Hungary - Paks: Industry specific software development services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-182351:2020-182351
Date
2020-04-20
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Paks: Industry specific software development services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: 2. A III.1.3) M.1.1) pont szerinti szakemberek közül legalább 1 fő rendelkezik „IBM Certified Specialist – FileNet Content Manager V5.2” vagy azzal egyenértékű képzettséggel (igen/nem) (1)
- Quality: 3. A III.1.3) M.1.1) pont szerinti szakemberek közül legalább 1 fő rendelkezik „IBM Certified Database Administrator - DB2 10.1 for Linux UNIX and Windows” vagy azzal egyenértékű képzettséggel (igen/ (1)
- Quality: 4. A III.1.3) M.1.1) pont szerinti szakemberek többletlétszáma (fő, min. 0 - max. 4 fő) (2)
- Quality: 5. A III.1.3) M.1.1) pont szerinti szakemberek közül legalább 1 fő a III.1.3) M.1.1) pont szerint előírt tevékenységet minimum 60 hónapos időtartamban IDMS vagy azzal egyenértékű rendszerben végezte (1)
- Quality: 6. A III.1.3) M.1.2) pont szerinti szakemberek többletlétszáma (fő, min. 0 – max. 2 fő) (3)
- Quality: 7. A III.1.3) M.1.3) pont szerinti szakember III.1.3) M.1.3) pont szerinti többlettapasztalata (hó, min. 0 – max. 12 hó) (2)
- Quality: 8. A III.1.3) M.1.4) pont szerinti szakember III.1.3) M.1.4) pont szerinti többlettapasztalata (hó, min. 0 – max. 6 hó) (2)
- Quality: 9. A felhívás III.1.3) M.1. pontjában bemutatott bármely szakember rendelkezik SAP BW vagy azzal egyenértékű rendszerben végzett fejlesztői tapasztalattal (igen/nem) (3)
- Quality: 10. A III.1.3) M.1.6) pont szerinti szakemberek többletlétszáma (fő, min. 0 – max. 5 fő) (3)
- Quality: 11. A III.1.3) M.1.7) pont szerinti szakemberek többletlétszám (fő, min. 0 – max. 1 fő) (2)
Award period
2020-05-18 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Kizáró okok:Az eljárásban nem lehet ajánlattevő (AT), alvállalkozó és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, aki a Kbt. 62. § (1)-(2) bekezdésének hatálya alatt áll.Igazolási mód:A kizáró okok fenn nem állását (közös) ajánlattevők, valamint adott esetben az alkalmasság igazolásában résztvevő személy/szervezet előzetesen az egységes európai közbeszerzési dokumentummal (továbbiakban: EEKD) köteles igazolni az alábbiak szerint:A Kbt. 67. § (1) bekezdése alapján ajánlattevő – valamint adott esetben az alkalmasság igazolásában résztvevő szervezet – köteles az ajánlatban a kizáró okok fenn nem állása tekintetében az EEKD-ban foglalt nyilatkozatát, megfelelő képviseleti jogosultsággal rendelkező személy által benyújtani a 321/2015. (X. 30.) Kormányrendelet (továbbiakban: KR) II. fejezetében foglaltak szerint. Az EEKD-t a KR 4. § és 6-7. § rendelkezései alapján kell kitölteni és benyújtani.Azon alvállalkozók vonatkozásában, amelyek nem vesznek részt az alkalmasság igazolásában a Kbt. 67. § (4) bekezdés alapján ajánlattevőnek be kell nyújtania arra vonatkozó nyilatkozatát, hogy nem vesz igénybe a Kbt. 62. §(1)-(2) bekezdése szerinti kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót.A Kbt. 69. § (4)-(6) bekezdés alapján a felhívott ajánlattevő a KR. 8. §, 10. § 12-16. § szerinti kell igazolnia, hogy nem tartozik a kizáró okok hatálya alá. Folyamatban lévő változásbejegyzés eljárás esetében ajánlattevő az ajánlathoz köteles csatolni a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást (nemleges tartalmú nyilatkozat becsatolása is szükséges). A KR. 1. § (7) bekezdése irányadó.A Kbt. 41/A. § (1) és (4) bekezdései, 64. §, 69. § (11a) bek. és a KR 4. § (3) bekezdései irányadók.

