Bulgaria - Sofia: Electrical services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:2021-193058
Date
2021-04-19
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-464752

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Electrical services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-04-19 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:1
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на територията на ОЦ Плевен (град), Плевен-изток, Левски, Червен Бряг и Гулянци.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (НН), по подадени от възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му. Мястото на извършване на работите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони „Мерене НН“ на „ЧЕЗ Разпределения България“ АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на възложителя за възстановяване на електрозахранването е:— при експресна заявка — до 5 астрономически часа от получаването на заявката,— при обикновена заявка — до 12:00 часа на календарния ден, следващ деня на получаване на заявката.Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение 49 200 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретния договор минималното месечно количество на прекъсванията може да бъде и 0 за 1 или повече месеца от срока на действие на конкретния договор.Срокът на рамковото споразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:2
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Ловеч, Троян и Тетевен.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 15 000 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:3
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Монтана, Лом,Видин и Белоградчик. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване наелектрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗРазпределение България” АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия наниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване наелектрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му.Мястото на извършване наработите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измервас електромери за директно измерване на ел. енергия на ниво ниско напрежение на териториятана региони Мерене НН на „ЧЕЗ Разпределения България” АД. Видовете работи са свързани сизвършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от„ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиранеи възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващопломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя завъзстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа отполучаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа на календарния ден, следващ деняна получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение е24 000 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретниядоговор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъде и нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковото споразумение, сключено спотенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:4
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Враца, Мездра,Козлодуй и Бяла Слатина. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсванена електрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗРазпределение България” АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия наниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване наелектрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му.Мястото на извършване наработите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измервас електромери за директно измерване на ел. енергия на ниво ниско напрежение на териториятана региони Мерене НН на „ЧЕЗ Разпределения България” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от„ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиранеи възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващопломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя завъзстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа отполучаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа на календарния ден, следващ деняна получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение е 25 200 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретниядоговор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъде и нула за един или повечемесеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковото споразумение, сключено спотенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:5
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Сливница и Своге. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 15 000 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:6
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Ботевград и ОбщинаКопривщица, Община Антон, Община Пирдоп, Община Златица, Община Челопеч, Община Чавдари Община Мирково. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване наелектрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗРазпределение България” АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия наниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване наелектрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му.Мястото на извършване наработите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измервас електромери за директно измерване на ел. енергия на ниво ниско напрежение на териториятана региони Мерене НН на „ЧЕЗ Разпределения България” АД. Видовете работи са свързани сизвършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от„ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиранеи възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващопломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя завъзстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа отполучаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа на календарния ден, следващ деняна получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение е3 600 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретниядоговор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъде и нула за един или повечемесеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковото споразумение, сключено спотенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:7
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Самоков и Костенец.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 7 200 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:8
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Благоевград, Сандански,Петрич, Разлог и Гоце Делчев. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсванена електрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗРазпределение България” АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия наниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване наелектрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му.Мястото на извършване наработите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измервас електромери за директно измерване на ел. енергия на ниво ниско напрежение на териториятана региони Мерене НН на „ЧЕЗ Разпределения България” АД. Видовете работи са свързани сизвършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от„ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиранеи възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващопломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя завъзстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа отполучаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа на календарния ден, следващ деняна получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение е36 000 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретниядоговор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъде и нула за един или повечемесеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковото споразумение, сключено спотенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:9
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Брезник и Радомир.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 8 400 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:10
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Кюстендил и Дупница.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 7 200 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:11
