Bulgaria - Haskovo: Repair and maintenance services of trucks

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-290457:2020-290457
Date
2020-06-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-290457
Releases
2020-06-22 (ocds-pyfy63:2020-290457:2020-290457)
2020-10-30 (ocds-pyfy63:2020-290457:2020-520219)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Haskovo: Repair and maintenance services of trucks
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-07-21 - ?
Eligibility criteria
Technical/professional eligibility:

1.Участникът да е изпълнил през последните 3 години, считано от крайната дата на подаване на офертата, доставки и услуги с предмет, идентичен или сходен* с предмета на поръчката.Доказва се с представянето на декларация, съдържаща списък на услугите, които са идентични или сходни* с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 години, считано от крайната дата на подаване на офертата (оригинал).Към списъка се прилагат удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за изпълнената услуга.2. Участникът да разполага с необходимия брой технически лица, които ще изпълняват услугата.Доказва се с представянето на списък на техническите лица, които ще изпълняват услугата.В случай че участникът ще използва ресурсите на трети лица, представя доказателства (декларация за ангажираност на експерт и др.), че ще има да свое разположение тези ресурси за времето на изпълнение на поръчката.3. Участникът да разполага със сервизна база* с необходимото в нея техническо оборудване в гр. Хасково за изпълнение на поръчката.*Под сервизна база следва да се разбира един или съвкупност от повече сервизи, които като цяло да отговарят на всички изисквания от техническите спецификации от документацията.Доказва се с декларация за сервизната база, инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.В случай че участникът се позовава на капацитет на трети лица, независимо от правната връзка между тях, той трябва да докаже, че ще разполага с техните ресурси за времето на изпълнение на поръчката, като представи документи (договор за наем, писма, декларации или други документи от лицата, предоставили ресурсите) за поетите от третите лица задължения.При подаване на оферта участникът декларира съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил най-малко 1 услуга, идентична или сходна* с предмета на поръчката, изпълнена през последните 3 години, считано от крайната дата на подаване на офертата.*Под доставка и услуга, сходни с предмета на поръчката, следва да се разбира организация на дейности (доставка на резервни части, материали, консумативи, смазочни материали, услуги по ремонта на автомобили и т.н.) по техническо поддържане на товарни и специални автомобили и/или автопаркове.2. Участникът да разполага с поне 2 (две) технически лица, които ще са ангажирани с изпълнението на дейностите по предмета на поръчката.3. Участникът трябва да разполага най-малко с 1 сервизна база за техническо обслужване и ремонт на товарни и специални автомобили на територията на гр. Хасково, с минимум по един брой от следното оборудване:— специализиран софтуер за компютърна диагностика на автомобилите,— канал и/или хидравличен крик за ремонт на автомобили,— стенд за електронна диагностика на повредите,— стенд за регулировка на преден и заден мост,— стенд за монтаж, демонтаж и баланс на гуми,— стенд за изпробване на спирачна система,— стенд за регулиране на фарове,— прибор за обслужване на климатична инсталация,— камера за изпичане на боядисани автомобили.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-06-22 - 2020-07-21
Value
35 000.00 BGN
Minimum value
35 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-290457:obj:1
Classification
CPV / 50114000
Description
Обществената поръчка включва извършването на обслужване, текущ, среден и основен ремонт, автотенекеджийски и автобояджийски услуги и всички необходими сервизни дейности, които следва да бъдат осъществени за обслужване на наличния автомобилен парк — товарни и специални автомобили в ЕСО ЕАД, МЕР Хасково, в това число и доставка на съответните резервни части, материали и консумативи и смазочни материали, необходими за товарните и специалните автомобили в МЕР Хасково.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Mrezhovi eksploatatsionen rayon — Haskovo
Street address
ul. „Dobrudzha“ No. 6
Locality
Haskovo
Postal code
6300
Country
BG
Contact name
Dimitriyka Hristova Hristova
E-mail
d.hristova@hs.eso.bg
Phone
+359 38608106
Fax
+359 38608102
Website
Link

Organization data Organization in JSON