Bulgaria - Galabovo: Guard services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-148435:2020-148435
Date
2020-03-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-148435
Releases
2020-03-27 (ocds-pyfy63:2020-148435:2020-148435)
2020-09-30 (ocds-pyfy63:2020-148435:2020-459459)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Galabovo: Guard services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-04-28 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът трябва да притежава валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност — охрана на имущество на физически и юридически лица на територията на цялата страна и охрана на мероприятия, издаден от директора на ГД „Национална полиция“ или от упълномощено от него лице.Доказване: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с изискването, като посочва в част IV, раздел А, поле 1) от ЕЕДОП „Критерии за подбор“.При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска документи, чрез които се доказва декларираната в ЕЕДОП информация — копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност на територията на цялата страна по ЗЧОД.

Economic/financial eligibility:

Не се изисква.

Economic/financial minimum level:

Не се изисква.

Technical/professional eligibility:

През последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, участникът трябва да е изпълнил минимум 2 (две) дейности с предмет и обем, идентичен или сходен с този на настоящата поръчка, считано от датата на подаване на офертата. Под идентични или сходни с предмета на поръчката следва да се разбира осъществяване на охранителна дейност с пост жива охрана и охрана на мероприятия.Доказване: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с поставеното изискване чрез попълване на част IV, раздел В) от ЕЕДОП, като предостави информацията в ЕЕДОП, посочвайки списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите.При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска документи, чрез които се доказва декларираната в ЕЕДОП информация — списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка с посочване на стойностите, датите и получателите и доказателства за тях (договори, удостоверения и др).Участникът трябва разполага с персонал и/или ръководен състав с определена компетентност за изпълнение на поръчката, който е преминал успешно курс за първоначално обучение, съгласно ЗЧОД.

Technical/professional minimum level:

През последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, участникът трябва да е изпълнил минимум 2 (две) дейности с предмет и обем, идентичен или сходен с този на настоящата поръчка, считано от датата на подаване на офертата. Под идентични или сходни с предмета на поръчката следва да се разбира осъществяване на охранителна дейност с пост жива охрана и охрана на мероприятия.Доказване: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с поставеното изискване чрез попълване на част IV, раздел В) от ЕЕДОП, като предостави информацията в ЕЕДОП, посочвайки списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите.При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска документи, чрез които се доказва декларираната в ЕЕДОП информация — списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите и доказателства за тях (договори, удостоверения и др).Участникът трябва разполага с персонал и/или ръководен състав с определена компетентност за изпълнение на поръчката, който е преминал успешно курс за първоначално обучение, съгласно ЗЧОД.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-03-27 - 2020-04-28
Value
900 000.00 BGN
Minimum value
900 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-148435:obj:1
Classification
CPV / 79713000
Description
1. Осигуряване на невъоръжена физическа охрана на всички сгради, прилежащи имоти и терени заедно с намиращите се в тях движими вещи и ценности с цел недопускане на нерегламентрани действия върху тях за всеки един от обектите, описани в настоящата техническа спецификация.2. Осигуряване на пропускателния режим и спазването на установените във всеки един обект вътрешни правила и ред.3. Недопускане и предотвратяване на кражби, грабежи, унищожаване и увреждане на имущество, изнасяне на активи и др. на територията на всеки един от обектите.4. Осигуряване на защита от посегателство на служителите и посетителите във всеки един от обектите.5. Предприемане на адекватни охранителни действия при откриване на безконтролни пакети и багажи, както и при получаване на сигнали за терористични актове, поставени взривни устройства и други кризисни ситуации на територията на охраняваните обекти.6. Други дейности, свързани с осигуряване безопасността на територията на обектите.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Obshtina Galabovo
Street address
bul. „Republika“ No. 48
Locality
Galabovo
Postal code
6280
Country
BG
Contact name
Stefan Radev — st. ekspert „Ohrana i sigurnost“
E-mail
stoianov.sekretar@gmail.com
Phone
+359 41868901
Fax
+359 41864194
Website
Link

Organization data Organization in JSON