Bulgaria - Sofia: Luncheon vouchers

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-154836:2020-154836
Date
2020-04-01
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-154836

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Luncheon vouchers
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-05-13 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците следва да притежават валидно разрешение, издадено от министъра на финансите, съгласно Наредба № 7/2003 г. за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна или друг документ, удостоверяващ това им право, издаден от компетентен орган на друга държава членка или на друга държава — страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация ШВЕЙЦАРИЯ.За доказване съответствието с това изискване участниците попълват част IV, буква А т. 1) от еЕЕДОП, като посочват номер, дата на издаване, срок на валидност и предмет на притежаваното от него разрешение — тази информация се попълва в т.„Тази информация достъпна ли е безплатно за органите от база данни в държава — членка на ЕС“ — там се натисва „да“, за да се отвори полето и да може да се впише необходимата на възложителя информация.Забележка: На етап сключване на договор участникът, избран за изпълнител, представя копие, заверено „Вярно с оригинала“ с подпис и печат от участника, на валидно разрешение, издадено от министъра на финансите, съгласно Наредба № 7/2003 г. за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна или друг документ, удостоверяващ това им право, издаден от компетентен орган на друга държава членка или на друга държава — страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация ШВЕЙЦАРИЯ.

Economic/financial eligibility:

Не се предвиждат.

Technical/professional eligibility:

Документи, с които участникът доказва съответствието с поставените минимални изисквания за технически и професионални възможности:На етап сключване на договор участникът, избран за изпълнител, представя следните документи: документи за извършените доставки съдържащи информация за предмета на доставката, стойностите без ДДС, датите (посочва се начална и крайна дата на извършената доставка) и получателите.

Technical/professional minimum level:

До участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка се допуска участник, който:За последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) доставка с предмет, идентичен или сходен с предмета на обществената поръчка.Под дейност, идентична или сходна с предмета на поръчката, се счита услуги по отпечатване, издаване на ваучери за храна, доставка, предоставяне на същите, изпълнение на дейности като оператор на ваучери за храна.За доказване на критерия за подбор участникът попълва: част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, „За поръчки за доставки: извършени доставки от конкретния вид“ от еЕЕДОП — приложен образец към документацията, с посочване на предмета, стойностите без ДДС, датите (посочва се начална и крайна дата на извършената доставка) и получателите на извършените доставки.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-04-01 - 2020-05-13
Value
580 464.00 BGN
Minimum value
580 464.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154836:obj:1
Classification
CPV / 30199770
Description
Отпечатване, администриране и доставка на ваучери за покупка на хранителни стоки от търговската мрежа съгласно техническата спецификация на възложителя.За срока на договора възложителят не е длъжен да заяви ваучери за цялата стойност на договора, тъй като същата е прогнозна на база на реално заетите щатни бройки на служители, които имат право на ваучери в НЦЗПБ.Количествата са на база на поименната заявка от възложителя. Заявените ваучери ще са в зависимост от нуждите на възложителя. Ваучери се предоставят на служители на НЦЗПБ само за реално отработените дни (без дните в отпус или болничен), поради което е невъзможно да се посочиат конкретни количествени данни. Определената прогнозна стойност е за до 116 000 броя ваучери (от 5 BGN) или до 58 000 броя ваучери (от 10 BGN) за 3 години (33 работни месеца на 168 служители към днешна дата).

Parties

Roles
buyer
Organization name
Natsionalen tsentar po zarazni i parazitni bolesti
Street address
bul. „Yanko Sakazov“ No. 26
Locality
Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
Tanya Gyurova
E-mail
ncipd@ncipd.org
Phone
+359 29442875
Fax
+359 29433075
Website
Link

Organization data Organization in JSON