Hungary - Székesfehérvár: Laboratory reagents

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:2022-184430
Date
2022-04-08
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Székesfehérvár: Laboratory reagents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
limited
Procurement method details
Restricted procedure
Tender period
2022-04-08 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:1
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24300000
CPV / 24320000
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Oldószerek, általános laborvegyszerek és reagensek:1. rész - Táptalajok: 2 féle tétel (1-2. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:2
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24320000
CPV / 24960000
CPV / 33696300
CPV / 33793000
CPV / 38437110
CPV / 42514310
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Oldószerek, általános laborvegyszerek és reagensek, referenciaanyagok, laboratóriumi fogyóanyagok, fogyóeszközök:2. rész - Fogyóeszközök, fogyóanyagok, vegyszerek, referenciaanyagok, táptalaj: 17 féle tétel (3-19. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:3
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24310000
CPV / 24320000
CPV / 24323200
CPV / 33696300
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Oldószerek, általános laborvegyszerek és reagensek, referenciaanyagok:3. rész - Referenciaanyagok, oldószerek, vegyszerek: 7 féle tétel (20-26. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:4
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33696300
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Referenciaanyagok:4. rész - Pufferek: 3 féle tétel (27-29. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:5
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33696300
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Referenciaanyagok:5. rész - Referenciaanyagok: 11 féle tétel (30-40. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:6
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24322320
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Oldószerek, általános laborvegyszerek és reagensek:6. rész - Oldószerek: 1 féle tétel (41. sorszámú tétel)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:7
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 31711140
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóeszközök:7. rész - pH-elektróda: 1 féle tétel (42. sorszámú tétel)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:8
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 38900000
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóeszközök:8. rész - Ionszelektív-elektróda: 1 féle tétel (43. sorszámú tétel)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:9
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 38900000
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóanyagok:9. rész - Mintavevő cső: 1 féle tétel (44. sorszámú tétel)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:10
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 33696300
CPV / 38432210
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóanyagok, referenciaanyagok:10. rész - Referenciaanyag, kolonnák, liner: 4 féle tétel (45-48. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:11
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 38432210
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóanyagok:11. rész - SPE oszlop: 1 féle tétel (49. sorszámú tétel)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:obj:12
Classification
CPV / 33696500
Additional classifications
CPV / 24960000
Description
Adásvételi szerződés (Egyedi szerződés) keretében a műszaki leírásban felsorolt eszközökkel műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése az alábbi termékkategóriában:Laboratóriumi fogyóanyagok:12. rész - Radiello: 3 féle tétel (50-52. sorszámú tételek)A tételek a műszaki leírás részeként csatolt excel táblázatban kerültek feltüntetésre.Ajánlatkérő felhívja T. Ajánlattevők figyelmét, hogy a megajánlott termék mennyisége nem haladhatja meg Ajánlatkérő által megrendelni kívánt, a részletes ártáblázatban szereplő összmennyiséget (táblázat F x H oszlop). Ezért amennyiben Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egység (táblázat "L" oszlop) nagyobb, mint Ajánlatkérő által megadott összmennyiség (táblázat F x H oszlop) és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg, az ajánlat Ajánlatkérő számára nem elfogadható. Nem elfogadható továbbá az ajánlat akkor sem, ha az Ajánlattevő által megajánlott kiszerelési egységből (táblázat "L" oszlop) a kért összmennyiség (táblázat F x H oszlop) nem állítható össze és a megajánlott termék csomagolása nem bontható meg.A Dinamikus Beszerzési Rendszerhez való csatlakozásról szóló Megállapodás 7.1 pontja alapján Egyedi Szerződés jön létre Felek között Vevő megrendelésének Eladó általi visszaigazolásával.A teljesítési határidő és a teljesítés helye (szállítási cím) tételenként a műszaki leírást tartalmazó ártáblázatban került feltüntetésre.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:0
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-12
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:1
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:2
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-11
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:3
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:4
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-19
Status
active
Suppliers
B&K 2002 Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:5
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-11
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:6
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-20
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:7
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:8
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-11
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:9
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:10
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-11
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-154795:award:11
Title
Vegyszerek, reagensek, laboratóriumi fogyóanyagok és fogyóeszközök beszerzése VIII. - DBR
Date
2022-01-11
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Fejér Megyei Kormányhivatal
Street address
Szent István tér 9.
Locality
Székesfehérvár
Postal code
8000
Country
HU
Contact name
Izsák Magdolna
E-mail
izsak.magdolna@fejer.gov.hu
Phone
+36 22526958
Fax
+36 22514769
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Öv u. 43.
Locality
Budapest
Postal code
1141
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Reanal Laborvegyszer Kereskedelmi Kft.
Street address
Késmárk u. 9.
Locality
Budapest
Postal code
1158
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
RK Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kőszál u. 6.
Locality
Budapest
Postal code
1163
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
B&K 2002 Kft.
Street address
Sopron út 19.
Locality
Budapest
Postal code
1117
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
VWR International Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Simon L. u. 4.
Locality
Debrecen
Postal code
4034
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Bioszeparáció Kft.
Street address
Asztalos S. u. 5-6.
Locality
Budapest
Postal code
1087
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Unicam Magyarország Kft.
Street address
Kőszeg u. 29.
Locality
Budapest
Postal code
1144
Country
HU

Organization data Organization in JSON