Bulgaria - Sofia: Laboratory reagents

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:2020-530791
Date
2020-11-06
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-281363

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Laboratory reagents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-11-06 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:1
Classification
CPV / 33696500
Description
Доставка на среди и китове за замразяване и размразяване на ембриони без диметил сулфоксид C2H6Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:2
Classification
CPV / 33696500
Description
Доставка на среди за ембриокултивиране и трансфер, обогатени с цитокини и хиалуронан — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:3
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на специализирани петрита и слайдове за микроманипулации — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни и зависят от текущите потребности на възложителя в

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:4
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на катетри за вътрематочни инсеминации и ембриотрансфери — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни и зависят от текущите потребности на възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:5
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на игли и сетове за фоликулна пункция — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни и зависят от текущите потребности на възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:6
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на микропипети за интрацитоплазмено инжектиране и различни манипулации с овоцити и ембриони — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:7
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на Филтри и консумативи, съвместими за Origio/Planer Benchtop Incubator BT37; газова линия Origio; ламинарен бокс Fortuna 1800E IVF Clean Air или еквивалентни — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:8
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Доставка на специфични консумативи, съвместими с пречистваща въздуха машина Zand — Clean Air, Z 100C или еквивалентна — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:obj:9
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Доставка на дезинфекциращи разтвори за повърхности и ръце за асистирана репродукция — количествата са съгласно техническата спецификация.Оферираните медицински изделия и консумативи в техническото предложение на участника трябва да отговарят на следните изисквания:а) предлаганите медицински изделия отговарят на изискванията на ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);б) сертификати за качество и декларация за съответствие на оферираните медицински изделия в съответствие с изискванията на чл. 14 от ЗМИ, както и нанесена „СЕ“ маркировка в съответствие с изискванията на чл. 15 от ЗМИ (в случаите, когато се оферират медицински изделия);в) да имат проспекти на български език с всички технически показатели и параметри на предлаганите продукти и указания за употреба.г) необходимите количества на оферираните продукти трябва да са осигурени за целия срок на договора.Количествата, посочени в техническата спецификация, са ориентировъчни и зависят от текущите потребности.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:0
Title
Среди и китове за замразяване и размразяване на ембриони без диметил сулфоксид C2H6OS (DMSO)
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:1
Title
Среди за ембриокултивиране и трансфер, обогатени с цитокини и хиалуронан
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:2
Title
Специализирани петрита и слайдове за микроманипулации
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:3
Title
Катетри за вътрематочни инсеминации и ембриотрансфери
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:4
Title
Игли и сетове за фоликулна пункция
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:5
Title
Микропипети за интрацитоплазмено инжектиране и различни манипулации с овоцити и ембриони
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:6
Title
Филтри и консумативи, съвместими за Origio/Planer Benchtop Incubator BT37; газова линия Origio; ламинарен бокс Fortuna 1800E IVF Clean Air или еквивалентни
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:7
Title
Специфични консумативи, съвместими с пречистваща въздуха машина Zand — Clean Air, Z 100C или еквивалентна
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-281363:award:8
Title
Дезинфекциращи разтвори за повърхности и ръце за асистирана репродукция
Status
unsuccessful

Parties

Roles
buyer
Organization name
„MBAL Lozenets“ EAD
Street address
ul. „Kozyak“ No. 1
Locality
Sofiya
Postal code
1407
Country
BG
Contact name
Gergana Bozhilova
E-mail
hq@lozenetz-hospital.bg
Phone
+359 29607218
Fax
+359 29624771
Website
Link

Organization data Organization in JSON