Hungary - Budapest: Miscellaneous medical devices and products

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:2021-670056
Date
2021-12-28
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-263370
Releases
2021-05-26 (ocds-pyfy63:2021-263370:2021-263370)
2021-12-28 (ocds-pyfy63:2021-263370:2021-670056)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Miscellaneous medical devices and products
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (60)
- Quality: 2. Lézerterápiás készülék esetében: Laser akupunkturához Bahr és Nogier frekvenciák megléte (igen/nem) (10)
- Quality: 3. Lézerterápiás készülék RoboticScanning esetében: Scanning System Elite önkezelő fej, 7” kijelzővel (igen/nem) (10)
- Quality: 4. Fizioterápiás multifunkciós kezelőegység esetében: Egy kezelésen belül alternáló 1/3 MHz ultrahangfej (igen/nem) (10)
- Quality: 5. Fizioterápiás multifunkciós kezelőegység esetében: 1 db a testen, fixen rögzíthető ultrahang fej 18 cm2, 6 kristályos (6 x 3cm2), alternáló 1 és 3 MHz (igen/nem) (10)

Award criteria for item 2:
- Price (60)
- Quality: 2. Látótér vizsgáló esetében: Kinetikus excentricitás 36° (igen/nem) (10)
- Quality: 3. Látótér vizsgáló esetében: SPARK Stratégia Glaucoma vizsgálati stratégia megléte (igen/nem) (15)
- Quality: 4.Látótér vizsgáló esetében: GSP - automata glaucoma/neurológiai értékelő szoftver megléte (igen/nem) (15)

Award criteria for item 3:
- Price (60)
- Quality: 2. Dermatoszkóp készülék esetében: PigmentBoost Plus™ vagy azzal egyenértékű megvilágítás egy harmadik LED készlettel (igen/nem) (20)
- Quality: 3. Vizsgálólámpa esetében: Megvilágítás erőssége 0,5 m-ről (min. 40000 lux, max. 50000 lux) (10)
- Quality: 4. Mikroszkóp esetében: Egyszerre két tárgylemez fogható be (igen/nem) (10)

Award criteria for item 4:
- Price (60)
- Quality: 2. Labor centrifuga nagy készülék esetében: teljeskörű garancia vállalása (min. 24 hónap, max. 36 hónap) (30)
- Quality: 3. Labor centrifuga kicsi készülék esetében: teljeskörű garancia vállalása (min. 24 hónap, max. 36 hónap) (10)

