Bulgaria - Sofia: Special-purpose road passenger-transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:2020-281979
Date
2020-06-17
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Special-purpose road passenger-transport services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Award period
2020-07-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът да е вписани в Tърговския регистър и в Регистъра на моторните превозни средства, поддържан от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация";Чуждестранните лица, участници в процедурата да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Забележка: В случай, че участникът участва в процедурата като обединение, което не е юридическо лице, минималното изискване за регистрация в Tърговския регистър и в Регистъра на моторните превозни средства, поддържан от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация", се отнася за този член на обединението, който ще извършва дейностите по превоз на личния състав на военни формирования от сухопътните войски до месторабота и обратно.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, в част ІV „Критерии за подбор”, раздел А „Годност” от ЕЕДОП.2. Участникът да притежава валиден Лиценз, издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, издаден на основание чл. 7 от Закона за автомобилните превози и чл. 10, ал. 1 и чл. 79, ал. 1 от Наредба 33 ДВ бр.101/1999 г., за обществен превоз на пътници и товари на територията на Р. България, като лицензът трябва да е за превоз на пътници на територията на Република България.Когато участникът, е чуждестранно лице, той следва да притежава съответните еквивалентни документи, издадени от компетентни органи, съгласно законодателството на държавата членка, в която участникът е установен.Забележка: В случай, че участникът участва в процедурата като обединение, което не е юридическо лице, минималното изискване за притежаване на Лиценз, издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, издаден на основание чл. 7 от Закона за автомобилните превози и чл. 10, ал. 1 и чл. 79, ал. 1 от Наредба 33 ДВ бр.101/1999 г., за обществен превоз на пътници и товари на територията на Р. България, като лицензът трябва да е за превоз на пътници на територията на Република България, се отнася за този член на обединението, който ще извършва дейностите по превоз на личния състав на военни формирования от сухопътните войски до месторабота и обратно.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, в част ІV „Критерии за подбор”, раздел А „Годност” от ЕЕДОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителя няма изисквания към икономическото и финансово състояние на участниците

Technical/professional eligibility:

1. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 1, б. „б” от ЗОП кандидатът или участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, чрез посочване на информацията (списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите) в част ІV „Критерии за подбор”, раздел В „Технически и професионални способности ” от ЕЕДОП.2. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 5 участникът следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, чрез посочване на информацията (Списък на персонала с посочване на три имена, № и дата на издаване на свидетелството за управление, съответната категория, срок на валидност, № и дата на издаване на карта за квалификация съгласно чл. 7б от Закона за автомобилните превози, срок за валидност, № на удостоверение за психологическа годност, дата на издаване, срок на валидност, орган издал удостоверението, № на удостоверение от компетентни органи, че водачите на ППС не са лишени по административен ред от правото да управляват МПС) в част ІV „Критерии за подбор”, раздел В „Технически и професионални способности ” от ЕЕДОП.3. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 8 участникът следва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката. Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, чрез посочване на информацията (Списък на пътни превозни средства (ППС) по съответния маршрут, съобразени с броя на заявените за превоз лица, които ще бъдат необходими за изпълнение на поръчката. В списъка посочват: тип, марка и модел на ППС, рег.№ ....., брой на местата за сядане, без мястото за сядане на водача и друга информация по преценка на декларатора), в част ІV „Критерии за подбор”, раздел В „Технически и професионални способности ” от ЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 1, б. „б” от ЗОП кандидатът или участникът следва да е изпълнил минимум една дейност, сходна или идентична с тази на поръчката за последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата.В случаите, когато участникът е обединение, това изискване се отнася общо за обединението.Забележка: - Под „изпълнена“ следва да се разбира такава дейност, чието изпълнение е приключило в рамките на заложения от възложителя по-горе период, независимо от датата на започването ?.— Под „дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката“ следва да се разбира извършването на обществен превоз на пътници на територията на Република България в обем не по-малко от 15 000 км. за Обособена позиция № 1, не по-малко от 100 000 км. за Обособена позиция № 2; не по-малко от 40 000 км. за Обособена позиция № 3, не по-малко от 13 000 км. за Обособена позиция № 4 и не по-малко от 100 000 км. за Обособена позиция № 5, в рамките на заложения от възложителя по-горе период (изискуемият обем за извършването на обществен превоз на пътници на територията на Република България, може да бъде изпълнен с една или повече извършени услуги).2. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 5 участникът следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. Минимални изисквания към персонала, който ще изпълнява поръчката са водачите на ППС да притежават свидетелство за управление за съответната категория МПС, карта за квалификация на водача, да не е осъждан за умишлени престъпления от общ характер или да е лишен по съдебен или административен ред от правото да управлява моторното превозно средство, да е психологически годен по смисъла на НАРЕДБА № 36 от 15.05.2006 г. за изискванията за психологическа годност и условията и реда за провеждане на психологическите изследвания на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, на водачи на МПС и на председатели на изпитни комисии и за издаване на удостоверения за регистрация за извършване на психологически изследвания, по чл. 152, ал. 1, т. 2 от Закона за движение по пътищата.Когато участникът, е чуждестранно лице, той следва да притежава съответните еквивалентни документи, издадени от компетентни органи, съгласно законодателството на държавата членка, в която участникът е установен.3. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 8 участникът следва да разполага с брой пътни превозни средства (ППС) по съответния маршрут, както и те да са съобразени с броя на заявените за превоз лица.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-06-17 - 2020-07-23
Value
2 033 333.33 BGN
Minimum value
2 033 333.33 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:obj:1
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоз на личния състав до месторабота и обратно за военно формированиe 28880 – Белене.Превоза на личния състав се осъществява с един основен и един допълнителен /резервен/ автобус с по 50 места по 1 маршрут за движение в делнични /работни/ дни с общ пробег от 60 км на ден с 1 автобус /120 км на ден с 2 автобуса.В случай на необходимост от едновременно ползване и на двата автобуса, военното формирование, ползвател на транспортната услуга, предварително заявява това обстоятелство до изпълнителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:obj:2
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоз на личния състав до месторабота и обратно за военно формированиe 24620 – Свобода.Превоз на личния състав се осъществява с 6 броя автобуси по 6 броя маршрути за движение в делнични/работни/дни с общ пробег от 334 км на ден и с 1 брой автобус по 1 маршрут за движение в празнични и почивни дни с пробег от 136 км на ден.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:obj:3
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоз на личния състав до месторабота и обратно за военно формированиe 42600 – Мусачево.Превоза на личния състав се осъществява с 2 броя автобуси по 2 броя маршрути за движение в делнични/работни/дни с общ пробег от 146 км на ден.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:obj:4
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоз на личен състав до месторабота и обратно за военно формированиe 22280 – Корен.Превоза на личния състав се осъществява с 1 брой автобус по 1 маршрут за движение в делнични/работни/дни с пробег от 54 км на ден.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281979:obj:5
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоз на личния състав до месторабота и обратно за военни формирования 52590, 54100 и 22130 – район Кабиле.Превоза на личния състав се осъществява с 8 броя автобуси по 6 броя маршрути за движение в делнични/работни/дни с общ пробег от 400 км на ден.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Suhopatni voyski — voenno formirovanie 22450
Street address
rayon „Krasno selo“, bul. „Gen. Totleben“ No. 34
Locality
Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Vasil Todorov
E-mail
dop_sv@abv.bg
Phone
+359 29223409
Fax
+359 29223413
Website
Link

Organization data Organization in JSON