Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:2021-197695
Date
2021-04-21
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-197695

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Award period
2021-05-17 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя към участниците изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Участниците следва да са реализирали минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на обществената поръчка, изчислен на база годишните обороти през последните 3 (три) приключили финансови години в зависимост от датата, на която са създадени или са започнали дейността си.Под „оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката“, ще се приема оборот реализиран вследствие на дейности, кореспондиращи с предмета на поръчката, а именно осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт.При подаване на офертата, участника декларира съответствието с поставения критерий в част IV „Критерии за подбор“, буква „Б“ от ЕЕДОП.В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, документ за доказване на съответствието с поставения критерий за подбор участникът представя следните документи:— копия на годишни финансови отчети или техни съставни части (баланс и отчет за приходите и разходите — всички раздели), когато публикуването им се изисква съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен,— справка за общия оборот.

Economic/financial minimum level:

Минимално изискване:Участниците следва да са реализирали минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на обществената поръчка през последните 3 (три) приключили финансови години, по съответните обособени позиции, както следва:I—ва обособена позиция — 200 640,00 BGN без ДДС;II—ра обособена позиция — 84 672,00 BGN без ДДС;III—та обособена позиция — 77 880,00 BGN без ДДС.IV—та обособена позиция — 145 800,00 BGN без ДДС.V-та обособена позиция — 191 660,00 BGN без ДДС.

Technical/professional eligibility:

1. Участниците следва да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, през последните 3 (три) години (считано от датата на подаване на офертата).Под „последни 3 години“ следва да се разбира времето до крайния срок за получаване на оферти в процедурата.Под „сходен предмет“ следва да се разбира предоставяне на услуги кореспондиращи с предмета на поръчката, а именно осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието с поставения критерий в част IV „Критерии за подбор“, буква „В“ от ЕЕДОП.В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, документ за доказване на съответствието с поставения критерий за подбор участникът представя следните документи: списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършените услуги.2. Участниците следва да разполагат с персонал с професионална компетентност за изпълнение на посочените дейности в техническата спецификация, свързани с подмяна на дефектирали елементи, както и профилактика на техническите съоръжения и зазимяване на същите, извършване на ремонтни дейности при необходимост в басейните и съоръженията към тях, съгласно Наредба № 16-116/8.02.2008 г. и Наредба № 1/27.05.2010 г.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието с поставения критерий в част IV „Критерии за подбор“, буква „В“ от ЕЕДОП.В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, документ за доказване на съответствието с поставения критерий за подбор участникът представя следните документи:— списък на персонала, които ще изпълнява дейностите, свързани с подмяна на дефектирали елементи, профилактика на техническите съоръжения, извършване на ремонтни дейности при които има наличие на електрически инсталации.

Technical/professional minimum level:

Минимално изискване по т. 1: участниците следва да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, през последните 3 (три) години (считано от датата на подаване на офертата) по съответните обособени позиции, както следва:За I-ва обособена позиция: абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувни басейни, доставка на резервни части и ремонт за минимум 1 басейн;За II-ра обособена позиция: абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувни басейни, доставка на резервни части и ремонт за минимум 1 басейн;За III-та обособена позиция: абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувни басейни, доставка на резервни части и ремонт за минимум 1 басейн;За IV-та обособена позиция: абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувни басейни, доставка на резервни части и ремонт за минимум 2 басейна;За V-та обособена позиция: абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувни басейни, доставка на резервни части и ремонт за минимум 3 басейна;2. Минимално изискване по т. 2: поради наличието на електрически инсталации съоръженията към басейните, изпълнителят следва да разполага с квалифициран в това направление ел. техник.Образование: средно/висше със специалност „Електротехника“ или еквивалент.Общ професионален опит: минимум 3 години опит по специалността.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-21 - 2021-05-17
Value
350 326.10 BGN
Minimum value
350 326.10 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:obj:1
Classification
CPV / 50000000
Description
Абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт при необходимост в обекти, управлявани от ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ — Териториална дирекция — София — хотел „Олимп“, к.к. Боровец.Място за изпълнение: хотел „Олимп“, к.к. Боровец.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:obj:2
Classification
CPV / 50000000
Description
Абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт при необходимост в обекти, управлявани от ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ — Териториална дирекция — София — хотел „Рибарица“, с. Рибарица.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:obj:3
Classification
CPV / 50000000
Description
Абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт при необходимост в обекти, управлявани от ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ — Териториална дирекция — Пловдив — хотел „Хармония“, к.к. Пампорово.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:obj:4
Classification
CPV / 50000000
Description
Абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт при необходимост в обекти, управлявани от ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ — Териториална дирекция — Варна — хотел „Флагман“, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-197695:obj:5
Classification
CPV / 50000000
Description
Абонаментна поддръжка, осигуряване на препарати за дезинфекция на плувните басейни, доставка на резервни части и ремонт при необходимост в обекти, управлявани от ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ — Териториална дирекция — Бургас — хотел и бунгала „Несебър — МО“, гр. Несебър, хотел „Сарафово — МО“, кв. Сарафово, хотел „Созопол — МО“, гр. Созопол.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Izpalnitelna agentsiya „Voenni klubove i voenno-pochivno delo“
Street address
bul. „Tsar Osvoboditel“ No. 7
Locality
Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Diana Mitkova Tasheva
E-mail
d_tasheva@militaryclubs.bg
Phone
+359 2/9221767
Fax
+359 2/9810731
Website
Link

Organization data Organization in JSON