Bulgaria - Shumen: Advertising campaign services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-140061:2020-140061
Date
2020-03-23
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Shumen: Advertising campaign services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-04-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изискване за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, следва да е изпълнил поне 1 услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката.Под „услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката“ се приема услуга по изработване на печатни презентационни и/или информационни и/или рекламни материали.Възложителят не поставя изискване за обем.

Technical/professional minimum level:

Удостоверяване:При подаване на офертата съответствието с критерия за подбор се декларира в съответното поле на раздел В „Технически и професионални способности“, част IV „Критерии за подбор“ на еЕЕДОП с посочване на стойностите, датите и получателите.В хипотезата на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, на които участникът се позовава в еЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.Доказване:При сключване на договора участникът избран за изпълнител следва да представи списък на услугата/-ите, идентична/-и или сходна/-и с предмета на поръчката, съобразно декларираното в еЕЕДОП с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършената услуга.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-03-23 - 2020-04-22

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-140061:obj:1
Classification
CPV / 79341400
Description
Предметът на настоящата обществена поръчка попада в обхвата на Решение на Министерски съвет № 591 от 18 юли 2016 г. за определяне на списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки. При провеждането на обществената поръчка се съблюдават и спазват разпоредбите на чл. 12 от ЗОП, чл. 80 и чл. 81 от ППЗОП.Предмет на обществената поръчка е възлагане изпълнението на дейността по информация, комуникация и визуализация по проект „Интегриран проект за подобряване на водния сектор на обособена територия обслужвана от ВиК — Шумен“ по реда на чл. 12 от ЗОП. Дейностите за осигуряване на информация и публичност ще се извършват по време на реалното изпълнение на проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителни и канализационни системи в обособена територия, обслужвана от „ВиК — Шумен“ ООД, БЪЛГАРИЯ“. Предвидените мерки за информация и публичност ще са изпълнени изцяло в съответствие с Националната комуникационна стратегия и Единния наръчник на бенефициента за прилагане на правилата за информация и комуникация 2014—2020 г. Печатни информационни материали (брошури, дипляни) — 1 700 бр.Информационни стикери — 200 бр.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Vodosnabdyavane i kanalizatsiya — Shumen“ OOD
Street address
pl. „Voyn“ No. 1
Locality
Shumen
Postal code
9700
Country
BG
Contact name
Darina Nedeva
E-mail
dnedeva@vik-shumen.net
Phone
+359 54876860
Fax
+359 54872428
Website
Link

Organization data Organization in JSON