Bulgaria - Sofia: Building installation work

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:2020-440141
Date
2020-09-18
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-440141
Releases
2020-09-18 (ocds-pyfy63:2020-440141:2020-440141)
2021-04-19 (ocds-pyfy63:2020-440141:2021-192869)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Building installation work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Award period
2020-10-16 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът следва да е вписан в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС) към Камарата на строителите в БЪЛГАРИЯ за трета група строежи от енергийната инфраструктура съгласно чл. 5, ал. 1, т. 3 от Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя (ПРВВЦПРС) — за строежи минимум трета категория съгласно чл. 5, ал. 6 от ПРВВЦПРС.В случай че участникът е чуждестранно лице, той следва да е вписан в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен.Информацията по този критерий за подбор се попълва в ЕЕДОП, част IV „Критерии за подбор“, раздел А) „Годност“ и се представя по следния начин: номер на удостоверението, група, категория строежи и срок на валидност на талона към удостоверението и/или уеб адрес (URL), от който да е видна въпросната информация, когато е приложимо.Доказателствата за посочените в ЕЕДОП обстоятелства се представят по реда на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, както следва:— в случаите по чл. 67, ал. 5 от ЗОП за доказване на декларираното в ЕЕДОП обстоятелство участникът представя копие на удостоверение за вписване в ЦПРС, придружено с талон, от който е видна валидността му, а в случай че участникът е чуждестранно лице, той следва да представи копие на документ, доказващ вписването му в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен,— в случаите по чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП за доказване на декларираното в ЕЕДОП обстоятелство участникът, определен за изпълнител, представя копие на удостоверение за вписване в ЦПРС, придружено с талон, от който е видна валидността му.

Economic/financial eligibility:

Не се изисква

Economic/financial minimum level:

Не се изисква

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да разполага с персонал и с ръководен състав, притежаващи квалификационна група по безопасност при работа съгласно Правилник за безопасност и здраве при работа в електрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по електрически мрежи (ПБЗРЕУЕТЦЕМ)Информацията по този критерий за подбор се попълва в част IV, раздел В от ЕЕДОП и се представя по следния начин: посочва се номерът на съответната обособена позиция, посочват се лицата от ръководния състав (техните имена), след което се посочват и лицата от изпълнителския персонал (техните имена), като за всяко лице се описва притежаваната от него квалификационна група по безопасност при работа, номер, дата на издаване и срок на валидност на документа, с който е придобита квалификационната група по безопасност при работа, издателят му и правилникът, по реда на който е придобита квалификационната група. В случай че участникът е чуждестранно лице, се посочват еквивалентни документи съгласно законодателството на държавата, в която той е установен.Доказателствата за посочените в ЕЕДОП обстоятелства се представят при условията и по реда на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, както следва:— в случаите по чл. 67, ал. 5 от ЗОП за доказване на декларираното в ЕЕДОП обстоятелство участникът представя списък на персонала, в който се посочват лицата от ръководния състав (техните имена), след което се посочват лицата от изпълнителския персонал (техните имена), като за всяко лице се описва притежаваната от него квалификационна група по безопасност при работа, номер, дата на издаване и срок на валидност на документа, с който е придобита квалификационната група по безопасност при работа, издателят му и правилникът, по реда на който е придобита квалификационната група. Списъкът следва да е придружен с документи, които доказват съответната професионална компетентност на лицата (копия на валидни удостоверения и/или изпитни протоколи, удостоверяващи придобита квалификационна група по безопасност при работа съгласно ПБЗРЕУЕТЦЕМ). В случай че участникът е чуждестранно лице, същият представя списък на персонала, придържайки се към начина на представяне, посочен в предходните изречения, към който се представят съответните еквивалентни документи, съгласно законодателството на държавата, в която той е установен,— в случаите по чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП за доказване на декларираното в ЕЕДОП обстоятелство участникът, определен за изпълнител, представя списък на персонала, придържайки се към начина на представяне, посочен в текста по-горе, придружен с документи, които доказват съответната професионална компетентност на лицата с изискванията на възложителя и на българското законодателство, а именно: копия на валидни удостоверения и/или изпитни протоколи, удостоверяващи придобита квалификационна група по безопасност при работа съгласно ПБЗРЕУЕТЦЕМ.

