Bulgaria - Sofia: Diagnostic agents

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-105965:2020-278686
Date
2020-06-16
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Diagnostic agents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2020-09-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Минимални изисквания към годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност:1. Да притежава разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено от Изпълнителната агенция на лекарствата по реда на глава 5 от Закона за медицинските изделия или от регулаторен орган на държава членка и да е вписан в Регистъра на Изпълнителната агенция по лекарствата на търговците на едро, получили разрешение за търговия с медицински изделия.Чуждестранните участници да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Информацията относно минималното изискване към годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност участникът попълва в част IV „Критерии за подбор“, раздел А „Годност“, т. 1 от ЕЕДОП.1. При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП участникът, съответно изпълнителят представя разрешение за търговия на едро и/или внос на медицински изделия, издадено от Изпълнителната агенция по лекарствата, по реда на глава 5 от Закона за медицинските изделия или от регулаторен орган на държава — членка.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Technical/professional eligibility:

1. Да е изпълнил доставки с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, за последните 3 години от датата на подаване на офертата.Под „сходни“ доставки следва да се разбират доставки на диагностични реактиви и консумативи за нуждите на лечебни заведения.При условията на чл. 67, ал. 5 и 6 от ЗОП участникът, съответно изпълнителят представя списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка.Информацията относно минималното изискване към техническите и професионални способности участникът попълва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 1б) от ЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. Да е изпълнил доставки с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, за последните 3 години от датата на подаване на офертата.Под „сходни“ доставки следва да се разбират доставки на диагностични реактиви и консумативи за нуждите на лечебни заведения.При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП участникът, съответно изпълнителят представя списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка.Информацията относно минималното изискване към техническите и професионални способности участникът попълва в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 1б) от ЕЕДОП.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-06-16 - 2020-09-22
Value
370 000.00 BGN
Minimum value
370 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-105965:obj:1
Classification
CPV / 33694000
Description
Предметът на обществената поръчка е доставка на диагностични реактиви и консумативи. В срока на договора се извършват периодични доставки въз основа на писмени заявки от възложителя в рамките на договорените количества по номенклатури диагностични реактиви и консумативи, представени в техническата спецификация — приложение 1 от документацията и в съответствие с оферираните единични цени.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Chetvarta mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie — Sofiya“ EAD
Street address
bul. „Makedoniya“ No. 38
Locality
Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Liliya Slavkova
E-mail
mbal4@abv.bg
Phone
+359 29532485-408
Fax
+359 28519211
Website
Link

Organization data Organization in JSON