Bulgaria - Sofia: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-241573:2021-241573
Date
2021-05-14
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical equipments
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-06-14 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците да са вписани в съответен професионален регистър, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Минимално ниво:Участниците трябва да притежават валидно разрешение/удостоверение за търговия на едро с медицински изделия или еквивалент.За доказване на съответствието си с изискването за годност участникът попълва ЕЕДОП в част IV: Критерии за подбор, б. А „Годност”, като от описанието следва да се установява наличието на разрешително/удостоверение за търговия на едро с медицински изделия или еквивалентен документ, произтичащ от чуждестранен орган, при условие за приложимост на разрешението за територията на Република България.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Technical/professional eligibility:

Участникът трябва да притежава внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015 или по-нов или еквивалент, с обхват сходен* с предмета на поръчката*Под сходни с предмета на поръчката се разбира доставка и/или сервиз и/или поддържане на медицинско оборудване и/или апаратура.Сертификатът трябва да е валиден и да е издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция "Българска служба за акредитация" или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки.Деклариране: Изпълнението на това условие се декларира чрез попълване на изискуемата информация в Част ІV, Раздел Г от ЕЕДОП, като се опише органа/службата издаваща сертификата, валидността му и обхвата му.Доказване: При сключване на Договор се представя Заверено копие на внедрената система за управление на качеството ISO 9001:2015 или по-нов или еквивалент.Участникът следва да посочи поименно специалистите от колектива, тяхната професионална квалификация, опит, отговорни за изпълнение на поръчката. Участникът следва да разполага с минимум двама обучени сервизни специалисти сертифицирани за извършване на сервизно обслужване (гаранционно и следгаранционно) при производителя на медицинското оборудване.Деклариране: Изпълнението на това условие се декларира чрез попълване на изискуемата информация в Част ІV, Раздел В от ЕЕДОП, като се опише исканата информация.Доказване: При сключване на Договор се представя списък в свободна форма от участника на специалистите и представяне на заверено копие на сертификати за проведено обучение, издадени от фирмата производител на медицинското оборудване - копие, придружено с официален превод на български език, ако е на чужд език, приложени към техническото предложение.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-05-14 - 2021-06-14
Value
3 968 250.00 BGN
Minimum value
3 968 250.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-241573:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 45000000
Description
Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на медицинско оборудване за операционен блок, заедно с извършване на необходими допълнителни дейности на помещенията, в които ще бъде разположено оборудването за нуждите на „УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД. Всички дейности по обществената поръчка са подробно разписани в техническата спецификация. Допълнителните дейности включват строително монтажни дейности, като: демонтаж, изграждане, преправяне, шпакловка и боя на окачен таван гипсокартон, коригиране на газови инсталации вкл. монтаж на нови тръби 5 газа по 10 м, ел. инсталация за захранване на бактерицидни лампи, др. — всички дейности са подробно описани в техническата спецификация. Описаните дейности ще се извършват на етапи, защото не е възможно да се затвори целият операционен блок.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Universitetska mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie i speshna meditsina „N. I. Pirogov“ EAD
Street address
bul. „Totleben“ No. 21
Locality
Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Hristina Lekova
E-mail
op@pirogov.bg
Phone
+359 29154507
Fax
+359 29516268
Website
Link

Organization data Organization in JSON