Hungary - Kaposvár: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:2022-065973
Date
2022-02-07
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Kaposvár: Medical equipments
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-02-07 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Description
Izolációs szett neuro- és perifériás intervencióhoz, 1 tételben, 1300 db, (konszignáció 150 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Description
Neuro thrombectomia aspirációs (carotis ágrendszer), 4 tételben, 142 db (konszignáció 19 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Description
Neuro thrombectomia aspirációs (vertebrális ágrendszer), 2 tételben, 160 db (konszignáció 17 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Description
Akut ischaemias stroke esetén használható thrombectomias eszköz, nem leválasztható neurointervencióhoz , 1 tételben, 43 db (koszignáció 15 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:5
Classification
CPV / 33100000
Description
Thrombectomias eszköz, leválasztható neurointervencióhoz, 1 tételben, 5 db (konszignáció 3 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:6
Classification
CPV / 33100000
Description
Extracraniális stent (lágy plakkhoz), 8 tételben, 735 darab (konszignáció 200 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben opciós eltérés lehetséges részeként.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:7
Classification
CPV / 33100000
Description
Extracraniális stent (meszes plakkhoz), 10 tételben, 1779 db (konszignáció 418 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:8
Classification
CPV / 33100000
Description
Neurointervencio PTA, 1 tételben, 100 db (konszignáció 50 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:9
Classification
CPV / 33100000
Description
Diagnosztikus angiográfa, 11 tételben, 2700 db (konszignáció 635 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:10
Classification
CPV / 33100000
Description
Perifériás stent (hasi-kismedencei artériához), 2 tételben, 115 db (konszignáció 25 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:11
Classification
CPV / 33100000
Description
Perifériás stent (végtagi-crurális artériákhoz), 1 tételben, 50 db (konszignáció 20 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:12
Classification
CPV / 33100000
Description
Perifériás PTA (hasi-kismedencei artériákhoz), 1 tételben, 50 db (konszignáció 40 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:13
Classification
CPV / 33100000
Description
Perifériás PTA (végtagi-crurális artériákhoz), 1 tételben, 60 db (konszignáció 20 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:14
Classification
CPV / 33100000
Description
Chiba tű, 1 tételben, 25 db (konszignáció 15 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:15
Classification
CPV / 33100000
Description
Core biopsiás tűk, 2 tételben, 140 db (konszignáció 40 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:16
Classification
CPV / 33100000
Description
Aspirációs mintavételi eszköz, 1 tételben, 30 db (konszignáció 10 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:17
Classification
CPV / 33100000
Description
Tágítók, 1 tételben, 120 db (konszignáció 75 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:18
Classification
CPV / 33100000
Description
Drenázsok, 3 tételben, 52 db (konszignáció 18 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:19
Classification
CPV / 33100000
Description
Emlő intervenció, 2 tételben, 103 db (konszignáció 23 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:20
Classification
CPV / 33100000
Description
Citosztatikus kezeléshez mikrokatéter, 1 tételben, 10 db (konszignáció 3 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:21
Classification
CPV / 33100000
Description
Embolisatio, 2 tételben, 25 db (konszignáció 22 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:22
Classification
CPV / 33100000
Description
Kompressziós bandázs angiográfiához, 1 tételben, 300 db (konszignáció 100 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:23
Classification
CPV / 33100000
Description
Mikrokatéter neurointervencióhoz, 1 tételben, 70 db (konszignáció 15 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:24
Classification
CPV / 33100000
Description
Egyéb termékek, 3 tételben, 1200 db (konszignáció 190 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:obj:25
Classification
CPV / 33100000
Description
Ballonra applikált stent, 1 tételben, 30 db (konszignáció 10 db).A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. + 20% mértékben mennyiségi eltérés lehetséges.Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az ajánlattevőnek igazolnia kell.A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:0
Title
Izolációs szett neuro-és perifériás intervencióhoz
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:1
Title
Neuro thrombectomia aspirációs(carotis ágrendszer)
Date
2021-12-31
Status
active
Suppliers
DHS Hungary Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:2
Title
Neuro thrombectomia aspirációs(vertebrális ágrend.
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:3
Title
Akut ischaemias stroke esetén haszn. thrombec. esz
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:4
Title
Thrombectomias eszköz
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:5
Title
Extracraniális stent (lágy plakkhoz)
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:6
Title
Extracraniális stent (meszes plakkhoz)
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:7
Title
Neurointervencio PTA
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:8
Title
Diagnosztikus angiográfa
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:9
Title
Perifériás stent (hasi-kismedencei artériához)
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:10
Title
Perifériás stent (végtagi-crurális artériákhoz)
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:11
Title
Perifériás PTA (hasi-kismedencei artériákhoz)
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:12
Title
Perifériás PTA (végtagi-crurális artériákhoz)
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:13
Title
Chiba tű
Date
2021-12-31
Status
active
Suppliers
CPP-Budapest Kft

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:14
Title
Core biopsiás tűk
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:15
Title
Aspirációs mintavételi eszköz
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:16
Title
Tágítók
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:17
Title
Drenázsok
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:18
Title
Emlő intervenció
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:19
Title
Citosztatikus kezeléshez mikrokatéter
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:20
Title
Embolisatio
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:21
Title
Kompressziós bandázs angiográfiához
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:22
Title
Mikrokatéter neurointervencióhoz
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:23
Title
Egyéb termékek
Date
2021-12-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-180452:award:24
Title
Ballonra applikált stent
Date
2021-12-31
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
Street address
Tallián Gyula Utca 20-32.
Locality
Kaposvár
Postal code
7400
Country
HU
Contact name
Moizs Mariann PhD
E-mail
foigtitk@kmmk.hu
Phone
+36 82501300
Fax
+36 82501300
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Premier G. Med Cardio Kft.
Street address
Hidász Utca 1.
Locality
Budapest
Postal code
1026
Country
HU
E-mail
premiergmed@premiergmed.hu
Phone
+36 13914030
Fax
+36 13980687
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
DHS Hungary Kft.
Street address
Szugló Utca 82.
Locality
Budapest
Postal code
1141
Country
HU
E-mail
sales@dhshungary.com
Phone
+36 303498368

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Twinmed Orvosi Rendszerek Korlátolt Felelőségű Társaság
Street address
Sobieski János Utca 16.C lh. fszt. Ü/12.
Locality
Budapest
Postal code
1096
Country
HU
E-mail
twinmed@twinmed.hu
Phone
+36 13885002
Fax
+36 13885002
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Vascular Venture Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Lechner Ödön Fasor 3. B/3.
Locality
Budapest
Postal code
1095
Country
HU
E-mail
tender@vascular.hu
Phone
+36 17994400
Fax
+36 17994405

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biotronik Hungária Kereskedelmi Kft.
Street address
Apor Vilmos Tér 11-12. Hegyvidék Bevásárlóközpont I.em.
Locality
Budapest
Postal code
1124
Country
HU
E-mail
tender@biotronik.hu
Phone
+36 13264941
Fax
+36 13264945
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Elektro-Oxigén Orvosi Műszer-és Elektrotechnikai Kft.
Street address
Temesvár Utca 20
Locality
Budapest
Postal code
1116
Country
HU
E-mail
info@eo.hu
Phone
+36 12053075
Fax
+36 12053077
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
MEDLINES Orvostechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Óvoda Utca 7.
Locality
Halásztelek
Postal code
2314
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@medlines.hu
Phone
+36 24474402
Fax
+36 24474416

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
CPP-Budapest Kft
Street address
Amerikai út 33
Locality
Budapest
Postal code
1145
Country
HU
E-mail
cppbudapest@cppbudapest.hu
Phone
+36 14223700
Fax
+36 14223708
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Cardiosolutions Kft.
Street address
Bajcsy Zsilinszky út 43. 3. em. 2.
Locality
Budapest
Postal code
1065
Country
HU
E-mail
sales@cardiosolutions.hu
Phone
+36 703528036

Organization data Organization in JSON