Bulgaria - Kazanlak: Repair, maintenance and associated services of vehicles and related equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-188218:2021-188218
Date
2021-04-16
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-188218
Releases
2021-04-16 (ocds-pyfy63:2021-188218:2021-188218)
2021-09-13 (ocds-pyfy63:2021-188218:2021-461769)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Kazanlak: Repair, maintenance and associated services of vehicles and related equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-05-17 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят няма изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1) Участникът, през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата следва да е изпълнил минимум 2 (две) услуги идентични или сходни с предмета на поръчката.Под услуги, сходни с предмета на поръчката следва да се разбира — техническо поддържане и ремонт на МПС.Възложителят не поставя изискване за обем.Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“, „За поръчки за услуги — извършени услуги от съответния вид“ на еЕЕДОП, като предоставя информация за услугите с предмет, идентичен или сходен с този на обществената поръчка, изпълнени от него за последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите.Доказване: при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи списък на услугите, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.2) Участникът следва да разполага с технически лица за изпълнение предмета на поръчката (минимум двама).Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“, поле „Образователна и професионална квалификация“ на в ЕЕДОП, в което посочва нужната информация за техническите лица и органи, които ще участват при изпълнението на поръчката.Доказване: при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи списък на техническите лица и/или организации, включени или не в структурата на кандидата или участника, включително тези които отговарят за контрола на качеството.3) Участникът трябва да разполага с един сервиз на територията на община Казанлък, в който ще бъде извършвано техническо обслужване и ремонта на автомобилите.Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“, „Инструменти, съоръжения или техническо оборудване“ на ЕЕДОП, в което посочва информация за техническото оборудване, които ще бъдат на разположение на участника за изпълнението на поръчката.Доказване: при сключване на договора на основание чл. чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи Декларация за техническото оборудване, което ще използва участникът за изпълнението на поръчката.В хипотезата на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време след отварянето на заявленията за участие или офертите да представят документите, чрез които се доказва информацията в еЕЕДОП.Забележка: възложителят няма да изисква документи, до които има достъп по служебен път или чрез публичен регистър, или могат да бъдат осигурени чрез пряк и безплатен достъп до националните бази данни на държавите членки.

Technical/professional minimum level:

1) Участникът, през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата следва да е изпълнил минимум 2 (две) услуги, идентични или сходни с предмета на поръчката.Под услуги, сходни с предмета на поръчката следва да се разбира — техническо поддържане и ремонт на МПС.Възложителят не поставя изискване за обем.Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“, „За поръчки за услуги — извършени услуги от съответния вид“ на еЕЕДОП, като предоставя информация за услугите с предмет, идентичен или сходен с този на обществената поръчка, изпълнени от него за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите.Доказване: при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи списък на услугите, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.2) Участникът следва да разполага с технически лица за изпълнение предмета на поръчката (минимум двама).Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“, поле „Образователна и професионална квалификация“ в ЕЕДОП, в което посочва нужната информация за техническите лица и органи, които ще участват при изпълнението на поръчката.Доказване: при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи списък на техническите лица и/или организации, включени или не в структурата на кандидата или участника, включително тези които отговарят за контрола на качеството.3) Участникът трябва да разполага с един сервиз на територията на община Казанлък, в който ще бъде извършвано техническо обслужване и ремонта на автомобилите.Деклариране: участникът попълва част IV: „Критерии за подбор“, раздел В: „Технически и професионални способности“ „Инструменти, съоръжения или техническо оборудване“ на ЕЕДОП, в което посочва информация за техническото оборудване, които ще бъдат на разположение на участника за изпълнението на поръчката.Доказване: при сключване на договора на основание чл. чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, участникът избран за изпълнител следва да представи декларация за техническото оборудване, което ще използва участникът за изпълнението на поръчката.В хипотезата на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време след отварянето на заявленията за участие или офертите да представят документите, чрез които се доказва информацията в еЕЕДОП.Забележка: възложителят няма да изисква документи, до които има достъп по служебен път или чрез публичен регистър, или могат да бъдат осигурени чрез пряк и безплатен достъп до националните бази данни на държавите членки.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-16 - 2021-05-17
Value
36 000.00 BGN
Minimum value
36 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-188218:obj:1
Classification
CPV / 50100000
Description
Предмет на възлагане на настоящата поръчка e изпълнение на услуги по техническо обслужване — основен, текущ ремонт и профилактика на автомобилите, собственост на ТП на ДГС — Казанлък, както и доставка по заявка на резервни части необходими за техническото обслужване.Предметът на поръчката включва изпълнението на следните дейности:— цялостна диагностика на МПС,— извършване на услуги по техническо обслужване на автомобилите, което включва: основен и текущ ремонт на автомобилите стопанисвани от ТП „ДГС — Казанлък“, сервизно обслужване на автомобилите в пълен обем и периодичност, съгласно предписанията на производителя на съответната марка МПС, профилактика, диагностика, тенекеджийско-бояджийски дейности,— техническо обслужване и ремонт на двигателя, съединителя, скоростната кутия, ръчна спирачка, карданно предаване,— техническо обслужване и ремонт на преден мост, кормилно управление, заден мост, спирачна система, окачване на автомобила,— техническо обслужване и ремонт на системата на електрооборудване на автомобила, горивната система и климатичната система,— техническо обслужване и ремонт на ходовата част на автомобила и реглаж на преден мост,— доставка и монтаж на резервни части и консумативи за МПС по цени съгласно ценовата оферта на изпълнителя, без начислена надценка, като доставените резервни части и консумативи трябва да са фабрично нови и оригинални за съответната марка и модел МПС и да отговарят на изискванията за качество в Република БЪЛГАРИЯ,— гаранционният срок на доставените резервни части и консумативи е съобразно гаранцията на производителя им и започва да тече от датата на фактурата за извършената доставка,— гаранционен срок на извършените ремонти дейности — по предложение на участника но не по-малко от 6 (шест) месеца от датата на подписване на документа, удостоверяващ изпълнението.При изпълнението на настоящата обществена поръчка избраният изпълнител следва да се извършва регулярно техническо обслужване на МПС в зависимост от пробега на автомобила и техническите изисквания на производителя. Извършване на диагностика на автомобил по заявка на възложителя на: двигател, горивна уредба, запалителна уредба, ел. инсталация, съединител, предавателна кутия, ходова част, кормилно управление, спирачна уредба, хидравлична система. Ремонт на аварирали автомобили. Подмяна на части, тенекеджийски и бояджийски услуги, изправяне на джанти, регулиране на ходова част.Моторните превозни средства, по които ще се извършва техническото обслужване и ремонта — предмет на поръчката са подробно описани, със съответните марка/модел, рег. №., в раздел II „Техническата спецификация“.Изпълнителят се задължава да извършва и техническо обслужване и ремонт и на новопридобити автомобили от възложителя през срока на действие на сключения договор.Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са подробно описани и регламентирани в раздел II „Техническата спецификация“, представляваща, неразделна част към настоящата документация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Teritorialno podelenie „Darzhavno gorsko stopanstvo — Kazanlak“
Street address
bul. „Osvobozhdenie“ No. 19
Locality
Kazanlak
Postal code
6100
Country
BG
Contact name
Mirena Vaneva Tatardzhiyska
E-mail
dgs_kzk@abv.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON