Bulgaria - Sofia: Insurance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-616763:2019-616763
Date
2019-12-24
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Insurance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price
Award period
2020-01-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да притежават регистрация в Официалния списък на лицензираните застрахователи на КФН за извършване на застрахователна дейност на територията на Република БЪЛГАРИЯ, а чуждестранните лица — в аналогичен регистър, съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Съответствието с посоченото изискване участниците декларират в еЕЕДОП.

Economic/financial eligibility:

Няма изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания.

Technical/professional eligibility:

1. Декларация, с която участниците се съгласяват с условието, че в случай, че след сключване и влизане в сила на застрахователния договор за възложителя възникне необходимост от застраховане на автомобили и автомобилна техника, различни от описаните в приложения списък (Приложение № 1), то те да могат да се застраховат при спазване на договорените по силата на сключения застрахователен договор условия, съответно, съгласно офертата на избрания за изпълнител участник, независимо дали автомобилите/автомобилната техника, за които е възникнала необходимост за застраховане са новопридобити или са били част от автопарка на възложителя към датата на подписване на договора с избрания за изпълнител участник, включително когато се придобива и/или ползва МПС-та, в качеството на възложителя на лизингополучател по договор за лизинг (свободен текст, за първа обособена позиция).2. Декларация, с която участниците се съгласяват с условието, че застрахователят ще носи риска за всички лица, вкл. лица, страдащи от хронични или минали заболявания, както и за лица с намалена работоспособност, включително за лица с над 50 % намалена работоспособност (свободен текст, за втора обособена позиция).3. Информация по чл. 53 или чл. 54 от Закона за мерките срещу изпирането на пари или декларация по образец, съгласно чл. 59, ал. 1, т. 3 от ЗМИП съгласно Приложение № 2 към чл. 37, ал. 1 от Правилника за прилагане на закона за мерките срещу изпирането на пари (в случай, че е приложимо).

Technical/professional minimum level:

1. Участниците трябва да са изпълнили най-малко 3 (три) дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тази на настоящата поръчка през последните 3 (три) години.Съответствието с посоченото изискване участниците декларират в еЕЕДОП, като следва да бъдат посочени стойностите, датите и получателите на изпълнените дейности.Под идентични или сходни с предмета на поръчката, следва да се приеме извършването на застраховки.2. Да разполагат с най-малко 1(един) брой техническо лице/служител, с професионална квалификация и опит в областта на застраховането и с представителства/клонове, мобилни структури и/или организации, включени в структурата им или не задължително в градовете: Благоевград, Бургас, Варна, В. Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Ст. Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.Съответствието с посоченото изискване участниците декларират в еЕЕДОП.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2019-12-24 - 2020-01-23

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-616763:obj:1
Classification
CPV / 66510000
Description
Съгласно техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-616763:obj:2
Classification
CPV / 66510000
Description
Съгласно техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-616763:obj:3
Classification
CPV / 66510000
Description
Съгласно техническите спецификации.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Balgarski poshti“ EAD
Street address
ul. „Akademik Stefan Mladenov“ No. 1, bl. 31
Locality
Sofiya
Postal code
1700
Country
BG
Contact name
Greta Stoeva
E-mail
g.stoeva@bgpost.bg
Phone
+359 2949-3149
Fax
+359 2-962-5329
Website
Link

Organization data Organization in JSON