Czechia - Prague: Engineering services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:2021-340266
Date
2021-07-06
Language
CS
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Czechia - Prague: Engineering services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (60)
- Quality: Kvalitativní kritéria (40)

Award criteria for item 2:
- Price (60)
- Quality: Kvalitativní kritéria (40)

Award criteria for item 3:
- Price (40)
- Quality: Kvalitativní kritéria (60)

Award criteria for item 4:
- Price (50)
- Quality: Kvalitativní kritéria (50)

Award criteria for item 5:
- Price (80)
- Quality: Kvalitativní kritéria (20)

Award criteria for item 6:
- Price (60)
- Quality: Kvalitativní kritéria (40)
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-07-06 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:1
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 1 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu se znalostí a zkušeností z řízení, koordinace nebo popularizace projektů ITS v oblasti silniční dopravy s rozhraním na další druhy dopravy a s přesahem na místní, regionální i mezinárodní úroveň, kdy celkový objem pracnosti za dílčí poskytnutou odbornou kapacitu převýší 1 000 člověkohodin (ČH). Důležitým aspektem je také schopnost poskytovatele komunikovat, jednat a aktivně vytvářet podmínky pro realizaci projektu ITS v podmínkách ČR. Předmětem plnění poskytovatele v části 1 „Podpora řízení a koordinace velkých projektů ITS“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Projektová podpora v jednotlivých fázích projektů;b. Podpora procesu schvalování velkých projektů;c. Podpora při alokaci finančních zdrojů a sledování čerpání rozpočtu velkých projektů;d. Podpora komunikace s MD a dalšími subjekty;e. Podpora reportingu stavu velkých projektů ITS směrem k managementu ŘSD i externím subjektům;f. Podpora přípravy podkladů pro popularizaci, propagaci a publikaci výsledků velkých projektů ITS směrem k odborné i laické veřejnosti.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:2
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 2 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu se znalostí a zkušeností z řízení, koordinace nebo popularizace projektů ITS v oblasti silniční dopravy s rozhraním na další druhy dopravy a s přesahem na místní, regionální i mezinárodní úroveň, kdy celkový objem pracnosti za dílčí poskytnutou odbornou kapacitu nepřevýší 1 000 člověkohodin (ČH). Důležitým aspektem je také schopnost poskytovatele komunikovat, jednat a aktivně vytvářet podmínky pro realizaci projektu ITS v podmínkách ČR. Předmětem plnění poskytovatele v části 2 „Podpora řízení a koordinace malých projektů ITS“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Projektová podpora v jednotlivých fázích projektů,b. Podpora procesu schvalování malých projektů,c. Podpora při alokaci finančních zdrojů a sledování čerpání rozpočtu projektů ITS,d. Podpora komunikace s MD a dalšími subjekty,e. Podpora reporting stavu ITS malých projektů směrem k managementu ŘSD i externím subjektům,f. Podpora při přípravě podkladů pro popularizaci, propagaci a publikaci výsledků projektů směrem k odborné i laické veřejnosti.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:3
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 3 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu se znalostí aktuálních trendů, strategií ITS a koncepcí v oblasti ITS v silniční dopravě s rozhraním na další druhy dopravy a s přesahem na místní, regionální i mezinárodní úroveň. Důležitým aspektem je také schopnost poskytovatele expertní kapacity formulovat, jednat a aktivně vytvářet podmínky pro rozvoj ITS v podmínkách objednatele v rámci evropského dopravního prostoru jak prostřednictvím vlastních kontaktů, tak ve spolupráci s MD, MPO a MZV, dalšími orgány státní a veřejné správy a také s významnými subjekty v ITS ze soukromého či neziskového prostoru.Předmětem plnění poskytovatele v části 3 „Předprojektová příprava ITS projektů“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Příprava strategií, koncepcí, akčních plánů nebo ideových záměrů ITS;b. Příprava technicko-ekonomických studií, projektových záměrů ITS a studií proveditelnosti;c. Příprava podkladů pro potřeby financování a schvalování projektu ITS;d. Podpora sestavení žádostí o prostředky z dotačních tuzemských i evropských titulů (např. OPD3, CEF, atp.);e. Příprava podkladů do národních a mezinárodních dokumentů v oblasti ITS;f. Podpora zadavatele při projednávání těchto podkladů.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:4
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 4 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu při plnění veřejné zakázky. Předmětem plnění poskytovatele v části 4 „Technická podpora“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Podpora při tvorbě technických specifikací a technických částí zadávacích dokumentací;b. Odborná podpora zadavatele a konzultace v průběhu soutěžení, implementace a provozní fáze projektu ITS;c. Vyhodnocení systémů nebo služeb ITS, příprava návrhů a doporučení na zlepšení kvality nebo modernizaci, pro systémy ITS a/nebo C-ITS (C-ITS je specifickým druhem systémů ITS) v oblasti silniční dopravy umístěný na silniční síti vytvářející, ukládající, zpracovávající nebo prezentující data, dopravní informace, dopravní řídící pokyny nebo zajišťující výměnu informací či pokynů nebo vzájemnou spolupráci na regionální či národní úrovni, poskytující dopravně informační, rezervační, platební a jiné ITS služby nebo podporující interní provozní procesy správce pozemní komunikací a přispívající k bezpečnému, efektivnímu, atraktivnímu a ke svému okolí šetrnému dopravnímu systému.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:5
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 5 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu při vyhotovení projektu a zajištění autorského a technického dozoru investora na výstavbu systému ITS. Předmětem plnění poskytovatele v části 5 „Projektová příprava“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Vypracování projektové dokumentace (DUR a PDPS anebo DSP a PDPS anebo DUSP a PDPS) na výstavbu systému ITS v oblasti silniční dopravy s případným rozhraním na další druhy dopravy a s možným přesahem na místní, regionální i mezinárodní úroveň;b. Zajištění inženýrské činnosti vč. územního rozhodnutí anebo společného povolení;c. Zajištění autorského a technického dozoru na výstavbu systému ITS..

