Bulgaria - Sliven: Tyres for motor cars

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-206703:2020-206703
Date
2020-05-05
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-206703

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sliven: Tyres for motor cars
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: Кц — оценката на ценовата оферта в точки (40)
- Quality: Кт — оценката на техническата оферта (15)
- Quality: К1 — заявен срок за доставка на нови и неупотребявани гуми (10)
- Quality: К2 — брой специализирани бази (25)
- Quality: К3 — търговска отстъпка от единични цени (10)
Award period
2020-06-08 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя към кандидатите изисквания за годност по смисъла на чл. 60 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците и не изисква документи и информация за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Съгласно условията на поръчката.1. Да притежава и прилага работещи стандартизирани системи за управление на качество и проследяване на доставките, както следва: система за управление на качество и проследяване на доставките, чрез сертификат ISO: 9001:2015 или еквивалентен, издаден от акредитирани лица за контрол на качеството; система за управление по отношение на околната среда, чрез сертификат ISO:14001:2015 или еквивалентен, издаден от акредитирани лица за контрол на качеството.2. Да разполага с квалифициран персонал и ръководен състав с определена професионална компетентност по смисъла на § 2, т. 41 от ДР на ЗОП, които да бъдат в трудово-правоотношения с кандидата, съгласно КТ. Квалификацията може да е придобита от обичайната дългогодишна работа по дейност сходна и/или идентична с тази от настоящата поръчка, от завършен курс на обучение, техникум или висше образование.3. Да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване за извършване на монтаж, демонтаж, лепене, баланс, изправяне на джанти, вулканизация и други сходни на тях дейности в специализирания/те сервиз/и.4. Да разполага и/или да ползва специализирана/и (ремонтна/и, сервизна/и) база/и за извършване на услугите по баланс и монтаж на нови неупотребявани гуми, както и услуги по демонтаж, баланс, монтаж, изправяне на джанти, вулканизация и други сходни на тях услуги на употребявани автомобилни гуми — собственост на възложителя. Специализираната/те база/и следва да са с местоположение в териториалния обхват на предприятието, като една сервизна база задължително следва да бъде в гр. Сливен.Съгласно чл. 39, ал. 2 от ППЗОП, съответно документи деклариращи данни относно личното състояние на кандидатите и съответствието им с критериите за подбор:— Заявление за участие,— еЕЕДОП,— Документи за доказване на предприетите мерки за надеждност, представят се в заверено копие — само когато е приложимо,— При кандидат — обединение, което не е юридическо лице — документите по чл. 37, ал. 4 от ППЗОП — когато е приложимо,— Документ за упълномощаване, когато лицето, което подава офертата, не е законният представител на участника, представя се нотариално заверено пълномощно — когато е приложимо.Съгласно чл. 39, ал. 3 от ППЗОП, съответно документи към офертата на кандидата, която включва:— Техническо предложение, съдържащо: предложение за изпълнение на поръчката и декларация за конфиденциалност — когато е приложимо,— Ценово предложение, представя се отделна непрозрачна и запечатана опаковка (плик), съгласно условията.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-05-05 - 2020-06-08
Value
60 000.00 BGN
Minimum value
60 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-206703:obj:1
Classification
CPV / 34351100
Description
„Доставка, чрез закупуване на нови неупотребявани гуми (ведно с включена цена на труд за монтаж, демонтаж и други сходни услуги), както и услуги по демонтаж, лепене, баланс, изправяне на джанти, вулканизация, монтаж и други сходни на тях услуги на употребявани автомобилни гуми и/или такива за новопридобити за моторни превозни средства (МПС) — собственост на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП, гр. Сливен, стопанисвани от Централното управление (ЦУ) на държавното предприятие (ДП) за срок до 24 месеца.“

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Yugoiztochno darzhavno predpriyatie“ DP
Street address
ul. „Oreshak“ No. 15A
Locality
Sliven
Postal code
8800
Country
BG
Contact name
inzh. Mihail Mihailov
E-mail
uidp@uidp-sliven.com
Phone
+359 44622921
Fax
+359 44622077
Website
Link

Organization data Organization in JSON