Award criteria for item 5:
- Price (60)
- Quality: 2. Kolposzkóp készülék esetében: Legnagyobb oldalirányú kinyúlás a függőleges rúdtól (min. 600 mm, max. 1000 mm) (30)
- Quality: 3. Kolposzkóp készülék esetében: Maximális nagyítás (min. 10x, max. 25x) (10)
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-12-28 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:obj:1
Classification
CPV / 33190000
Description
Tárgyi eljárás ezen részajánlati körében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:- 1 db Lökéshullám terápiás készülék;- 1 db Lézerterápiás készülék;- 1 db Lézerterápiás készülék RoboticScanning;- 3 db Fizioterápiás multifunkciós kezelőegység;- 1 db Fizioterápiás nyirokmasszázs készülék;- 1 db Fizioterápiás rövidhullámú készülék, kapacitív fejekkel;- Bemer mágnesterápiás kezelőegység:alapmennyiség: 1 dbopcionális mennyiség: 2 dbteljes mennyiség: 3 db- 1 db Térd-csípő mozgató kezelőegység;- 1 db dönthető támlás szobakerékpár;- 1 db Orvosi testösszetétel analizátor.A megajánlott termék csak új, a szállítást megelőzően sehol nem használt eszköz lehet. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a terméknek a teljesítés helyére való leszállítása és üzembe helyezése.A megajánlott terméknek meg kell felelnie a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározott műszaki paramétereknek, előírásoknak.A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban és egyéb közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a részletes műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg azon eszközök esetében, amely ezen jogszabály hatálya alá tartozik.Ajánlattevő, amennyiben a megajánlott eszköz a fenti jogszabály hatálya alá tartozik, a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni. Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia szükséges elektronikus űrlap formájában arról, hogy az általa megajánlott termék a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet hatálya alá tartozik-e, amennyiben igen, úgy mellékleteként csatolva a kapcsolódó tanúsítványt, illetve a rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozatot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:obj:2
Classification
CPV / 33190000
Additional classifications
CPV / 38000000
Description
Tárgyi eljárás ezen részajánlati körében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:- 1 db Látótérvizsgáló készülék.A megajánlott termék csak új, a szállítást megelőzően sehol nem használt eszköz lehet. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a terméknek a teljesítés helyére való leszállítása és üzembe helyezése.A megajánlott terméknek meg kell felelnie a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározott műszaki paramétereknek, előírásoknak.A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban és egyéb közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a részletes műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg, amennyiben a megajánlott eszköz ezen jogszabály hatálya alá tartozik.Ajánlattevő, amennyiben a megajánlott eszköz a fenti jogszabály hatálya alá tartozik, a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni. Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia szükséges elektronikus űrlap formájában arról, hogy az általa megajánlott termék a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet hatálya alá tartozik-e, amennyiben igen, úgy mellékleteként csatolva a kapcsolódó tanúsítványt, illetve a rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozatot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:obj:3
Classification
CPV / 33190000
Additional classifications
CPV / 38510000
Description
Tárgyi eljárás ezen részajánlati körében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:- 2 db Dermatoszkóp készülék;- 1 db Elektrokauter készülék;- 2 db PUVA fésű;- 1 db UV-B fényterápiás kezelő, álló készülék;- 2 db Vizsgálólámpa készülék;- 2 db Mikroszkóp készülék.A megajánlott termék csak új, a szállítást megelőzően sehol nem használt eszköz lehet. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a terméknek a teljesítés helyére való leszállítása és üzembe helyezése.A megajánlott terméknek meg kell felelnie a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározott műszaki paramétereknek, előírásoknak.A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban és egyéb közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a részletes műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg azon eszközök esetében, amely ezen jogszabály hatálya alá tartozik.Ajánlattevő, amennyiben a megajánlott eszköz a fenti jogszabály hatálya alá tartozik, a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni. Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia szükséges elektronikus űrlap formájában arról, hogy az általa megajánlott termék a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet hatálya alá tartozik-e, amennyiben igen, úgy mellékleteként csatolva a kapcsolódó tanúsítványt, illetve a rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozatot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:obj:4
Classification
CPV / 33190000
Additional classifications
CPV / 38000000
Description
Tárgyi eljárás ezen részajánlati körében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:- Laborcentrifuga nagykapacitású:alapmennyiség: 2 dbopcionális mennyiség: 1 dbteljes mennyiség: 3 db- 1 db Laborcentrifuga kiskapacitású;- Hőlégsterilizáló készülék:alapmennyiség: 2 dbopcionális mennyiség: 1 dbteljes mennyiség: 3 db- 1 db Vizeletvizsgáló automataA megajánlott termék csak új, a szállítást megelőzően sehol nem használt eszköz lehet. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a terméknek a teljesítés helyére való leszállítása és üzembe helyezése.A megajánlott terméknek meg kell felelnie a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározott műszaki paramétereknek, előírásoknak.A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban és egyéb közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a részletes műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.A laborcentrifuga nagykapacitású és kiskapacitású, valamint a vizeletvizsgáló automata eszközök tekintetében az alábbiak irányadók:A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg azon eszközök esetében, amely ezen jogszabály hatálya alá tartozik.Ajánlattevő, amennyiben a megajánlott eszköz a fenti jogszabály hatálya alá tartozik, a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni. Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia szükséges elektronikus űrlap formájában arról, hogy az általa megajánlott termék a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet hatálya alá tartozik-e, amennyiben igen, úgy mellékleteként csatolva a kapcsolódó tanúsítványt, illetve a rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozatot.A Hőlégsterilizáló eszköz tekintetében az alábbi irányadó:A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg.Ajánlattevőnek a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:obj:5
Classification
CPV / 33190000
Description
Tárgyi eljárás ezen részajánlati körében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:- CTG készülékalapmennyiség: 2 dbopcionális mennyiség: 1 dbteljes mennyiség: 3 db- 2 db Kolposzkóp.A megajánlott termék csak új, a szállítást megelőzően sehol nem használt eszköz lehet. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a terméknek a teljesítés helyére való leszállítása és üzembe helyezése.A megajánlott terméknek meg kell felelnie a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározott műszaki paramétereknek, előírásoknak.A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban és egyéb közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a részletes műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.A teljesítésre vonatkozó speciális szabályokat az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet határozza meg azon eszközök esetében, amely ezen jogszabály hatálya alá tartozik.Ajánlattevő, amennyiben a megajánlott eszköz a fenti jogszabály hatálya alá tartozik, a megajánlott eszköz megfelelőségét az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni. Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia szükséges elektronikus űrlap formájában arról, hogy az általa megajánlott termék a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet hatálya alá tartozik-e, amennyiben igen, úgy mellékleteként csatolva a kapcsolódó tanúsítványt, illetve a rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozatot.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:award:0
Title
Fizioterápiai berendezések
Date
2021-12-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:award:1
Title
Szemészeti berendezés
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:award:2
Title
Bőrgyógyászati berendezések
Date
2021-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:award:3
Title
Laboratóriumi berendezések
Date
2021-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-263370:award:4
Title
Nőgyógyászati berendezések
Date
2021-12-20
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Józsefvárosi Önkormányzat
Street address
Baross Utca 63-67.
Locality
Budapest
Postal code
1082
Country
HU
Contact name
Gercsák Klaudia
E-mail
kozbeszerzes.klaudia@targetconsulting.hu
Phone
+36 309634560
Fax
+36 17004515
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
BTL Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Mogyoród Útja 42
Locality
Budapest
Postal code
1151
Country
HU
E-mail
btl@btlnet.hu
Phone
+36 14101345
Fax
+36 14101345
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
TakTiMed Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Potyka Utca 4
Locality
Jászberény
Postal code
5100
Country
HU
E-mail
info@taktimed.hu
Phone
+36 309548104
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Labsystem Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Vörösmarty Utca 22
Locality
Pilisszántó
Postal code
2095
Country
HU
E-mail
info@labsystem.hu
Phone
+36 14360790
Fax
+36 12501241
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Ultragel Hungary 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Bécsi Út 4
Locality
Budapest
Postal code
1023
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@ultragel.hu
Phone
+36 12783055
Fax
+36 12783055
Website
Link

Organization data Organization in JSON