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:obj:6
Classification
CPV / 71300000
Description
Předmětem části 6 této veřejné zakázky je zajištění poradenství za účelem poskytnout ŘSD vysoce kvalifikovanou odbornou kapacitu se znalostí a zkušeností z oblasti předprojektové a projektové přípravy, přípravy, realizace a provozu systémů a služeb ITS. Předmětem plnění poskytovatele v části 6 „Služby odborných posudků a stanovisek“ veřejné zakázky mohou být některé z činností uvedené dále:a. Příprava odborných stanovisek a posudků ke zpracovaným záměrům, studiím a koncepcím ITS;b. Příprava odborných stanovisek a posudků souvisejících s dodávkou, realizací a provozem ITS systému, to vše pro systémy ITS v oblasti silniční dopravy nebo systémy vytvářející, ukládající, zpracovávající nebo prezentující data, dopravní informace, dopravní řídící pokyny nebo zajišťující výměnu informací či pokynů nebo vzájemnou spolupráci v ČR na národní (celostátní) úrovni, krajské úrovni nebo na úrovni krajských měst, poskytující dopravně informační, rezervační, platební a jiné ITS služby nebo podporující interní provozní procesy správce pozemní komunikací a přispívající k bezpečnému, efektivnímu, atraktivnímu a ke svému okolí šetrnému dopravnímu systému.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:award:0
Title
Zajištění externích poradenských kapacit ŘSD pro projekty z oblasti dopravní telematiky část 1 – Podpora řízení a koordinace velkých projektů ITS
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-141566:award:1
Title
Zajištění externích poradenských kapacit ŘSD pro projekty z oblasti dopravní telematiky část 6 – Služby odborných posudků a stanovisek
Status
cancelled

Parties

Roles
buyer
Organization name
Ředitelství silnic a dálnic ČR
Street address
Na Pankráci 546/56
Locality
Praha 4
Postal code
140 00
Country
CZ
Contact name
Bc. Adam Moravec
E-mail
Adam.moravec@rsd.cz
Phone
+420 596663519
Website
Link

Organization data Organization in JSON