Economic/financial eligibility:

Az alkalmassági követelményeknek való megfelelés tekintetében az EEKD-ban foglalt, a Kbt. 67. § (1)-(3) bekezdései, valamint a KR. 1. § (1) bekezdése és 2. § (5) bekezdése szerinti nyilatkozatot szükséges benyújtani az ajánlatban; Ajánlatkérő a formanyomtatvány IV. részében szereplő részletes információk megadását nem kéri, elegendő a IV. rész „alfa” szakasz kitöltése.Az EEKD-t kitöltve az EKR-ben kell csatolnia az ajánlathoz. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 41/A. § (1) és (4) bekezdései és 69. § (11a) bekezdésére.Az igazolások benyújtására felhívott ajánlattevőnek az alábbiak szerint kell igazolni az alkalmassági követelményeknek való megfelelést, a Kbt. 69. § (4) és (6) bekezdéseire is figyelemmel:P.1. Ajánlattevő csatolja a KR. 19. § (1) bek. b) pontja alapján a felhívás feladását megelőző utolsó 3 lezárt üzleti évben saját vagy jogelődje számviteli jogszabályok szerinti beszámolójának részét képező eredménykimutatás egyszerű másolatát (ha a gazdasági szereplő letelepedése szerinti ország joga előírja közzétételét). Amennyiben az ajánlatkérő által kért eredménykimutatás a céginformációs szolgálat honlapján megismerhető, az eredmény kimutatás adatait az ajánlatkérő ellenőrzi, a céginformációs szolgálat honlapján megtalálható eredmény kimutatás bemutatása nem szükséges.Ha az ajánlattevő a P.1. pont szerinti iratokkal azért nem rendelkezik az ajánlatkérő által előírt teljes időszakban, mert az időszak kezdete után kezdte meg működését, az alkalmasságát a közbeszerzés tárgyából származó árbevételről szóló nyilatkozattal jogosult igazolni. Az ajánlatkérő köteles az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági alkalmasságát megállapítani, ha működésének ideje alatt a közbeszerzés tárgyából (szoftverfejlesztésből) származó – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele eléri a nettó 28 800 000 HUF-ot.

Economic/financial minimum level:

P.1. Alkalmas AT (közös AT), amennyiben a jelen felhívás feladását megelőző 3, mérlegfordulónappal lezárt üzleti év tekintetében egynél több esetben nem volt az adózott eredménye negatív.A P.1. alkalmassági minimum követelmény tekintetében elegendő, ha annak a közös ajánlattevők közül egy megfelel.Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a KR. 19. § (3) bekezdésében, a Kbt. 65. § (7)-(8) bekezdéseiben és a Kbt. 67. § (3) bekezdésében, a Kbt. 69. § (11)-(11a) bekezdéseiben foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

Az alkalmassági követelményeknek való megfelelés tekintetében az EEKD-ba foglalt, a Kbt. 67. § (1)-(3) bek., valamint a KR. 1. § (1) bek. és 2. § (5) bek. szerinti nyilatkozatot szükséges benyújtani az ajánlatban; AK a IV. részében szereplő részletes információk megadását nem kéri, elegendő a IV. rész „alfa” szakasz kitöltése.Az EEKD-t az EKR-ben kell csatolni az ajánlathoz. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 41/A. § (1) és (4) bekezdései és 69. § (11a) bekezdésére.Az igazolások benyújtására felhívott AT-nek az alábbiak szerint kell igazolni a Kbt. 69. § (4) és (6) bek.-re is figyelemmel:M.1. A Kr. 21. § (3) bek. b) pontja alapján azoknak a szakembereknek (szervezeteknek) – különösen a minőség-ellenőrzésért felelősöknek – a megnevezésével, képzettségük, szakmai tapasztalatuk ismertetésével, akiket be kíván vonni a teljesítésbe.A szakemberek bemutatása során csatolandók:— ajánlattevő nyilatkozata a teljesítésbe bevonni kívánt szakemberek megnevezéséről a betölteni kívánt pozíció megjelölésével, illetve annak megjelölése, hogy milyen jogviszonyban áll a szakember az AT-vel (pl: munkaviszony, megbízási jogviszony),— szakmai gyak.-ot igazoló szakmai önéletrajz a szakember saját kezű aláírásával (amelyből a szakember a min. köv.-ben előírt tapasztalata egyértelműen kiderül, év/hó részletességgel) (a szakember munkáltatójának (ajánlattételi határidő időpontjában) feltüntetésével, vagy annak a személynek a megjelölésével, akivel/amellyel az adott szakember foglalkoztatásra irányuló egyéb jogviszonyban áll az ajánlattételi határidő időpontjában);,— a szakemberek által aláírt rendelkezésre állásról és adatkezelésről szóló nyilatkozat.AK felhívja a figyelmet a Kbt. 41/A. § (1), (4)-(5) bek., 65. § (7), (9), (11)-(12) bek., 67. § (3) bek., 69. § (11)-(11a) bek.-ben foglaltakra.M.2. A KR. 21. § (3) bekezdés a) pontjára tekintettel AT csatolja az ajánlati felhívás feladását megelőző 36 hónapban teljesített, de legfeljebb 72 hónapon belül megkezdett legjelentősebb referenciáira vonatkozó igazolásait vagy nyilatkozatát a Kr. 22. § (1) bekezdése szerinti módon legalább az alábbi tartalommal:A nyilatkozatnak/igazolásnak legalább az alábbi adatokat kell tartalmaznia:— a teljesítés időpontja (kezdő és befejező időpont év, hó, nap pontossággal),— a szerződést kötő másik fél adatai (név, székhely),— a szerződés tárgya, mennyisége, (úgy, hogy abból az előírt alkalmassági minimumkövetelmény teljesülése egyértelműen megállapítható legyen),— nyilatkozat arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.A KR. 21/A. § alapján a 21. § (3) bekezdés a) pontja alkalmazásában az ajánlatkérő a teljesítés igazolásaként köteles elfogadni annak igazolását is, ha a referencia követelményben foglalt eredmény vagy tevékenység a szerződés részteljesítéseként valósult meg.