Technical/professional minimum level:

Минимално изискване за всяка обособена позиция поотделно:Участникът следва да разполага с минимум 8 (осем) лица, от които:— минимум 2 (две) лица ръководен инженерно-технически персонал, притежаващи IV (четвърта) или по-висока квалификационна група по безопасност при работа съгласно ПБЗРЕУЕТЦЕМ,— минимум 6 (шест) лица изпълнителски персонал с III (трета) или по-висока квалификационна група по безопасност при работа съгласно ПБЗРЕУЕТЦЕМ.В случай че участникът участва за повече от една обособена позиция, то той следва да покрива посоченото минимално изискване за всяка една от тях поотделно, т.е. броят на лицата с изискващата се квалификационна група по безопасност при работа, с които трябва да разполага, се получава като сбор (сума) от съответния необходим минимален брой за всяка една обособена позиция, за които участникът е заявил, че желае да участва.Не се допуска едни и същи лица да се използват за покриване на минималното изискване на възложителя в повече от една обособена позиция. В случай че участникът не се съобрази с това изискване, то лицата, които се повтарят, ще бъдат признати само за обособената позиция с най-малък номер, за която участва участникът.
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-09-18 - 2020-10-16
Value
3 700 000.00 BGN
Minimum value
3 700 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:obj:1
Classification
CPV / 45300000
Description
Основните видове строително-монтажни работи (СМР) и приблизителните количества за обособената позиция, включително, но не само, са: — демонтаж на главен прекъсвач — 100 бр., — демонтаж на съществуващ еднофазен електромер — 1 900 бр., — демонтаж на съществуващ трифазен електромер — 300 бр., — демонтаж на тарифен превключвател — 100 бр., — демонтаж на изходящи витлови или автоматични предпазители 2 200 бр., — демонтаж на съществуващо електромерно табло — 100 бр., — монтаж и свързване на еднофазен електромер — 1 900 бр., — монтаж и свързване на трифазен електромер — 300 бр., — монтаж и свързване на еднофазен товаров/автоматичен прекъсвач — 5 040 бр., — монтаж и свързване на трифазен товаров/автоматичен прекъсвач — 840 бр., — опроводяване на таблото от главен прекъсвач до трифазен (RST) захранващ гребен — 1 200 м, — опроводяване на ел. таблото за 1 еднофазен електромер — 2 660 бр., — опроводяване на ел. таблото за 1 трифазен електромер — 420 бр., — опроводяване на ел. таблото за тарифен превключвател за брой електромери — 3 080 бр., — монтаж на ново ел. табло на стена — 100 бр., — изработване на ново метално електромерно табло по размер, к-т с метална основа (фалта), вътрешна и външна врата — 350 м2— доставка и монтаж от изпълнителя на табло (кутия), в което се изнася комутационната апаратура (стълбищни автомати) от етажните табла — 100 бр., — монтаж и свързване на тарифен превключвател — 140 бр., — монтаж на ново ел. табло, стоящо върху фундамент — 40 бр., и други СМР, подробно описани в количествено-стойностната сметка (КСС).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:obj:2
Classification
CPV / 45300000
Description
Основните видове строително-монтажни работи (СМР) и приблизителните количества за обособената позиция, включително, но не само, са: — демонтаж на главен прекъсвач — 100 бр., — демонтаж на съществуващ еднофазен електромер — 1 900 бр., — демонтаж на съществуващ трифазен електромер — 300 бр., — демонтаж на тарифен превключвател — 100 бр., — демонтаж на изходящи витлови или автоматични предпазители — 2 200 бр., — демонтаж на съществуващо електромерно табло — 100 бр., — монтаж и свързване на еднофазен електромер — 1 900 бр., — монтаж и свързване на трифазен електромер — 300 бр., — монтаж и свързване на еднофазен товаров/автоматичен прекъсвач — 4 560 бр., — монтаж и свързване на трифазен товаров/автоматичен прекъсвач — 720 бр., — опроводяване на таблото от главен прекъсвач до трифазен (RST) захранващ гребен — 1 200 м, — опроводяване на ел. таблото за 1 еднофазен електромер — 2 280 бр., — опроводяване на ел. таблото за 1 трифазен електромер — 360 бр., — опроводяване на ел. таблото за тарифен превключвател за брой електромери — 2 640 бр., — монтаж на ново ел. табло на стена — 100 бр., — изработване на ново метално електромерно табло по размер, к-т с метална основа (фалта), вътрешна и външна врата — 300 м2— доставка и монтаж от изпълнителя на табло (кутия), в което се изнася комутационната апаратура (стълбищни автомати) от етажните табла — 100 бр., — монтаж и свързване на тарифен превключвател — 120 бр., — монтаж на ново ел. табло, стоящо върху фундамент — 20 бр., и други СМР, подробно описани в количествено-стойностната сметка (КСС).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:obj:3
Classification
CPV / 45300000
Description
