Bulgaria - Sofia: Software package and information systems

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-164111:2021-164111
Date
2021-04-02
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-164111
Releases
2021-04-02 (ocds-pyfy63:2021-164111:2021-164111)
2021-06-18 (ocds-pyfy63:2021-164111:2021-305690)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Software package and information systems
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-05-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

По отношение на участниците в настоящата обществена поръчка не се поставят критерии за годност за упражняване на професионална дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри.

Economic/financial eligibility:

По отношение на участниците в настоящата обществена поръчка не се поставят критерии за икономическо и финансово състояние.

Economic/financial minimum level:

По отношение на участниците в настоящата обществена поръчка не се поставят критерии за икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил дейности с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата поръчка за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. Под "дейност с предмет, сходен с този на поръчката" следва да се разбира дейности, свързани с внедряване и пускане в експлоатация на система за управление на събития, свързани с информационната сигурност (SIEM). При подаването участникът декларира съответствие с изискването, като попълва: Част IV: "Критерии за подбор", Раздел В, "Технически и професионални способности" от еЕЕДОП. На етап сключване на договор, участникът, избран за изпълнител, следва да представи: Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойността, датите и получателите, заедно с доказателство за извършените услуги.2. Участникът да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. При подаването участникът декларира съответствие с изискването, като попълва: Част IV: „Критерии за подбор“, Раздел В, „Технически и професионални способности“ от еЕЕДОП. На етап сключване на договор, участникът, избран за изпълнител, следва да представи: Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, както и документи, които доказват професионална компетентност на лицата.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил минимум една дейност с предмет и обем, идентичен или сходен с този на обществената поръчка през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата.Под "дейност с предмет, сходен с този на поръчката" следва да се разбира дейности, свързани с внедряване и пускане в експлоатация на система за управление на събития, свързани с информационната сигурност (SIEM). Възложителят не поставя изискване относно обема на изпълнените дейности.2. Участникът следва да разполага с минимум 3 броя експерти по информационна сигурност със следната професионална компетентност за изпълнение на поръчката:Квалификация – Да притежават сертификат за система за автоматизиране на процесите за реакция при инциденти, свързани с информационната сигурност и/или да притежават сертификат за система за управление на събития, свързани с информационна сигурност (SIEM), за което се посочват реквизити на сертификат, издаден от сертифициран център.Умения – Да са участвали в изпълнението на поне 1 (един) проект, включващ пускане в експлоатация и поддръжка на система за автоматизиране на процесите за реакция при инциденти, свързани с информационната сигурност и/или пускане в експлоатация система за управление на събития, свързани с информационна сигурност (SIEM).
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-02 - 2021-05-05
Value
485 000.00 BGN
Minimum value
485 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-164111:obj:1
Classification
CPV / 48000000
Description
Осигуряване на лицензи и поддръжка за софтуерни продукти за IBM Resilient SOAR (Security Orchestration, Automation and Response) за 12 месеца, за нуждите на Агенция "Митници" (АМ) включва следните дейности:— Осигуряване на лицензи за право на ползване и поддръжка на софтуер за цялостна, интегрирана система за автоматизиране на процесите за реакция при инциденти,— Детайлно проектиране на цялостната интегрирана система и интеграцията ѝ със съществуващата инфраструктура на Агенция "Митници",— Осигуряване на обучение за служители на Агенция "Митници" за поддръжка и управление на цялостното и интегрирано решение,— Инсталация, конфигурация и интеграция на системата със съществуващата инфраструктура на Агенция "Митници" и внедряване в реална експлоатация,— Разработване и предоставяне от Изпълнителя на експлоатационна документация за интегрираната система.Поддръжката на системата е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане на дейностите по внедряване.Поддръжката на софтуера е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на доставка.Изискванията към обществената поръчка са подробно описани в Техническата спецификация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Informatsionno obsluzhvane“ AD
Street address
ul. „Panayot Volov“ No. 2
Locality
Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
Mihaela Pavlova Tincheva
E-mail
zop_si@is-bg.net
Phone
+359 876007618
Fax
+359 29436607
Website
Link

Organization data Organization in JSON