Hungary - Debrecen: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:2020-411135
Date
2020-09-02
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-239789
Releases
2020-05-25 (ocds-pyfy63:2020-239789:2020-239789)
2020-09-02 (ocds-pyfy63:2020-239789:2020-411135)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Medical equipments
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price (70)
- Quality: 1. Mérések közben a mérőkurzor körüli terület automatikus nagyításának mértéke (Legkedvezőtlenebb 1-szeres nagyítás - legkedvezőbb 2-szeres nagyítás) (15)
- Quality: 2. Az érintőképernyőn megjelenő, sávos TGC állítási lehetőség a kötelezően előírt 8 sávon felül (legkedvezőtlenebb 0 sáv, legkedvezőbb 2 sáv) (10)
- Quality: 3. Hangárnyékos területek képét élő képen javító funkció (pl. Shadow HDR vagy azzal egyenértékű üzemmód) (igen/nem) (5)

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price (80)
- Quality: 1. Technikailag érzékelt legkisebb buborék mérete (legkedvezőbb 10μl, legkedvezőtlenebb 20μl) (15)
- Quality: 2. Levehető állványrögzítő szerkezet és hordozó fogantyú (igen/nem) (5)
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-09-02 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33169000
Description
1 db Plazma technológiával működő sebészeti vágókészülék és 2 db kézieszköz laparoszkópos eljárásokhoz kerül beszerzésre az alábbiaknak megfelelően:Plazma technológiával működő sebészeti vágókészülék:Minimum Használati tartományok:— Környezeti hőmérséklet: +10 oo— Környezeti páratartalom: 30 % – 75 %— Környezeti nyomás: 70.0 kpa -. 106.0 kpa.Elvárt használt gáz: Orvosi tisztaságú Argon gáz (99,998 % tisztább)A készülék rendelkezik saját regulátorral, ami a gázt max 7,5 bárra redukálja a használathoz.A készülékhez laparoszkópos és nyitott műtéti használatra alkalmas kézieszközöket lehet csatlakoztatni. A konzolon elhelyezett kijelző folyamatosan tájékoztatást ad az aktuális használati paraméterekről. Két üzemmód megléte „cut” és „coag”, melyet a konzolról és a kés nyeléről is változtatni lehet. Használata során a nem kívánt irányokban min.0,1- max.0,3 mm mélységben érinti a szöveteket, így nem károsítva a mélyebb rétegeket.Kézieszközök laparoszkópos eljárásokhoz:Kizárólag a plasmajet konzolhoz csatlakoztathatók, és vele használható kézeszköz: 1 db Percíziós laparoszkópos felhasználáshoz és 1 db Általános laparoszkópos felhasználáshoz.Mind a két kézieszköz egyszer használatos és speciálisan hűtött testtel rendelkeznek, így a hőhatás csak az eszköz hegyén jelentkezik, kiküszöbölve a nem kívánt szöveti károsodásokat. Használat során a nem kívánt irányokban min 0,1- max 0,3 mm mélységben érinti a szöveteket, nem károsítva a mélyebb rétegeket.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Jótállás: 12 hónapAz adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő – amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában – a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33112200
Description
1 db ultrahang-diagnosztikai berendezés szülészet-nőgyógyászati célra az alábbiak szerint:Gyári monitor: min. 21,5" képátlójú, 16:9 oldalarányú, minden irányban forgatható, dönthető, karon mozgatható LCD monitor LED háttérvilágítással.Állítható magasságú és forgatható kezelőpult. Érintőképernyő képátlója Min. 13”.Előírt üzemmódok:— 2D, M, Color Doppler, áramlási irányt is mutató Power Doppler, PW Doppler, THI (Tissue Harmonic Imaging), Triplex (realtime 2D+Color+PW)— Nagy érzékenységű Doppler üzemmód a mikrovaszkularizáció vizsgálatához (SMI, Slowflow, MV Flow, microCPA ill. ezeknek megfelelő), adja meg az üzemmód nevét— Speciális zajszűrő algoritmus alkalmazása (pl. Xres, Precision Imaging, Hl Rez+ vagy azzal egyenértékű üzemmód), adja meg az üzemmód nevét3D/4D képen a felület ábrázolása mellett a belső szerveket is láthatóvá tevő üzemmód (pl. Crystal Vue, Shadow Glass, Silhouette)Aktív képalkotó vizsgálófej csatlakozók száma min 4 db.Hüvelyi vizsgálófej - 3D képalkotáshoz:— Jeladó kristályok száma min 192 db— Frekvenciatartomány: Min. 4-10 MHzHasi konvex vizsgálófej - 3D képalkotáshoz:— Jeladó kristályok száma min 192 db— Frekvenciatartomány: Min. 3-7 MHzHasi konvex vizsgálófej - 2D képalkotáshoz:— Jeladó kristályok száma min 160 db— Frekvenciatartomány: Min. 2-6 MHzAjánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Jótállás: 18 hónapAz adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33192230