Основните видове строително-монтажни работи (СМР) и приблизителните количества за обособената позиция, включително, но не само, са: — демонтаж на главен прекъсвач 100 бр., — демонтаж на съществуващ еднофазен електромер 1 800 бр., — демонтаж на съществуващ трифазен електромер 300 бр., — демонтаж на тарифен превключвател 100 бр., — демонтаж на изходящи витлови или автоматични предпазители 2100 бр., — демонтаж на съществуващо електромерно табло — 100 бр., — монтаж и свързване на еднофазен електромер — 1 800 бр., — монтаж и свързване на трифазен електромер — 300 бр., — монтаж и свързване на еднофазен товаров/автоматичен прекъсвач — 3 600 бр., — монтаж и свързване на трифазен товаров/автоматичен прекъсвач — 600 бр., — опроводяване на таблото от главен прекъсвач до трифазен (RST) захранващ гребен — 900 м, — опроводяване на ел. таблото за 1 еднофазен електромер — 1 800 бр., — опроводяване на ел. таблото за 1 трифазен електромер — 300 бр., — опроводяване на ел. таблото за тарифен превключвател за брой електромери — 2 100 бр., — монтаж на ново ел. табло на стена — 60 бр., — изработване на ново метално електромерно табло по размер, к-т с метална основа (фалта), вътрешна и външна врата — 160 м2— доставка и монтаж от изпълнителя на табло (кутия), в което се изнася комутационната апаратура (стълбищни автомати) от етажните табла — 100 бр., — монтаж и свързване на тарифен превключвател 100 бр., — монтаж на ново ел. табло, стоящо върху фундамент — 40 бр., и други СМР, подробно описани в количествено-стойностната сметка (КСС).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:obj:4
Classification
CPV / 45300000
Description
Основните видове строително-монтажни работи (СМР) и приблизителните количества за обособената позиция, включително, но не само, са: — демонтаж на главен прекъсвач — 100 бр., — демонтаж на съществуващ еднофазен електромер — 1 800 бр., — демонтаж на съществуващ трифазен електромер — 300 бр., — демонтаж на тарифен превключвател — 100 бр., — демонтаж на изходящи витлови или автоматични предпазители — 2 100 бр., — демонтаж на съществуващо електромерно табло — 100 бр., — монтаж и свързване на еднофазен електромер — 1 800 бр., — монтаж и свързване на трифазен електромер — 300 бр., — монтаж и свързване на еднофазен товаров/автоматичен прекъсвач — 3 600 бр., — монтаж и свързване на трифазен товаров/автоматичен прекъсвач — 600 бр., — опроводяване на таблото от главен прекъсвач до трифазен (RST) захранващ гребен — 900 м, — опроводяване на ел. таблото за 1 еднофазен електромер — 1 800 бр., — опроводяване на ел. таблото за 1 трифазен електромер — 300 бр., — опроводяване на ел. таблото за тарифен превключвател за брой електромери — 2 100 бр., — монтаж на ново ел. табло на стена — 60 бр., — изработване на ново метално електромерно табло по размер, к-т с метална основа (фалта), вътрешна и външна врата — 160 м2— доставка и монтаж от изпълнителя на табло (кутия), в което се изнася комутационната апаратура (стълбищни автомати) от етажните табла — 100 бр., — монтаж и свързване на тарифен превключвател — 100 бр., — монтаж на ново ел. табло, стоящо върху фундамент — 40 бр., и други СМР, подробно описани в количествено-стойностната сметка (КСС).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-440141:obj:5
Classification
CPV / 45300000
Description
Основните видове строително-монтажни работи (СМР) и приблизителните количества за обособената позиция, включително, но не само, са: — демонтаж на главен прекъсвач — 100 бр., — демонтаж на съществуващ еднофазен електромер — 1 800 бр., — демонтаж на съществуващ трифазен електромер — 300 бр., — демонтаж на тарифен превключвател — 100 бр., — демонтаж на изходящи витлови или автоматични предпазители 2100 бр., — демонтаж на съществуващо електромерно табло — 100 бр., — монтаж и свързване на еднофазен електромер — 1 800 бр., — монтаж и свързване на трифазен електромер — 300 бр., — монтаж и свързване на еднофазен товаров/автоматичен прекъсвач — 3 600 бр., — монтаж и свързване на трифазен товаров/автоматичен прекъсвач — 600 бр., — опроводяване на таблото от главен прекъсвач до трифазен (RST) захранващ гребен — 900 м, — опроводяване на ел. таблото за 1 еднофазен електромер — 1 800 бр., — опроводяване на ел. таблото за 1 трифазен електромер — 300 бр., — опроводяване на ел. таблото за тарифен превключвател за брой електромери — 2 100 бр., — монтаж на ново ел. табло на стена — 60 бр., — изработване на ново метално електромерно табло по размер, к-т с метална основа (фалта), вътрешна и външна врата — 160 м2— доставка и монтаж от изпълнителя на табло (кутия), в което се изнася комутационната апаратура (стълбищни автомати) от етажните табла — 100 бр., — монтаж и свързване на тарифен превключвател — 100 бр., — монтаж на ново ел. табло, стоящо върху фундамент — 40 бр., и други СМР, подробно описани в количествено-стойностната сметка (КСС).

Parties

Roles
buyer
Organization name
„ChEZ Razpredelenie Balgariya“ AD
Street address
bul. „Tsarigradsko shose“ No. 159, bl. Benchmark biznes tsentar
Locality
Sofiya
Postal code
1784
Country
BG
Contact name
Radosveta Aleksandrova Toncheva
E-mail
radosveta.toncheva@cez.bg
Phone
+359 28958967
Fax
+359 28272171/ +359 28270332
Website
Link

Organization data Organization in JSON