Bulgaria - Slaveyno: Office supplies

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-158877:2020-158877
Date
2020-04-03
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Slaveyno: Office supplies
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-05-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Забележка: в случай, че участник е специализирано предприятие или кооперация на хора с увреждания следва да бъде вписан като такъв в съответния Регистър на специализираните предприятия или кооперации на хора с увреждания към Агенцията за хора с увреждания или аналогичен регистър в държава членка на Европейския съюз.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Участникът трябва да има изпълнени през последните 3 години, считано от датата, определена като краен срок за подаване на офертите, доставки, които са идентични или сходни с предмета на поръчката.*„Доставки, които са идентични или сходни с предмета на поръчката“ са доставка на канцеларски материали и консумативи, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки.**„Изпълнена“ е тази доставка, чието изпълнение е приключило до датата на подаване на офертата, в рамките на заложения от възложителя период, независимо от датата на възлагането ѝ.

Technical/professional minimum level:

Участникът трябва да има изпълнена през последните 3 години, считано от датата, определена като краен срок за подаване на офертите, най-малко 1 (една) доставка, която е идентична или сходна с предмета на поръчката.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-04-03 - 2020-05-05
Value
5 200.00 BGN
Minimum value
5 200.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-158877:obj:1
Classification
CPV / 30192000
Additional classifications
CPV / 30197220
CPV / 22852000
CPV / 22851000
CPV / 22852100
Description
При възлагане на обществената поръчка, която е запазена по чл. 80, ал. 1 от ППЗОП могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. В тези случаи лицата трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко 3 години преди датата на откриване на конкретната процедура за възлагане на обществена поръчка. Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в запазена обществена поръчка при условие, че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.В процедура за възлагане на запазена поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура за възлагане на запазена поръчка са подадени заявления за участие и/или оферти както от лица, за които поръчката е запазена, така и от други лица, първо се разглеждат заявленията за участие и/или офертите на лицата, за които поръчката е запазена. Заявленията за участие и/или офертите на останалите лица се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица, за които поръчката е запазена. Описание на артикулите по вид се съдържа в техническа спецификация — приложение № 2 от документацията за участие. Възложителят не се ангажира с конкретен вид и количества артикули, посочени в техническата спецификация. Заявените по вид и количество артикули ще са в зависимост от потребностите на възложителя. Продължава в поле II.2.14) от настоящото.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Yuzhnotsentralno darzhavno predpriyatie, TP „Darzhavno gorsko stopanstvo Slaveyno“
Street address
selo Slaveyno, obshtina Smolyan
Locality
selo Slaveyno, obshtina Smolyan
Postal code
4747
Country
BG
Contact name
Hristo Balabanov
E-mail
dgsslaveino@ucdp-smolian.com
Phone
+359 887022020
Fax
+359 0000000
Website
Link

Organization data Organization in JSON