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр. София Изток 1, Изток 2,Община Елин Пелин и Община Горна малина. Предметът на поръчката включва възлагане и извършванена прекъсване на електрозахранването на потребители, присъединени към електроразпределителнатамрежа на „ЧЕЗ Разпределение България” АД с електромери за директно измерване на електрическатаенергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) по подадени от Възложителя заявки и последващовъзстановяване на електрозахранването при отпадане на основанията за прекъсването му.Мястотона извършване на работите са електромерните табла на битови и стопански потребители, чиято ел.енергия се измерва с електромери за директно измерване на ел. енергия на ниво ниско напрежение натериторията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ Разпределения България” АД. Видовете работи са свързанис извършване на прекъсване на електрозахранването на потребители на територията, обслужвана от„ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазова клема на електромер с последващо пломбиранеи възстановяване на електрозахранването от изходяща фазова клема на електромер с последващопломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнение на всяка заявка на Възложителя завъзстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа отполучаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа на календарния ден, следващ деняна получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срока на рамковото споразумение е49 800 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По време на действие на конкретниядоговор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъде и нула за един или повечемесеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковото споразумение, сключено спотенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:12
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Запад 1 и Запад 2. Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 40 200 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:13
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Север 1 и Север2.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка- до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 51 000 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:obj:14
Classification
CPV / 71314100
Description
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Юг 1 и Юг 2.Предметът на поръчката включва възлагане и извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители, присъединени към електроразпределителната мрежа на „ЧЕЗ Разпределение България”АД с електромери за директно измерване на електрическата енергия на ниво ниско напрежение (Н.Н.) поподадени от Възложителя заявки и последващо възстановяване на електрозахранването при отпаданена основанията за прекъсването му.Мястото на извършване на работите са електромерните табла набитови и стопански потребители, чиято ел. енергия се измерва с електромери за директно измерване наел. енергия на ниво ниско напрежение на територията на региони Мерене НН на „ЧЕЗ РазпределенияБългария” АД. Видовете работи са свързани с извършване на прекъсване на електрозахранването напотребители на територията, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България” АД от изходяща фазоваклема на електромер с последващо пломбиране и възстановяване на електрозахранването от изходящафазова клема на електромер с последващо пломбиране и съставяне на протокол.Срокът за изпълнениена всяка заявка на Възложителя за възстановяване на електрозахранването е: при експресна заявка - до 5 астрономически часа от получаването на заявката; при обикновена заявка - до 12:00 часа накалендарния ден, следващ деня на получаване на заявката. Максималният брой прекъсвания за срокана рамковото споразумение е 64 800 броя, като същите са приблизителни и ориентировъчни. По времена действие на конкретния договор минималното месечно количества на прекъсванията може да бъдеи нула за един или повече месеца от срока на действие на конкретния договор. Срокът на рамковотоспоразумение, сключено с потенциалните изпълнители, е 5 (пет) години.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:0
Title
Изв. на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъед. към електроразпр. мрежа на територията на ОЦ Плевен (град), Плевен-изток, Левски, Червен Бряг и Гулянци.
Date
2021-03-23
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:1
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Ловеч, Троян и Тетевен.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:2
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Монтана, Лом, Видин и Белоградчик.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:3
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Враца, Мездра, Козлодуй и Бяла Слатина.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:4
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Сливница и Своге.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:5
Title
Изв.на прек. и възст.на захр. с ел.енергия на потр., прис.към електр.мрежа–на тер.наОЦБотевград и ОбщинаКопривщица,ОбщинаАнтон,ОбщинаПирдоп,ОбщинаЗлатица,ОбщинаЧелопеч,ОбщинаЧавдар иОбщинаМирково
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:6
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители,присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Самоков и Костенец.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:7
Title
Изв. на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъед. към електроразпред. мрежа – на територията на ОЦ Благоевград, Сандански, Петрич, Разлог и Гоце Делчев.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:8
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Брезник и Радомир.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:9
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Кюстендил и Дупница.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:10
Title
Изв. на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъед. към електр. мрежа – на тер. на ОЦ гр. София Изток 1, Изток 2, Община Елин Пелин и Община Горна малина.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:11
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Запад 1 и Запад 2.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:12
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Север 1 и Север 2.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:13
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Юг 1 и Юг 2.
Date
2021-03-23
Status
active
Suppliers
ВАК-02 ООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:14
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Сливница и Своге.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:15
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ Кюстендил и Дупница.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:16
Title
Изв. на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъед. към електр. мрежа – на тер. на ОЦ гр. София Изток 1, Изток 2, Община Елин Пелин и Община Горна малина.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:17
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Запад 1 и Запад 2.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:18
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Север 1 и Север 2.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:19
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Юг 1 и Юг 2.
Date
2021-03-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:20
Title
Изв. на прекъсване и възстановяване на захранването с ел. енергия на потребители, присъед. към електр. мрежа – на тер. на ОЦ гр. София Изток 1, Изток 2, Община Елин Пелин и Община Горна малина.
Date
2021-03-23
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:21
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Запад 1 и Запад 2.
Date
2021-03-23
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:22
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Север 1 и Север 2.
Date
2021-03-23
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-464752:award:23
Title
Извършване на прекъсване и възстановяване на захранването с електрическа енергия на потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа – на територията на ОЦ гр.София Юг 1 и Юг 2.
Date
2021-03-23
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
„ChEZ Razpredelenie Balgariya“ AD
Street address
bul. „Tsarigradsko shose“ No. 159, bl. Benchmark biznes tsentar
Locality
Sofiya
Postal code
1784
Country
BG
Contact name
Aleksandar Georgiev Tuchev
E-mail
alexandar.tuchev@cez.bg
Phone
+359 28958919
Fax
+359 8272171
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
„ВАК-02“ ООД
Street address
ул. „Христо Йончев” № 7А
Locality
Самоков
Postal code
2000
Country
BG
E-mail
office@vak-02.com
Phone
+359 29785220

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ВАК-02 ООД
Street address
ул. „Христо Йончев” № 7А
Locality
Самоков
Postal code
2000
Country
BG
E-mail
office@vak-02.com
Phone
+359 29785220

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ФУТУРА СИСТЕМС АД
Street address
ж.к. „Дружба 1“, ул. „Неделчо Бончев“ № 2Б
Locality
София
Postal code
1528
Country
BG
E-mail
office@futurasys.bg
Phone
+359 29732409

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ИКОН 7 ЕООД
Street address
ж.к. „Овча купел 1“, ул. „688”, № 36А
Locality
София
Postal code
1618
Country
BG
E-mail
ikon7eood@gmail.com
Phone
+359 72260406

Organization data Organization in JSON