Bulgaria - Varna: Printing and related services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-258046:2020-258046
Date
2020-06-03
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-258046

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Varna: Printing and related services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-07-03 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност за упражняване на професионална дейност към кандидатите в обществената поръчка, включително изисквания във връзка с вписването в професионални регистри.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние към кандидатите в обществената поръчка.

Technical/professional eligibility:

1. Кандидатът следва да е изпълнил минимум 1 (една) услуги с предмет и обем, сходен на предмета на настоящата поръчка, за последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на заявлението за участие с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършените услуги.2. Кандидатът следва да има внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалент, издаден от акредитирани лица, за контрол на качеството с обхват предмета на поръчката.3. Кандидатът следва да разполага с техническо оборудване, необходимо за изпълнение на обществената поръчка, в т.ч. четирицветна печатна машина и автоматична машина за номерация.4. Кандидатът следва да разполага най-малко с 1 транспортно средство, необходимо за изпълнение на доставките на готовите печатни материали.5. Кандидатът следва да разполага с персонал — минимум 2 лица, специализирани за работа с печатна машина.Документи, доказващи техническите възможности на кандидата:1. Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на заявлението за участие, с посочване на стойностите, датите и получателите — попълва се в ЕЕДОП в част ІV, буква В „Технически и професионални способности“, т. 1б), заедно с доказателство за извършените услуги.2. Сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалентен) — попълва се в ЕЕДОП в част ІV, буква Г „Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“.3. Списък за наличното техническо оборудване, с което разполага кандидатът за изпълнение на обществената поръчка за услуга (печатарски машини, вид, модел и техническите характеристики) — попълва се в ЕЕДОП в част ІV, буква В „Технически и професионални способности“, т. 9.4. Списък на наличните транспортни средства, с които разполага кандидатът за изпълнение на обществената поръчка, като в списъка следва да се посочи видът и броят на транспортните средства, с които разполага кандидатът — попълва се в ЕЕДОП в част ІV, буква В „Технически и професионални способности“, т. 9.5. Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, в който е посочена професионалната компетентност на лицата — попълва се в ЕЕДОП в част ІV „Критерии за подбор“, буква В „Технически и професионални способности“, т. 6.
Main procurement category
services
Procurement method details
Negotiated procedure
Tender period
2020-06-03 - 2020-07-03

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-258046:obj:1
Classification
CPV / 79800000
Description
Възложителят прогнозира, че за едномесечен период на действие на договора ще са необходими количествата и видовете, посочени в „Количества и видове печатни материали“ към документацията. Обявените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна съобразно нуждите на възложителя. Възложителят не е длъжен да възлага всички видове и/или количества от посочените печатни материали. Възложителят си запазва правото да заявява печатни материали със сходни характеристики, невключени в „Количества и видове печатни материали“.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Elektrorazpredelenie Sever“ AD
Street address
rayon „Vladislav Varnenchik“, bul. „Vladislav Varnenchik“ No. 258
Locality
Varna
Postal code
9000
Country
BG
Contact name
Kremena Kostadinova
E-mail
Kremena.Kostadinova@energo-pro.bg
Phone
+359 52-577434
Fax
+359 52-660855
Website
Link

Organization data Organization in JSON