Romania - Bucharest: Air transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-143892:2020-143892
Date
2020-03-25
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Romania - Bucharest: Air transport services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-05-04 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Avand in vedere ciclicitatea deplasarilor angajatilor OSIM la intrunirile specifice obiectului de activitate, pentru a nu risca ofertarea si achizitionarea unor bilete de avion neavantajoase din punct de vedere economic si calitativ, este necesara experienta si vechimea pe piata a operatorilor economici in domeniu, acest lucru avantajand autoritatea contractanta prin obtinerea de discount-uri.Lista serviciilor similare prestate în ultimii trei ani.Cerinta nr. 1: confirmarea îndeplinirii cerintei de calificare referitoare la capacitatea tehnica se face prin: prezentare certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate sau de catre clientul privat beneficiar sau o declaratie a operatorului economic, în cazul în care din motive obiective acesta nu are posibilitatea de a obtine certificarea/confirmarea prestarii serviciilor din partea beneficiarului.Cerinta nr. 2: informatii referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea persoanelor responsabile pentru îndeplinirea acordului-cadru de servicii. Operatorul economic va face dovada ca dispune de minimum o persoana pentru îndeplinirea corespunzatoare a acordului-cadru. În sustinerea capacitatii profesionale pentru personalul nominalizat se solicita prezentarea urmatoarelor documente, valabile la data limita de depunere a ofertelor:— curriculum vitae în original, semnat si datat;— angajament de participare al persoanei/persoanelor responsabile pentru îndeplinirea contractului (daca personalul propus nu este angajat al ofertantului) în original, semnat si datat;— copie de pe fisele de informatii din sistemul REVISAL (în cazul persoanelor angajate) sau copie de pe contractul de colaborare dintre parti/conventie/altele similare (în cazul în care personalul propus nu are calitatea de angajat al ofertantului).Declaratie privind partea/partile din contract care sunt îndeplinite de subcontractanti si specializarea acestora, daca exista.Transmiterea in SEAP a documentelor semnate electronic, pentru a demonstra indeplinirea cerintelor de eligibilitate.

Economic/financial eligibility:

Cifra de afaceri anuala generala.

Economic/financial minimum level:

Se va solicita completarea DUAE. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE conf. art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016. Avand in vedere Notificarea nr. 256/2016, se solicita ofertantilor, odata cu depunerea DUAE, sa prezinte angajamentele tertilor sustinatori, acordul de asociere. Documentele justificative care probeaza cele asumate in DUAE vor fi solicitate doar ofertantilor declarati castigatori/clasificati: (a) extrase bancare corespunzatoare; (b) prezentarea situatiilor financiare sau a extraselor din situatiile financiare, în cazul în care publicarea situatiilor financiare este prevazuta de legislatia tarii în care este stabilit operatorul economic; (c) un document care sa prezinte cifra totala de afaceri a operatorului economic si acolo unde este cazul, cifra de afaceri din domeniul de activitate care face obiectul contractului, pentru cel mult ultimele trei exercitii financiare disponibile, în functie de data înfiintarii sau începerii activitatii operatorului economic, în masura în care informatiile privind cifrele de afaceri sunt disponibile. În cazul în care, din motive obiective si justificate, operatorul economic nu este în masura sa prezinte una sau mai multe dintre informatiile si documentele, operatorul economic este autorizat sa faca dovada situatiei sale economice si financiare prin orice alt document.

Technical/professional eligibility:

Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificat. Lista principalelor prestari de servicii similare efectuate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați, în conformitate cu art.179 lit. b) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Ofertanții trebuie să facă dovada experienței similare și prin documente justificative (orice document din care să reiasă îndeplinirea unui contract/unor contracte care au avut obiecte similare respectiv prestarea de servicii de transport aerian).

Technical/professional minimum level:

Se va solicita completarea DUAE si certificatele/documentele in sustinerea experientei similare, ofertantilor declarati admisi in clasamentul intermediar intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE conf. art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016. Avand in vedere Notificarea nr. 256/2016, se solicita ofertantilor, odata cu depunerea DUAE, sa prezinte angajamentele tertilor sustinatori, acordul de asociere. Documentele justificative care probeaza cele asumate in angajamente/acorduri vor fi solicitate doar ofertantilor declarati castigatori.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 10
Tender period
2020-03-25 - 2020-05-04
Value
1 600 000.00 RON
Minimum value
1 600 000.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-143892:obj:1
Classification
CPV / 60400000
Description
Acord-cadru pentru servicii de transport aerian pentru intervalul iunie 2020-decembrie 2023: servicii prestate de catre entitati juridice specializate in vederea achizitionarii de catre OSIM a biletelor de avion pentru zboruri interne si internationale, in functie de deplasarile aprobate de catre ordonatorul de credite.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci
Street address
Str. Ghica Ion nr. 5
Locality
Bucureşti
Postal code
030044
Country
RO
Contact name
Iulia Hermina Varodin
E-mail
gloria.popescu@osim.ro
Phone
+40 213060800
Fax
+40 213123819
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON