Bulgaria - Sofia: Tyres for heavy/light-duty vehicles

Release

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Tyres for heavy/light-duty vehicles
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-09-09 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се поставя изискване.

Economic/financial eligibility:

Не се поставя изискване.

Technical/professional eligibility:

Участникът да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 "или еквивалентно/и" с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката. Под сходни с предмета на поръчката се разбират търговия с автомобилни гуми.Информацията за съответствието с изискването участникът посочва в Част IV:, раздел Г: "Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за осигуряване на качеството" - „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качество“ от еЕЕДОП.Съответствието с изискването се доказва с валиден сертификатът за управление на качеството EN ISO 9001:2015 "или еквивалентно" с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката, издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от ИА „БСА” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5a, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието, с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки.Доказателството за съответствие с изискванията на Възложителя се представя в случаите по чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, а именно: Възложителят може да изисква от участниците и кандидатите по всяко време след отваряне на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата. Преди сключването на договор за обществена поръчка, Възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да предостави документи, удостоверяващи липсата на основанията за отстраняване от процедурата, както и съответствието с поставените критерии за подбор. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива. Когато участникът е посочил, че ще използва капацитета на трети лица за доказване на съответствието с критериите за подбор или ще използва подизпълнители, за всяко от тези лица се предоставя отделен еЕЕДОП, който съдържа информация по чл. 67, ал. 1 ЗОП. При участие на обединения, които не са юридически лица, да се спазват изискванията на чл. 59, ал. 6 от ЗОП и чл. 67, ал. 6 ЗОП.

Technical/professional minimum level:

Участникът да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 или еквивалентно/и с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката.Под „сходен“ с предмета на поръчката да се разбира търговия с автомобилни гуми.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 30
Tender period
2021-08-13 - 2021-09-09
Value
900 000.00 BGN
Minimum value
900 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-177864:obj:1
Classification
CPV / 34350000
Additional classifications
CPV / 34351000
Description
Доставка на гуми за товарни автомобили и автобуси. Техническите параметри са описани в Техническа спецификация (Приложение № 1), приложение към документацията на поръчката. В резултат на сключеното рамково споразумение ще се сключват индивидуални договори по реда на чл. 82, ал. 2 или ал. 3 от ЗОП. В процедурата по чл. 82, ал. 2 или ал. 3 от ЗОП, Възложителят ще посочва видовете гуми, количество от всеки вид гуми и прогнозна стойност. В зависимост от предложената единична цена на гумите от участника, избран за изпълнител в процедурата по чл. 82, ал. 2 или ал. 3, Въложителят си запазва правото да завиши количеството на конкретен вид или на всички видове гуми, посочени в поканата/искането до достигане на прогнозната стойност на съответната процедура по чл. 82, ал. 2 или ал. 3 от ЗОП. Договори въз основа на Рамковото споразумение ще се сключват при възникнала необходимост, в рамките на осигурените финансови средства. Изпълнението на всеки конкретен договор е чрез периодични доставки след подадена от Възложителя или упълномощени от него лица, писмена заявка до Изпълнителя.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Direktsiya "Upravlenie na sobstvenostta i sotsialni deynosti" /DUSSD/ kam Ministerstvo na vatreshnite raboti - MVR
Street address
ul. "Knyaz Boris I" No. 124
Locality
Sofiya
Postal code
1301
Country
BG
Contact name
Evelina Dimitrova Shalamanova
E-mail
edshalamanova@mvr.bg
Phone
+359 29822649
Fax
+359 29813010
Website
Link

Organization data Organization in JSON