Technical/professional minimum level:

M.1. Alkalmas az ajánlattevő (közös ajánlattevők), amennyiben rendelkezik az alábbi szakemberekkel:M.1.1) legalább 2 fő informatikai fejlesztő, akik rendelkeznek— egyenként minimum 60 hónap dokumentumkezelő rendszerek fejlesztésére vonatkozó fejlesztői tapasztalattal.M.1.2) legalább 1 fő informatikai fejlesztő, aki rendelkezik— minimum 24 hónap webMethods fejlesztői tapasztalattal nagyvállalati integrációs környezetben.és— Software AG által minősített (certificated) „webMethods Certified CAF Developer” vagy azzal egyenértékű képzettséggel.Nagyvállalati integrációs környezet alatt Ajánlatkérő olyan integrációs megoldást ért, ahol a feldolgozott üzenetek száma meghaladja az 500 üzenet/nap mennyiséget és az interfészek számossága meghaladja a 10 interfészt.M.1.3) legalább 1 fő senior MM modulos SAP tanácsadó, aki rendelkezik:— legalább 48 hónap időtartamban olyan SAP bevezetési vagy reimplementációs projekt tanácsadói tapasztalattal, amely projekt vagy projektek mindegyike tartalmazott az SAP MM modul és nem SAP alapú műszaki rendszer között kialakított interfész kapcsolatot.M.1.4) legalább 1 fő senior KVM modulos SAP tanácsadó, aki rendelkezik:— legalább 30 hónap időtartamban olyan SAP bevezetési vagy reimplementációs projekt tanácsadói tapasztalattal, amely projekt vagy projektek mindegyikében olyan SAP alapú kerettervezés és keretfigyelés került megvalósításra, mely a nem SAP alapú műszaki rendszer és az SAP ERP között kialakított interfész kapcsolaton keresztül érkező adatokra épült.M.1.5) legalább 1 fő senior SAP ERP környezetre vonatkozó ABAP fejlesztő, aki rendelkezik:— legalább 30 hónap időtartamban olyan SAP bevezetési vagy reimplementációs projektben végrehajtott fejlesztői tapasztalattal, amely projekt vagy projektek mindegyikében olyan SAP alapú kerettervezés és keretfigyelés került megvalósításra vagy SAP MM modult érintett, mely a nem SAP alapú műszaki rendszer és az SAP ERP között kialakított interfész kapcsolaton keresztül érkező adatokra épült.M.1.6) legalább 1 fő informatikai fejlesztő, aki rendelkezik:— minimum 24 hónap replikálásra vonatkozó Oracle 12-es verzión történő PL/SQL fejlesztési tapasztalattal.M.1.7) legalább 1 fő informatikai fejlesztő, aki rendelkezik:— minimum 24 hónap Oracle BI fejlesztői tapasztalattal.M.1.8) legalább 1 fő informatikai fejlesztő, aki rendelkezik:— minimum 12 hónap .NET fejlesztői tapasztalattalés— minimum 12 hónap SharePoint és Projekt Server üzemeltetői és/vagy fejlesztői tapasztalattal.M.1.9) legalább 1 fő projektvezető, aki rendelkezik:— minimum 48 hónap informatikai projektben szerzett projektvezetői tapasztalattalés— PgMP vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal.Több pozícióra ugyanaz a személy jelölhető, de az M.1. alkalmassági követelményekben összesen minimum 4 főt be kell mutatni.M.2. Alkalmas az ajánlattevő (közös ajánlattevők), amennyiben rendelkezik az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben (36 hónapban) befejezett, de legfeljebb 6 éven (72 hónapon) belül megkezdett, a szerződésnek és az előírásoknak megfelelően teljesítettM.2.1) legalább 1 db szoftverfejlesztési referenciával, amely FileNet rendszer kialakítással történt és amely FileNet rendszer felhasználói száma minimum 1000 fő (db licenc).M.2.2) legalább 1 db ESB webMethods fejlesztés tárgyú referenciával.M.2.3) legalább 1 db Oracle BI bevezetés és/vagy Adattárház építés és/vagy riportfejlesztés Oracle BI környezetben tárgyú szoftverfejlesztési referenciával.M.2.4) legalább 1 db olyan SAP ERP rendszer fejlesztés tárgyú referenciával, amely rendszer tartalmaz SAP ERP és nem SAP alapú műszaki rendszer között kialakított interfész kapcsolatot.Az alkalmassági követelmények körében meghatározott gyártmányra, típusra történő hivatkozást a „vagy azzal egyenértékű”-ként kell értelmezni, Ajánlatkérő az előírással mindenben egyenértékű megfelelést elfogad. Az egyenértékűséget az ajánlattevőnek kell igazolnia.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-04-20 - 2020-05-18

