Bulgaria - Sofia: Police uniforms

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-281360:2020-281360
Date
2020-06-17
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Police uniforms
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-07-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се изискват.

Economic/financial eligibility:

Не се изискват.

Economic/financial minimum level:

Не се изискват.

Technical/professional eligibility:

1. Участниците да са изпълнили дейности с предмет, сходен или идентичен с този на поръчката, за последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Сходен с предмета на настоящата обществена поръчка се счита доставка и/или производство на кожени обувни изделия.Информацията за съответствието с изискването участникът посочва в Част IV: Критерии за подбор, Раздел В: Технически и професионални способности, „За поръчки за доставки: извършени доставки от конкретния вид“ от еЕЕДОП.Съответствието с изискването се доказва със списък на доставките, идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.2. Участниците да прилагат система за управление на качеството ISO 9001:2015 или еквивалентно/-и с обхват доставка и/или производство на кожени обувни изделия.Информацията за съответствието с изискването участниците посочват в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г: Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление, „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качеството“ от еЕЕДОП.Съответствието с изискването се доказва с валиден сертификат за управление на качеството EN ISO 9001:2015 или еквивалентно/-и с обхват доставка и/или производство на кожени обувни изделия.Сертификатът следва да е издаден на името на участника от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от ИА „БСА”, или друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието.3. Доказателствата за съответствие с изискванията по т. 1 и т. 2 се представят в случаите по чл. 67, ал. 5 от ЗОП и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП.Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на заявленията за участие или офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.Възложителят сключва с определения изпълнител писмен договор за обществена поръчка, при условие че при подписване на договора определеният изпълнител представи документи, удостоверяващи липсата на основанията за отстраняване от процедурата, както и съответствието с поставените критерии за подбор, включително за третите лица и подизпълнителите, ако има такива.Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива. При участие на обединения, които не са юридически лица, да се спазват изискванията на чл. 59, ал. 6 от ЗОП и чл. 67, ал. 6 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участниците да са изпълнили минимум една дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, за последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Под сходни с предмета на поръчката се разбират дейности по доставка и/или производство на кожени обувни изделия.2. Участникът да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 или еквивалент с обхват доставка и/или производство на кожени обувни изделия.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 20
Tender period
2020-06-17 - 2020-07-23
Value
1 160 000.00 BGN
Minimum value
1 160 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-281360:obj:1
Classification
CPV / 35811200
Description
„Доставка на полицейски униформи – обувки половинки летни – мъжки“Обществената поръчка включва доставка на 20 000 чифта обувки половинки летни – мъжки.Посоченото количество е прогнозно. За срока на действие на рамковото споразумение Възложителя ще закупува обувки половинки летни – мъжки в количества според нуждите си.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Direktsiya „Upravlenie na sobstvenostta i sotsialni deynosti“ — Ministerstvo na vatreshnite raboti
Street address
ul. „Knyaz Boris I“ No. 124
Locality
Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Anna Pushkarova
E-mail
int.82@mvr.bg
Phone
+359 29823052
Fax
+359 29813010
Website
Link

Organization data Organization in JSON