Description
1 db nőgyógyászati műtőasztal az alábbiak szerint:— Statikus terhelhetőség: min. 250 kg— Az elektrohidraulikustól független lábpumpás mozgatórendszer (elektromos hálózat kiesésekor alternatív megoldásként)— 4 db + 1 db iránytartó, min. 125 mm Ø kerékkel, központi fékrendszerrel ellátva— Oldaldöntés elektrohidraulikusan Min. +/-20o— Magasságállítási tartomány min. 350 mm— Minimum 5 részes felsőrész (fejtartó, hátlap, ülőlap, osztott lábtartó)— Hátlap állítása hidraulikusan min. +75oo— Osztott láblap állíthatósága min. +20oo— Mosható, fertőtleníthető, röntgenezhető, levehető párnázat, min.50 mm vastagAjánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Jótállás: 12 hónapAz adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33194100
Description
3 db infúziós pumpa beszerzése az alábbiak szerint:Beadási sebesség tartomány: min 0,1 ml/h max. 1200 ml/h;Beadandó volumen és beadási idő programozható: min. 0,1- max.9999ml / min.00:01h- max.99:59h között.A készülékben min. 100 gyógyszernév tárolható legyen. Képes dóziskalkulációra többféle mértékegységben, testsúlyra számítva dózis adatok alapján (pl. mg/kg/min, mg/kg/ h).Bolusráta min. 50 - 1200 ml/h között állítható.Légbuborék érzékelés riasztási tartománya több buborék kumulálódott (össz). térfogata alapján állítható legyen min 0,5ml/h- max. 3 ml/h között. Ajtónyitás esetén szabadfolyás megakadályozás a készülékben. Vízszintes vagy függőleges tartórúdra és fali sínre rögzíthető. Akku-üzemidő min. 4 óra, 100 ml/h adagolás mellett.Biztonsági követelmények: csepegő víz elleni védelem, okklúzió esetén automatikus nyomáscsökkentés (antibolus), beadandó volumen és beadási idő legyen beállítható, teljes körű riasztás, a riasztási ok magyar szöveges kijelzésével.Riasztások: Hang- és fényriasztás, a riasztás okának magyar szöveges kijelzésével, véna fenntartó üzemmód riasztás, szelektív riasztás paciensági occlusió esetén.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termékek további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.Jótállás: 12 hónap teljes körű jótállás.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:award:0
Title
Sebészeti vágókészülék és kézieszközök
Date
2020-08-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:award:1
Title
Ultrahang diagnosztikai készülék
Date
2020-08-14
Status
active
Suppliers
Sonarmed Kft

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:award:2
Title
Műtőasztal
Date
2020-08-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-239789:award:3
Title
Infúziós pumpák
Date
2020-08-14
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Patai Dóra
E-mail
patai.dora@fin.unideb.hu
Phone
+36 52512700-74493
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Medibis Orvostechnikai Kft.
Street address
Szendrő utca 37/D. fszt 4.
Locality
Budapest
Postal code
1126
Country
HU
E-mail
medibis@medibis.hu
Phone
+36 13903944
Fax
+36 3792197

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Sonarmed Kft
Street address
Nándorfejérvári út 31. fsz 6-7.
Locality
Budapest
Postal code
1119
Country
HU
E-mail
info@sonarmed.hu
Phone
+36 203215495
Fax
+36 12053959
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
RB MED Korlátolt Felelősség Társaság
Street address
Budakalászi út 21/b.
Locality
Üröm
Postal code
2096
Country
HU
E-mail
info@rb-med.hu
Phone
+36 12626986
Fax
+36 12625681
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
B. Braun Trading Kft.
Street address
Felhévízi utca 5.
Locality
Budapest
Postal code
1023
Country
HU
E-mail
tender.office@bbraun.com
Phone
+36 13469700
Fax
+36 14384905
Website
Link

Organization data Organization in JSON