Bulgaria - Sofia: Flow-measuring equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-146514:2020-146514
Date
2020-03-26
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Flow-measuring equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2020-04-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се изисква.

Economic/financial eligibility:

Не се изисква.

Economic/financial minimum level:

Не се изисква.

Technical/professional eligibility:

Изисквания относно идентичен или сходен опит и тяхното доказване: Участниците следва да имат опит в извършването на доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на стоки, идентични или сходни със стоките предмет на обществената поръчка, през последните 3 години, считано до датата на подаване на офертата.Под „сходни с предмета на обществената поръчка“ следва да се разбират:— за обособена позиция 1: доставка и монтаж на ултразвукови разходомери за питейни води,— за обособена позиция 2: доставка и монтаж на ултразвукови разходомери за отпадъчни води, утайки, FeCl3, Al2(SO4)3 и катийонен флокулант.Всеки участник следва да представи списък с изпълнени за последните 3 години, считано до дата на подаване на офертата, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация, които са идентични или сходни с тези от предмета на настоящата обществена поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите. Преди сключване на договора участникът, избран за изпълнител, следва да представи доказателства за посочените в списъка изпълнени поръчки.Списъкът се посочва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 1 а) от ЕЕДОП.Изискване за обособена позиция 1: Участниците, участващи за съответната позиция, трябва да разполагат с документ/и, че уредите отговарят на условията на чл. 1а от Наредбата за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол, или с декларация за съответствие от производителя съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на средствата за измерване, отнасяща се за оферираните от тях стоки.Информацията относно документи, издадени от акредитирани лица, за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките със съответните спецификации или стандарти, се посочва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 12) от ЕЕДОП.Участниците, участващи за съответна обособена позиция, трябва да разполагат с ЕО декларация за съответствие, отнасяща се за оферираните от тях стоки.Информацията относно документи, издадени от акредитирани лица, за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките със съответните спецификации или стандарти, се посочва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 12) от ЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. Доказване: За посочените в списъка доставки, монтаж и въвеждане в експлоатация съгласно обявените изисквания участникът, избран за изпълнител, следва да представи списък с изпълнени за последните 3 години, считано до дата на подаване на офертата, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация, които са идентични или сходни с тези от предмета на настоящата обществена поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършените доставки, монтаж и въвеждане.2. Доказване за ОП 1: Документ/и, отговарящи на условията на чл. 1а от Наредбата за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол, или декларация за съответствие от производителя съгласно Наредбата за съществени изисквания и оценяване съответствието на средствата за измерване се декларират в ЕЕДОП и се представят от избрания за изпълнител участник преди сключване на договора.3. Посочените документи се декларират в ЕЕДОП и се представят от избрания за изпълнител участник преди сключване на договора.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-03-26 - 2020-04-24

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-146514:obj:1
Classification
CPV / 38421000
Description
Предмет на договора e доставка, монтаж и поддръжка на фланшови магнитно индуктивни разходомери за питейни води. Уредите, предмет на договора, трябва да разполагат с документ/и, че уредите отговарят на условията на чл. 1а от Наредбата за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол, или с декларация за съответствие от производителя съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на средствата за измерване. Монтажът на разходомерите се извършва от изпълнителя, като условията за монтаж ще бъдат подготвени от възложителя. На доставчика не са гарантирани количества на възлаганите доставки по договора. Допълнителна информация може да се получи от преписката на процедурата в профила на купувача в сайта на „Софийска вода“ АД.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-146514:obj:2
Classification
CPV / 38421000
Description
Предмет на договора e доставка, монтаж и поддръжка на фланшови магнитно индуктивни разходомери за отпадъчни води, утайки, FeCl3/Al2(SO4)3 и катийонен флокулант. Уредите, предмет на договора, трябва да разполагат с ЕО декларация за съответствие. Монтажът на разходомерите се извършва от изпълнителя, като условията за монтаж ще бъдат подготвени от възложителя. а доставчикът не са гарантирани количества на възлаганите доставки по договора. Допълнителна информация може да се получи от преписката на процедурата в профила на купувача в сайта на „Софийска вода“ АД.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Sofiyska voda“ AD
Street address
rayon „Mladost“, zh.k. „Mladost IV“, ul. „Biznes park Sofiya“ No. 1
Locality
Sofiya
Postal code
1766
Country
BG
Contact name
Kristina Doneva
E-mail
kydoneva@sofiyskavoda.bg
Phone
+359 28122182
Fax
+359 28122588
Website
Link

Organization data Organization in JSON