Bulgaria - Zlatitsa: Repair and maintenance services of cars

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-206328:2021-206328
Date
2021-04-26
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-206328
Releases
2021-04-26 (ocds-pyfy63:2021-206328:2021-206328)
2021-06-14 (ocds-pyfy63:2021-206328:2021-297715)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Zlatitsa: Repair and maintenance services of cars
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-05-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания.

Economic/financial eligibility:

1. Участниците да са реализирали за предходните 3 приключили финансови години минимален общ оборот.2. Участниците да са реализирали за предходните 3 приключили финансови години в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си, минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката.Сферата, попадаща в обхвата на обществената поръчка включва изпълнение на услуги по следгаранционно сервизно и техническо обслужване, профилактика, диагностика и ремонт на моторни превозни средства- леки автомобили.

Economic/financial minimum level:

1. Участниците да са реализирали за предходните 3 приключили финансови години минимален общ оборот в размер не по-малко от 90 000 (девтдесет хиляди лева) лв. без вкл. ДДС.2. Участниците да са реализирали за предходните 3 приключили финансови години в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си, минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката – не по-малко от 60 000,00 (шестдесет хиляди)лева.без вкл. ДДС.Сферата, попадаща в обхвата на обществената поръчка включва изпълнение на услуги по следгаранционно сервизно и техническо обслужване, профилактика, диагностика и ремонт на моторни превозни средства- леки автомобили.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да разполага с техническо оборудване,съоръжения и инструменти необходими за изпълнение на поръчката.2. Участникът следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката (съгласно § 2, т. 41 от Допълнителните разпоредби на ЗОП).

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да разполага с техническо оборудване,съоръжения и инструменти необходими за изпълнение на поръчката.Минимално изискване:Наличие на сервизна база с необходимото оборудване (канал за ремонт и диагностика, заваръчна техника, стенд за проверка на ходовата част; стенд за тест на спирачно усилие; подемник за ремонт на ходова част и др.) за изпълнение на поръчката на територия с отдалечненост не повече от 200км.При подаване на офертите участниците посочват информацията относно разполагаемото техническо оборудване, необходимо за изпълнение на поръчката, в ЕЕДОП, Част IV „Критерии за подбор“, Раздел В, т. 9, където посочват1.1. Адрес на сервизната база,1.2. Правно основание за ползването му (документ за собственост или договор за наем),1.3. Списък на техническото оборудване, което ще бъде използвано за изпълнение на поръчката.2. Участникът следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката (съгласно § 2, т. 41 от Допълнителните разпоредби на ЗОП).Минимално изискване:За изпълнение на предмета на обществената поръчка са необходими минимум две лица със съответната професионална компетентност за извършване на пълна сервизна поддръжка на моторните превозни средства.При подаване на офертите участниците посочват информацията за наличието на персонал с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката и минимално необходимия брой лица, в ЕЕДОП, Част IV „Критерии за подбор“, Раздел ВКато следва да посочат:1. трите имена; 2. професионална компетентност; 3. правно основание, въз основа на което лицата ще осъществяват възложените им дейности (трудово правоотношение или друго правоотношение).За доказване на поставеното изискване участникът, избран за изпълнител, следва да представи:Документи за доказване на изискването – съгласно чл. 64, ал. 1, т. 6 от ЗОП списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, както и документи, които доказват професионална компетентност на лицата;За доказване на поставеното изискване участникът, избран за изпълнител, следва да представи:Документи за доказване на изискването – съгласно чл. 64, ал. 1, т. 9 от ЗОП: декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката, ведно с доказателство, че участникът разполага със сервизен обект на посоченият в ЕЕДОП адрес – документ за собственост, договор за наем или друг.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 3
Tender period
2021-04-26 - 2021-05-24
Value
75 000.00 BGN
Minimum value
75 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-206328:obj:1
Classification
CPV / 50112000
Description
Изпълнението на обществената поръчка обхваща следните дейности:— услуги по извършване на сервизно и техническо обслужване и ремонт на автомобилна техника, в т.ч.: профилактика, диагностика, обслужване и ремонт двигател, ходова част, спирачна система, преден и заден мост, диференциал, кардан, амортисьори, кормилно управление, горивна система, запалителна уредба, съединител, скоростна кутия, смяна авточасти и консумативи / масла, филтри, антифриз, спирачна течност/ - при необходимост— автотенекеджийски и бояджийски услуги— диагностика, ремонт и пълнене на климатроник/климатик и ремонт на охладително-отоплителна инсталация— други ремонтни услуги, необходими за поддържане на автомобилната техника в добро техническо състояние— доставка на резервни части, материали и консумативи, необходими за извършване на сервизно обслужване и ремонт на моторните превозни средства.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Obshtina Zlatitsa
Street address
pl. „Makedoniya“ No. 1
Locality
Zlatitsa
Postal code
2080
Country
BG
Contact name
Ekaterina Draganova Klechkova-Dimitrova
E-mail
eklechkova@abv.bg
Phone
+359 888620505
Website
Link

Organization data Organization in JSON