Bulgaria - Sofia: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-164001:2021-164001
Date
2021-04-02
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price
Award period
2021-05-04 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Всеки участник трябва да разполага с валиден документ - разрешение, удостоверение или друг подходящ, позволяващ да се извършва търговия на едро с медицински изделия, издадено от Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ).Участниците - чуждестранни лица следва да разполагат с еквивалентен документ съгласно законодателството на държавата-членка, в която са установени. В случай, че участникът е чуждестранно лице той може да представи валиден еквивалентен документ, съгласно националното му законодателство, ако Възложителят се възползва от визираната в чл. 67, ал. 5 от ЗОП възможност.Изискването за годност е относимо за всички обособени позиции.Доказване: На етап процедура, Участникът попълва раздел А: Годност на Част IV: „Критерии за подбор“ ЕЕДОП с посочване на органа, издал документа, обхват, дата на издаване, срок на валидност и посочване на националните бази данни, в които се съдържат декларираните обстоятелства, или компетентните органи, които съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, са длъжни да предоставят информация. В случай, че участникът е чуждестранно лице, той може да декларира наличието на валиден еквивалентен документ, издаден от компетентен орган или да докаже регистрацията си в еквивалентен регистър на държавата, в която е установен, или декларира или представя номер на удостоверение за наличието на такава регистрация от компетентните органи, съгласно националния му закон.За доказване на съответствието с поставения критерий за подбор в случаите на чл. 67, ал. 5 и чл.112, ал.1, т.2 от ЗОП, участникът представя копие на валиден документ - разрешение, удостоверение или друг подходящ, позволяващ да се извършва търговия на едро с медицински изделия, издадено от Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ).

Economic/financial eligibility:

Не се поставят.

Technical/professional eligibility:

Не се поставят.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-02 - 2021-05-04
Value
24 980.00 BGN
Minimum value
24 980.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-164001:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на ножчета еднократни за микротом/криостат по подпозиции, както следва: Подпозиция № 1: Ножчета еднократни за микротом/криостат, нисък профил, заточени за дълготрайна употреба, 50 бр./оп. - 100 опаковки; Подпозиция № 2: Ножчета еднократни за микротом/криостат висок профил, заточени за дълготрайна употреба, 50 бр/оп. - 20 опаковки.Посочените количества по Техническата спецификация са ориентировъчни и не пораждат задължения за „УСБАЛ по онкология” ЕАД да ги закупи в прогнозния обем. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата прием на пациенти и прогнозата на „УСБАЛ по онкология“ ЕАД за неоходимия на лечебното заведение консумативи за патоморфология.Срокът на изпълнение на предмета на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора за обществената поръчка или до достигане макисмалната стойност на договора.Срок за доставка на договорените стоки се извършва в срок до 3 /три/ работни дни от получаване на писмена заявка от страна на Възложителя, а при спешна потребност от доставка на малки количества в срок до 24 /двадесет и четири/ часа. Доставяните консумативи следва да имат маркировка /дата на производство, производител и срок на годност/. Остатъчният срок на годност на доставените стоки не може да бъде по-малък от 75 % /седемдесет и пет на сто/ от обявения от производителя върху опаковката към датата на доставката. Консумативите трябва да бъдат доставяни в опаковка, която да не бъде похабена, разкъсана, зацапана или с всякакви други видими белези, които не позволяват разчитане на данните и информацията върху опаковките.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-164001:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на Предметни стъкла с двойно матиран край, шлифовани - 142000 брой. Посочените количества по Техническата спецификация са ориентировъчни и не пораждат задължения за „УСБАЛ по онкология” ЕАД да ги закупи в прогнозния обем. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата прием на пациенти и прогнозата на „УСБАЛ по онкология“ ЕАД за неоходимия на лечебното заведение консумативи за патоморфология.Срокът на изпълнение на предмета на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора за обществената поръчка или до достигане макисмалната стойност на договора.Срок за доставка на договорените стоки се извършва в срок до 3 /три/ работни дни от получаване на писмена заявка от страна на Възложителя, а при спешна потребност от доставка на малки количества в срок до 24 /двадесет и четири/ часа.Доставяните консумативи следва да имат маркировка /дата на производство, производител и срок на годност/. Остатъчният срок на годност на доставените стоки не може да бъде по-малък от 75 % /седемдесет и пет на сто/ от обявения от производителя върху опаковката към датата на доставката.Консумативите трябва да бъдат доставяни в опаковка, която да не бъде похабена, разкъсана, зацапана или с всякакви други видими белези, които не позволяват разчитане на данните и информацията върху опаковките.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-164001:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на покривни стъкла, по подпозиции, както следва: Подпозиция № 1: Покривни стъкла 24х32 мм - 50000 броя; Подпозиция № 2: Покривни стъкла 24х40 мм - 20000 броя; Подпозиция № 3: Покривни стъкла 24х50 мм - 30000 броя; Подпозиция № 4: Покривни стъкла 24х60 мм - 80000 броя. Посочените количества по Техническата спецификация са ориентировъчни и не пораждат задължения за „УСБАЛ по онкология” ЕАД да ги закупи в прогнозния обем. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата прием на пациенти и прогнозата на „УСБАЛ по онкология“ ЕАД за неоходимия на лечебното заведение консумативи за патоморфология.Срокът на изпълнение на предмета на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора за обществената поръчка или до достигане макисмалната стойност на договора.Срок за доставка на договорените стоки се извършва в срок до 3 /три/ работни дни от получаване на писмена заявка от страна на Възложителя, а при спешна потребност от доставка на малки количества в срок до 24 /двадесет и четири/ часа.Доставяните консумативи следва да имат маркировка /дата на производство, производител и срок на годност/. Остатъчният срок на годност на доставените стоки не може да бъде по-малък от 75 % /седемдесет и пет на сто/ от обявения от производителя върху опаковката към датата на доставката.Консумативите трябва да бъдат доставяни в опаковка, която да не бъде похабена, разкъсана, зацапана или с всякакви други видими белези, които не позволяват разчитане на данните и информацията върху опаковките.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Universitetska spetsializirana bolnitsa za aktivno lechenie po onkologiya“ EAD
Street address
ul. „Plovdivsko pole“ No. 6
Locality
Sofiya
Postal code
1756
Country
BG
Contact name
Irina Mendeva
E-mail
imendeva@sbaloncology.bg
Phone
+359 8076103
Website
Link

Organization data Organization in JSON