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-182351:obj:1
Classification
CPV / 72212100
Description
A jelen közbeszerzési eljárás célja az MVMI, mint informatikai szolgáltató által az MVM PA Zrt., mint ügyfél számára szolgáltatott AS 6.0.2 integrált műszaki, vállalatirányítási rendszer verzióváltásához kapcsolódóan, a Műszaki Leírás 2. fejezetben meghatározott rendszerekkel való integrált működés megvalósítása érdekében projekt működést támogató feladatok, illetve fejlesztési szolgáltatások biztosítása, többek között "webMethods”, "Oracle BI”, "SAP ERP rendszer fejlesztés" vonatkozásában.Nyertes Ajánlattevő felelőssége az AS9 és a megnevezett rendszerek közötti integráció kialakítása a szükséges rendszer oldali fejlesztések és interfész fejlesztések biztosításával.Nyertes Ajánlattevőtől elvárt, a beszerzés terjedelmébe tartozó feladatokat és tevékenységeket két nagy csoportba soroltuk:1. Projekt működést támogató feladatok: Fejlesztési feladatok előkészítését, tervezését, koordinálását, valamint a stakeholderek és erőforrások menedzsmentjét biztosító feladatok. Részletesen a Műszaki Leírás 4.1. fejezet és alfejezetei tartalmazzák ezen feladatokat.2. Fejlesztési feladatok: Ezen belül további két kategóriát különböztetünk meg a műszaki leírás 4.1. és 4.2. pontjaiban foglaltak szerint:2.1. Fejlesztés menedzsment feladatok, melyek a fejlesztési feladathoz szorosabban köthetők2.2. az egyes projekt fázisokban elvégzendő fejlesztési és ezekhez szorosan kapcsolódó tevékenységek.FileNet alapú EDMS rendszer tekintve Ajánlatkérő több mint 1 500 felhasználóval (db licenccel) rendelkezik.Az érintett feladatokat nagyvállalati integrációs környezetben szükséges megvalósítani a feldolgozott üzenetek száma meghaladja a 667 üzenet/nap mennyiséget és az interfészek számossága meghaladja a 14 interfészt.A szolgáltatással kapcsolatos részletes műszaki követelményeket a Műszaki Leírás tartalmazza. A Műszaki Leírás alapján elvégzendő konkrét feladat a Kbt. 105. § (1) bekezdés a) pontja alapján egy ajánlattevővel kötött keretmegállapodás második részében a közvetlen megrendelésben kerül rögzítésre.A keretmegállapodás keretösszege nettó 100 000 000 HUF.A felhívásban, valamint a Közbeszerzési Dokumentumokban szereplő, meghatározott gyártmányra, típusra történő hivatkozások csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történtek. Amennyiben a felhívás, valamint a Közbeszerzési Dokumentumok meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra való hivatkozást tartalmaz, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdése alapján ajánlatkérő azzal mindenben egyenértékű terméket/szolgáltatást elfogad. Az egyenértékűséget az ajánlattevőnek kell igazolnia.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MVMI Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Vasút utca 1.
Locality
Paks
Postal code
7030
Country
HU
Contact name
Vörös Gabriella
E-mail
kozbeszerzes@mvm-informatika.hu
Phone
+36 204485082
Fax
+36 13280631
Website
Link

Organization data Organization in JSON