Czechia - Prague: Project management consultancy services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-115614:2021-115614
Date
2021-03-08
Language
CS
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Czechia - Prague: Project management consultancy services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: Celková nabídková cena (70)
- Quality: Kvalita realizačního týmu (25)
- Quality: Úroveň kybernetické bezpečnosti (5)
Award period
2021-04-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Zadavatel požaduje prokázání základní způsobilosti dle § 74 způsobem dle § 75 odst. 1 ZZVZ, profesní způsobilosti dle § 77 odst. 1 ZZVZ (výpis z obchodního rejstříku). Více viz zadávací dokumentace (příloha Podmínky kvalifikace).

Economic/financial eligibility:

— roční obrat dodavatele

Economic/financial minimum level:

Minimální roční obrat dodavatele 50 000 000 CZK, a to za 3 bezprostředně předcházející a uzavřená účetní období. Jestliže dodavatel vznikl později, postačí, předloží-li údaje o svém obratu v požadované výši za všechna účetní období od svého vzniku.Více viz zadávací dokumentace, která je zveřejněna na profilu zadavatele.

Technical/professional eligibility:

— seznam významných služeb,— realizační tým dodavatele.

Technical/professional minimum level:

Seznam významných služeb:1. Poskytnutí služby projektového řízení projektů ICT, která byla poskytována kontinuálně po dobu nejméně 24 měsíců. Hodnota služby: min. 15 milionů CZK bez DPH.2. Poskytnutí služby projektového řízení projektů ICT, která byla poskytována kontinuálně po dobu nejméně 12 měsíců. Hodnota služby: min. 7,5 milionů CZK bez DPH.3. Poskytnutí služby řízení projektů, jejíž součástí bylo řízení projektů kybernetické bezpečnosti ICT. Hodnota služby: min. 10 milionů CZK bez DPH.4. Poskytnutí služby enterprise architektury ICT projektů. Hodnota služby: min. 5 milionů CZK bez DPH.— --------------------------------------------------------------------Realizační tým dodavatele:Realizační tým pracovníků dodavatele musí pokrývat níže uvedené role:a) Vedoucí projektového týmu - 1 osoba,b) Zástupce vedoucího projektového týmu - 1 osoba,c) Vedoucí týmu podpory, rozvoje a řízení služeb - 1 osoba,d) Zástupce vedoucího týmu podpory rozvoje a řízení služeb - 1 osoba,e) Architekt informačních a komunikačních technologií - 1 osoba,f) Architekt informačních systémů - 3 osoby,g) Projektový manažer 1 - 2 osoby,h) Projektový manažer 2 - 4 osoby,i) Projektový manažer 3 - 2 osoby,j) Projektový manažer 4 - 2 osoby,k) Správce dokumentace - 2 osoby,l) Quality assurance manager senior - 2 osoby,m) Testing manager senior - 2 osoby,n) Architekt kybernetické bezpečnosti senior - 2 osoby,o) Architekt zdrojových kódů - 2 osoby.Zadavatel požaduje u každé role prokázání minimální praxe, zkušeností s obdobnými projekty definovanými v rámci významných služeb a určité certifikace.Více viz zadávací dokumentace, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-03-08 - 2021-04-05
Value
280 000 000.00 CZK
Minimum value
280 000 000.00 CZK

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-115614:obj:1
Classification
CPV / 72224000
Description
Cílem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb podpory projektového řízení v oblasti ICT projektů realizovaných v rámci resortu zadavatele.Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytovaní služeb spočívajících zejména v (ve):a) vedení projektové kanceláře a poskytování organizačních, řídících a administrativních služeb s tím souvisejících, a to včetně podpory při přípravě zadávacích podmínek a koordinaci dodavatelů;b) podpoře projektového řízení a řízení služeb;c) poskytování služeb souvisejících s řízením životních cyklů ICT projektů a kontrole kvality služeb z oblasti ICT; ad) poskytování ostatních odborných a konzultačních služeb z oblasti projektového řízení.Předmět plnění je podrobněji specifikován v Rámcové dohodě, která tvoří Přílohu B zadávací dokumentace. Poskytování služeb bude realizováno na základě konkrétních požadavků zadavatele specifikovaných vždy v příslušné Dílčí smlouvě uzavřené postupem uvedeným v Rámcové dohodě.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí
Street address
Na Poříčním právu 1/376
Locality
Praha 2
Postal code
128 01
Country
CZ
Contact name
Vendula Gergelová
E-mail
vendula.gergelova@mpsv.cz
Phone
+420 950192749
Website
Link

Organization data Organization in JSON