederilor art. 48 alin. (1) din anexa la și ale art. 182 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. De asemenea, se vor...Se va completa Documentul Unic de Achiziții European (DUAE), conform art. 193-195 din Legea nr. 98/2016 și conform Notificării ANAP nr. 240/2016 si a Notificarii privind utilizarea DUAE in procedurile desfasurate exclusiv prin mijloace electronice, de către ofertanți, terți susținători și subcontractanți, cu informațiile aferente situației lor. Asociatul/asociaţii nominalizaţi va/vor prezenta distinct DUAE în care se vor cuprinde informatiile solicitate. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numărul și data contractului invocat drept experientă similară, tipul/categoriile de produse, valoarea, autoritatea contractanta, data și numărul documentului de receptie. Următoarele documente justificative care probează îndeplinirea cerintei vor fi prezentate doar de către ofertantul/ofertantii clasat/clasati pe primul/ în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor: - procesul-verbal de receptie sau alte documente din care să reiasă următoarele informatii: autoritatea contractanta, cantitatea/valoarea, perioada și locul livrării; - recomandări; - alte documente echivalente. În vederea verificării informațiilor cuprinse în DUAE, conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, Autoritatea contractantă are dreptul să solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, cum ar fi: Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii contractului/contractelor menționat/e în DUAE care să confirme îndeplinirea cerințelor privind experiența relevantă și informațiile înscrise în DUAE. Nota: • Certificatele/documentele de mai sus trebuie însoțite de traducere autorizată în limba română, dacă este cazul. • În cazul contractelor în valută, pentru transformarea în Lei se va utiliza cursul mediu anual lei/valută comunicat de BNR aferent contractelor menționate în formular. • În cazul unei oferte comune, cerințele de calificare cu privire la experiența similară se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului (prin cumul). • În cazul în care cerința de calificare privind experiența similară este demonstrată prin invocarea susținerii unei/unor terțe persoane, la solicitarea autorității contractante, trebuie prezentat/e angajamentul/ele ferm/e din partea terțului/terților conform prevederilor art. 48 alin. (1) din anexa la și ale art. 182 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. De asemenea, se vor...Se va completa Documentul Unic de Achiziții European (DUAE) conform art. 193-195 din Legea nr. 98/2016 si Formularul nr. 3 - Acord de subcontractare din sectiunea Formulare. Conform art. 196 din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractantã are dreptul sa solicite, iar ofertantul are obligația de a prezenta documente justificative din care sa rezulte informații privind partea/pãrțile din contract care sunt îndeplinite de subcontractanți, conform art. 150 alin. (2) anexa la H.G. nr. 395/2016.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-06-04 - 2021-07-21
Value
10 490 120.00 RON
Minimum value
10 490 120.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-280928:obj:1
Classification
CPV / 72225000
Description
Obiectul achiziției îl reprezintă mentenanța (revizie tehnică), reparația și asistența tehnică online a radarelor meteorologice pentru asigurarea functionarii Retelei Nationale. Reteaua Nationala de Radare Meteorologice in banda S: Medgidia, Barnova, Bobohalma, Timisoara, Oradea.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-280928:obj:2
Classification
CPV / 72225000
Description
Obiectul achiziției îl reprezintă mentenanța (revizie tehnică), reparația și asistența tehnică online a radarelor meteorologice pentru asigurarea functionarii Retelei Nationale de Radare Meteorologice in banda C situate in Bucuresti si Craiova.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Administraţia Naţională de Meteorologie R.A.
Street address
Șoseaua București-Ploiești nr. 97
Locality
Bucureşti
Postal code
013686
Country
RO
Contact name
Gabriela Aionesei
E-mail
gabriela.aionesei@meteoromania.ro
Phone
+40 213183240
Fax
+43 021163143
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON