Hungary - Budapest: Sterilisation, disinfection and hygiene devices

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:2021-214876
Date
2021-04-30
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-616477
Releases
2020-12-21 (ocds-pyfy63:2020-616477:2020-616477)
2021-04-30 (ocds-pyfy63:2020-616477:2021-214876)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Sterilisation, disinfection and hygiene devices
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-30 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:1
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db Audiológiai kabin beszerzéseAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 16 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:2
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db Komplett szemészeti diagnosztikai munkahelyAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 16 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:3
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db AutoklávAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 4 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:4
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db Fül-orr-gégészeti kezelőegységAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 16 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:5
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db Terheléses és nyugalmi EKG rendszer ergométerrelAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszközök saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 20 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:6
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db Mobil univerzális műtőasztalAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 4 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:7
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db VideokolposzkópAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 20 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:8
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db Fényterépiás készülékAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszközök saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 4 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:9
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db CRP mérőAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 20 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:obj:10
Classification
CPV / 33191000
Description
8 db Doppler UHAjánlattevőnek a műszaki paramétereket tartalmazó táblázatot hiánytalanul feltöltve az ajánlat részeként, mint szakmai ajánlat be kell adnia.Az ajánlatban ajánlattevőnek csatolnia kell a konkrét megajánlott eszköz műszaki leírását/brosúráját, melyből a megajánlott eszköz műszaki paramétereknek való megfelelősége kétséget kizáróan, teljes körűen ellenőrizhető. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben bármely megajánlott eszköz nem felel meg maradéktalanul a műszaki leírásokban foglaltaknak. Az ajánlathoz csatolni szükséges továbbá a megajánlott eszköz CE tanúsítványát.A felhívásban, valamint a közbeszerzési dokumentumokban szereplő meghatározott gyártmányra, eredetre, típusra történő hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt.Ajánlatkérő az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban Kr.) 46. § (3) bekezdése alapján azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad.Nyertes ajánlattevő feladata az eszköz saját költségen történő leszállítása, összeszerelése és az üzembe helyezése (beállítása, installációja) és a próbaüzem lefolytatása.Nyertes ajánlattevő feladata továbbá az eszköz használatának betanítása Ajánlatkérő 20 alkalmazotta részére mindösszesen 8 óra terjedelemben. Az oktatási jegyzőkönyvet, valamint az eszköz magyar nyelvű használati-karbantartási utasítását át kell adni a garancialevéllel együtt.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell előírt 24 hónap jótállási időszakra a kötelező szervizeket is.AK és nyertes ajánlattevő közötti kapcsolattartás nyelve: magyar, erre az ajánlatban kifejezetten nyilatkozni szükséges.A részletes műszaki/szakmai minimumkövetelményeket,Műszaki leírást a Közbeszerzési Dokumentumok között található dokumentum tartalmazza.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:0
Title
1 db Audiológiai kabin
Date
2021-04-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:1
Title
1 db Komplett szemészeti diagnosztikai munkahely
Date
2021-04-13
Status
active
Suppliers
Argus Optik Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:2
Title
2 db Autokláv
Date
2021-04-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:3
Title
1 db Fül-orr-gégészeti kezelőegység
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:4
Title
2 db Terheléses és nyugalmi EKG rendsz. ergométerr
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:5
Title
2 db Mobil univerzális műtőasztal
Date
2021-04-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:6
Title
1 db Videokolposzkóp
Date
2021-04-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:7
Title
1 db Fényterápiás készülék
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:8
Title
2 db CRP mérő
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-616477:award:9
Title
8 db Doppler UH
Date
2021-04-13
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat
Street address
Erzsébet tér 4.
Locality
Budapest
Postal code
1051
Country
HU
Contact name
Palkó Júlia
E-mail
palko.julia@belvaros-lipotvaros.hu
Phone
+36 18727474
Fax
+36 12090063
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Smithmann Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Teleki utca 17.
Locality
Budapest
Postal code
1183
Country
HU
E-mail
info.smithmann@t-online.hu
Phone
+36 309542592
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Andromed Medical Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Serfőző Utca 5. 1.em.2.
Locality
Kecskemét
Postal code
6000
Country
HU
E-mail
andromed@t-online.hu
Phone
+36 76482407
Fax
+36 76416738
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Argus Optik Kft.
Street address
Üllői út 502.
Locality
Budapest
Postal code
1183
Country
HU
E-mail
kemenes@argusoptik.hu
Phone
+36 12974620
Fax
+36 12974618
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Hoge Systems Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Szőlőkert utca 7.
Locality
Budapest
Postal code
1033
Country
HU
E-mail
info@hogesystems.hu
Phone
+36 12505162
Fax
+36 12503963
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Palmedico Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Tusnádi utca 16. 1. em. 3.
Locality
Budapest
Postal code
1125
Country
HU
E-mail
office@palmedico.hu
Phone
+36 13559431
Fax
+36 16043986
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Elektro-Optika Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kaktusz utca 22.
Locality
Érd
Postal code
2030
Country
HU
E-mail
info@elektrooptika.hu
Phone
+36 23520077
Fax
+36 23374965
Website
Link

Organization data Organization in JSON