Bulgaria - Shumen: Tyre repair services, including fitting and balancing

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-179977:2020-179977
Date
2020-04-17
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-179977

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Shumen: Tyre repair services, including fitting and balancing
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-05-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания по отношение на годност към участниците в настоящата обществена поръчка.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания по отношение на икономическо и финансово състояние към участниците в настоящата обществена поръчка.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания по отношение на икономическо и финансово състояние към участниците в настоящата обществена поръчка.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, най-малко 1 (една) дейност, идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.Под „сходни“ с предмета на обществената поръчка следва да се разбира дейности, свързани с доставка на гуми (летни, зимни) за мотоциклети, автомобили и микробуси, селскостопански машини, камиони, самосвали, машини за извършване на изкопно-насипни работи и др. Възложителят не поставя изискване за обем.Доказване: при сключване на договора участникът, избран за изпълнител, следва да представи списък с доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка. Доказателствата да са под формата на удостоверение/референция, издадени от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставките, приемо-предавателен протокол и др.2. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, най-малко 1 (една) дейност, идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.Под „сходни“ с предмета на обществената поръчка следва да се разбира дейности, свързани с извършване на демонтаж на старите гуми и монтаж и баланс на новите гуми и/или ремонт на външни автомобилни гуми и джанти.Възложителят не поставя изискване за обем.Доказване: при сключване на договора участникът, избран за изпълнител, следва да представи списък с услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга. Доказателствата да са под формата на удостоверение/референция, издадени от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставките, приемо-предавателен протокол и др.3. Участникът трябва да има на разположение минимум 1 (една) сервизна база за извършване на дейностите по обществената поръчка, оборудвана с необходимите инструменти, оборудване и съоръжения.Съответствието с този критерий се удостоверява, както следва:Участникът попълва ЕЕДОП, част IV: „Критерии за подбор“, раздел, В. „Инструменти, оборудване и техническо съоръжения“: адрес на сервизната база, основанието за ползване, списък на инструментите, оборудването и съоръженията, с които ще разполага при изпълнение на обществената поръчка.Доказване: при сключване на договора участникът, избран за изпълнител, следва да представи декларация по чл. 64, ал. 1, т. 9 от ЗОП, в която се описва информацията, която да кореспондира с декларираното в еЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, най-малко 1 (една) дейност, идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.Под „сходни“ с предмета на обществената поръчка следва да се разбира дейности, свързани с доставка на гуми (летни, зимни) за мотоциклети, автомобили и микробуси, селскостопански машини, камиони, самосвали, машини за извършване на изкопно-насипни работи и др. Възложителят не поставя изискване за обем.Съответствието с този критерий се удостоверява, както следва: участникът попълва ЕЕДОП, част IV: „Критерии за подбор“, раздел, В. „Технически и професионални способности“, т. „За поръчки за доставки: извършени доставки от конкретния вид“ с посочване на стойностите, датите и получателите, както и вид на доставените гуми.2. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, най-малко 1 (една) дейност, идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.Съответствието с този критерий се удостоверява, както следва:Участникът попълва ЕЕДОП, част IV: „Критерии за подбор“, раздел, В. „Технически и професионални способности“, т. „За поръчки за услуги: извършени услуги от конкретния вид“ с посочване на стойностите, датите и получателите, както и вид на извършените услуги.3. Участникът трябва да има на разположение минимум 1 (една) сервизна база за извършване на дейностите по обществената поръчка, оборудвана с необходимите инструменти, оборудване и съоръжения.Съответствието с този критерий се удостоверява, както следва: участникът попълва ЕЕДОП, част IV: „Критерии за подбор“, раздел, В. „Инструменти, оборудване и техническо съоръжения“: адрес на сервизната база, основанието за ползване, списък на инструментите, оборудването и съоръженията, с които ще разполага при изпълнение на обществената поръчка.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-04-17 - 2020-05-20
Value
85 000.00 BGN
Minimum value
85 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-179977:obj:1
Classification
CPV / 50116500
Additional classifications
CPV / 50116510
Description
Предметът на обществената поръчка включва:— периодична доставка, чрез закупуване на нови (произведени не по-рано от 2018 г.) автомобилни гуми по заявка на възложителя,— извършване на демонтаж на старите гуми и монтаж и баланс на новите гуми,— ремонт на външни автомобилни гуми и джанти.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Obshtina Shumen
Street address
bul. „Slavyanski“ No. 17
Locality
Shumen
Postal code
9700
Country
BG
Contact name
Tsveta Nikolva
E-mail
ts.stilianova@shumen.bg
Phone
+359 54857747
Fax
+359 54800400
Website
Link

Organization data Organization in JSON