Bulgaria - Ruse: Piping

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-259293:2021-259293
Date
2021-05-21
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Ruse: Piping
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2021-06-18 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания.

Economic/financial minimum level:

Неприложимо.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, доставки с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, определени съобразно годишната инвестиционна програма на възложителя:— за обособена позиция № 1: доставка на тръби РЕ 100-RC, с обща дължина не по-малко от 29 000 м, от които поне 3 000 м да бъдат с диаметри над Ø160 мм и доставка на фитинги с общ брой не по-малко от 1 900 бр., от които поне 450 бр. да бъдат за диаметри над Ø160 мм,— за обособена позиция № 2: доставка на фитинги за механично свързване на тръби, водовземни скоби и адаптори с общ брой не по-малко от 6 000 бр., от които поне 250 бр. да бъдат за диаметри над Ø160 мм.Под сходни с тези на поръчката доставки се имат предвид доставки на стоки, които отговарят на техническата спецификация и изисквания към стоките, описани в точка 1. Технически спецификации на конкурсната документация, но са различен модел и/или вид и/или размер от описаните от Възложителя стоки. „Изпълнена“ е тази доставка, чието изпълнение е приключило до датата на подаване на офертата, в рамките на заложения от възложителя период, независимо от датата на възлагането и.Доказване: участникът декларира съответствие с поставеното изискване чрез представяне на Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП), като попълни съответната информация — списък на дейностите/доставки, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с предмет и обем идентични или сходни с тези на настоящата обществена поръчка, с посочване на доставените количества/обеми (с посочени метри и диаметри, съответно бройки и диаметри), стойностите, датите (начална и крайна дата на изпълнението) и получателите (възложителите на доставките).Информацията се посочва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, точка – За поръчки за доставки: извършени доставки от конкретния вид от ЕЕДОП.2. Участникът следва да притежава сертификация по ISO 9001:2015 - система за управление на качеството или еквивалент или други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, с предметен обхват в съответствие с предмета на поръчката.Доказване: участникът декларира съответствие с поставеното изискване чрез представяне на Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП), като попълни съответната информация за притежаваните сертификати, която включва: номер и/или дата на сертификата, издаващ орган, срок на валидност/дата до която е валиден.Информацията се посочва в част IV „Критерии за подбор“, раздел Г „Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“, точка - „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качеството“ от ЕЕДОП.Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участникът следва да посочи уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, позовавайки се точно на него.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, в зависимост от датата на която участникът е създаден или е започнал дейността си, минимум 1 дейност (доставка) с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката.2. Наличие на внедрена система за управление на качеството по ISO 9001:2015 или еквивалент или други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, с предметен обхват в съответствие с предмета на поръчката.Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изисква от участниците и кандидатите по всяко време да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-05-21 - 2021-06-18
Value
880 000.00 BGN
Minimum value
880 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-259293:obj:1
Classification
CPV / 44162000
Additional classifications
CPV / 44167000
Description
Предметът на обществената поръчка се състои в доставка на тръби от полиетилен висока плътност РЕ 100-RC и фитинги за свързването им. Доставката на тръби от полиетилен висока плътност и фитинги ще се осъществява по преценка на възложителя, в зависимост от обектите за изпълнение и характера на възникналите аварии. Посочените в документацията количества тръби и фитинги са прогнозни и възложителят не е длъжен да ги заяви, а при необходимост от по-големи доставки от някои артикули е възможно да надхвърли посочените количества. Доставката на изделията се осъществява след писмена заявка на възложителя в зависимост от обектите за изпълнение и характера на авариите. Доставките трябва да бъдат изпълнени в срок съгласно офертата, който не може да бъде по-дълъг от 15 (петнадесет) работни дни от датата на писмената заявка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-259293:obj:2
Classification
CPV / 44162000
Additional classifications
CPV / 44167000
Description
Предметът на поръчката включва доставка на фитинги за механично свързване на тръби, водовземни скоби и адаптори. Доставката на фитинги за механично свързване на тръби, водовземни скоби и адаптори ще се осъществява по преценка на възложителя, в зависимост от обектите за изпълнение и характера на възникналите аварии. Посочените в документацията количества са прогнозни и възложителят не е задължен да ги заяви, а при необходимост от по-големи доставки от някои артикули е възможно да надхвърли посочените количества.Доставката на изделията се осъществява след писмена заявка на възложителя в зависимост от обектите за изпълнение и характера на авариите. Доставките трябва да бъдат изпълнени в срок съгласно офертата, който не може да бъде по-дълъг от 15 (петнадесет) работни дни от датата на писмената заявка.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Vodosnabdyavane i kanalizatsiya“ OOD
Street address
ul. „Dobrudzha“ No. 6
Locality
Ruse
Postal code
7000
Country
BG
Contact name
Mariela Todorova Tsoleva
E-mail
m_tsoleva_top@vik-ruse.com
Phone
+359 82501527
Fax
+359 82820208
Website
Link

Organization data Organization in JSON