Bulgaria - Sofia: Printing and distribution services

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-112295:2020-112295
Date
2020-03-06
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Printing and distribution services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: Предложена от участника цена за месечна абонаментна такса за обработка, окомплектоване и доставка на изданията до складови бази — К2 (15)
- Cost: Предложена от участника цена за 1 (едно) посещение на пункт за крайно разпространение — К3 (15)
- Cost: Предложена от участника цена за месечна абонаментна такса за административно обслужване на изпълнението на договора — К4 (20)
- Quality: Организация на изпълнение на поръчката — К1 (50)
Award period
2020-04-13 - ?
Eligibility criteria
Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на поръчката, за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. Информацията се попълва в ЕЕДОП (част IV, буква В, т. 1б), като се посочват описание на извършените дейности, стойността, датите и получател (възложител).За доказване в съответствие с чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1 от ЗОП участникът представя: списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.Съгласно чл. 64, ал. 2 от ЗОП възложителят няма да приеме представено доказателство за технически и професионални способности, когато то произтича от лице, което има интерес, който може да води до облага по смисъла на чл. 54 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.

Technical/professional minimum level:

Участникът следва да е изпълнил през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата (в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си), самостоятелно или като участник в обединение, минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на поръчката:*Под „дейности, сходни с тези на поръчката“ се разбира: услуги по логистика и доставка на пощенски пратки и/или периодични издания.Възложителят не поставя изискване относно обема на изпълнената дейност — услуга като сходен на обема на настоящата поръчка.Горепосочената/ите дейност/и трябва да са приключени и приети от съответния възложител преди датата на подаване на офертата от участника;
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-03-06 - 2020-04-13

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-112295:obj:1
Classification
CPV / 79824000
Description
Поръчката предвижда изпълнение на следните основни дейности:1. Дейност 1 „Планиране на разпространението и продажбите на печатни издания“ — вкл. следните поддейности:— сключване на договори с крайни пунктове за разпространение и продажба,— планиране на тиражите на ниво обекти и отразяване на заявките, взетите и доставените печатни издания в специализиран софтуер,— съгласуване на тиражите с издателите и препланиране на разпространението,— подаване на заявка към издател/печатница,— обобщаване по депа/складови бази,— планиране и заявка на тиражи (вкл. абонамент, пряка продажба и консигнация), предназначени за пунктовете на възложителя,2. Дейност 2 „Получаване на печатните издания от печатница и подготовката им за експедиция до складовите бази“ — вкл. следните поддейности:— приемане на печатните издания,— подготовка за експедиция до пунктовете за крайно разпространение,3. Дейност 3 „Разпространение на печатните издания до пунктовете за крайно разпространение и връщане на нереализираната продукция до издателите“ — вкл. следните поддейности:— доставка на печатни издания от складови бази до пунктовете за крайно разпространение (ПКР),— връщане на нереализираната продукция от пунктовете за крайно разпространение (ПКР) до централен склад — гр. София,4. Дейност 4 „Администриране на продажбите и финансовите постъпления от тях“.Повече информация е дадена в техническата спецификация за изпълнение на поръчката.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Balgarski poshti“ EAD
Street address
ul. „Akademik Stefan Mladenov“ No. 1, bl. 31
Locality
Sofiya
Postal code
1700
Country
BG
Contact name
Mihail Nikolov
E-mail
mihail.nikolov@bgpost.bg
Phone
+359 2949-3362
Fax
+359 2-962-5329
Website
Link

Organization data Organization in JSON