Hungary - Szeged: Dressings

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:2020-240178
Date
2020-05-25
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2019-501471
Releases
2019-10-24 (ocds-pyfy63:2019-501471:2019-501471)
2020-05-25 (ocds-pyfy63:2019-501471:2020-240178)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Szeged: Dressings
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-05-25 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:1
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére1.rész: Selyem ragtapaszok3 különféle selyem ragtapasz mindösszesen 2 142 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/Az ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:2
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére2.rész: Sebtapaszok3 különféle sebtapasz mindösszesen 3 256 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:3
Classification
CPV / 33141110
Description
3.rész: Hagyományos ragtapasz4 különféle hagyományos ragtapasz mindösszesen 6 074 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:4
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére4.rész: Átlátszó ragtapasz2 különféle átlátszó ragtapasz mindösszesen 6 973 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető.Az ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:5
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére5.rész: Kanülrögzítők2 különféle kanülrögzítő mindösszesen 104 300 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:6
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére6.rész: Speciális kanülrögzítők2 különféle kanülrögzítő mindösszesen 2 225 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:7
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére7.rész: Szigetkötszerek, postoperatív sebfedők8 különféle Szigetkötszerek, postoperatív sebfedő mindösszesen 190 075 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:8
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére8.rész: Filmkötszerek és vízálló szigetkötszerek4 különféle Filmkötszerek és vízálló szigetkötszerek mindösszesen 5 810 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:9
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére9.rész: Egyéb kötszer - impregnált gézlapImpregnált gézlap 10x10cm, mindösszesen 120 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKR9Az ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:10
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére10.rész: Egyéb kötszer - preparáló tamponPreparáló tampon 10x12cm, mindösszesen 9 000 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:11
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére11.rész: Egyéb kötszer - ragtapasz kék szilikonosRagtapasz kék szilikonos, mindösszesen 504 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:12
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére12. rész: Egyéb kötszer - kamrás tapaszKamrás tapasz, mindösszesen 2 000 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:13
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére13.rész: Egyéb kötszer - rögzítő tapaszRögzítő tapasz orrszívóhoz műanyag clippel 14Fr, mindösszesen 800 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:14
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére14. rész: Gyermeksebészeti kötszer szett kicsi4 különféle kötszerből álló Gyermeksebészeti kötszer szett kicsi, mindösszesen 440 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:15
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére15. rész: Gyermeksebészeti kötszer szett közepes7 különféle kötszerből álló Gyermeksebészeti kötszer szett közepes, mindösszesen 350 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:16
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére16.rész: Gyermeksebészeti kötszer szett nagy7 különféle kötszerből álló Gyermeksebészeti kötszer szett nagy, mindösszesen 120 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:17
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére17. rész: Laparotómiás kötszer szett3 különféle kötszerből álló Laparotómiás kötszer szett, mindösszesen 1 040 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:18
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére18. rész: Cisztoszkópos kötszer szett3 különféle kötszerből álló Cisztoszkópos kötszer szett, mindösszesen 380 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:19
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére19. rész: Laparoszkópos (LC) kötszer szettMűtéti tampon nem szőtt alapanyagból 40x50cm 20db szett, mindösszesen 840 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKR000214562019Az ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:20
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére20.rész: Szemészeti érzéstelenítés kötszer szett3 különféle kötszerből álló Szemészeti érzéstelenítés kötszer szett, mindösszesen 2 700 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:obj:21
Classification
CPV / 33141110
Description
Adásvételi szerződés különféle kötszerek beszerzésére21.rész: Szemészeti nagyműtét kötszer szett5 különféle kötszerből álló Szemészeti nagyműtét kötszer szett, mindösszesen 750 db/év mennyiségben a közbeszerzési dokumentációban részletezettek szerint.A beszerzés tárgyának meghatározása a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 46. § (3) bekezdés rendelkezéseinek figyelembevételével történt a beszerzendő termékek jellegének egyértelmű meghatározása érdekében. A megnevezett termékekkel (és gyártmányokkal) egyenértékű teljesítést elfogad Ajánlatkérő.Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termék adatlapján előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető: https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/ EKRAz ellenszolgáltatás tartalmazza: a szállítási költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.Jelen közbeszerzési eljárás megindításakor a közbeszerzés tárgyában nincs hatályos keretmegállapodás, ezért a fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények részére történő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz és fertőtlenítőszer beszerzések országos központosított rendszeréről szóló 46/2012. (III. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdés b) pontja alapján jár el. A Rendelet 6. § (7) bekezdésére hivatkozással - a meghosszabbításra tekintettel a Szerződés időtartama az 1 évet meghaladja - Vevő szerződéses kötelezettséget kizárólag a Ptk. 6:116. § (2) bekezdése szerinti, arra vonatkozó bontó feltétellel vagy arra az esetre rögzített felmondási joggal vállal, hogy amennyiben a jelen közbeszerzés tárgyát képező kötszerekre vonatkozóan a központosított közbeszerzési rendszerben keretmegállapodás vagy szerződés kerül megkötésre, a központosított közbeszerzés rendszerében fogja a beszerzést megvalósítani.

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:0
Title
1. Selyem ragtapaszok
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:1
Title
2. Sebtapaszok
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:2
Title
3. Hagyományos ragtapasz
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:3
Title
4. Átlátszó ragtapasz
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:4
Title
5. Kanülrögzítők
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:5
Title
6. Speciális kanülrögzítők
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:6
Title
7. Szigetkötszerek, postoperatív sebfedők
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:7
Title
8. Filmkötszerek és vízálló szigetkötszerek
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:8
Title
9. Egyéb kötszer - impregnált gézlap
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:9
Title
10. Egyéb kötszer - Preparáló tampon
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:10
Title
11. Egyéb kötszer - ragtapasz kék szilikonos
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:11
Title
12. Egyéb kötszer - Kamrás tapasz
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:12
Title
13. Egyéb kötszer - Rögzítő tapasz
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:13
Title
14. Gyermeksebészeti kötszer szett kicsi
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:14
Title
15. Gyermeksebészeti kötszer szett közepes
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:15
Title
16. Gyermeksebészeti kötszer szett nagy
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:16
Title
17. Laparotómiás kötszer szett
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:17
Title
18. Cisztoszkópos kötszer szett
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:18
Title
19. Laparoszkópos (LC) kötszer szett
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:19
Title
20. Szemészeti érzéstelenítés kötszer szett
Date
2020-05-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-501471:award:20
Title
21. Szemészeti nagyműtét kötszer szett
Status
cancelled

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szegedi Tudományegyetem
Street address
Dugonics tér 13.
Locality
Szeged
Postal code
6720
Country
HU
Contact name
Baranyainé Dr. Fialka Magdolna
E-mail
baranyaine.fialka.magdolna@gmf.u-szeged.hu
Phone
+36 62544779
Fax
+36 62545073
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HARTMANN-RICO Hungária Kft.
Street address
Paul Hartmann Utca 8.
Locality
Biatorbágy
Postal code
2051
Country
HU
E-mail
hu_tender@hartmann.info
Phone
+36 203440976
Fax
+36 23530905
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
3MED Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kagyló Utca 1-3.
Locality
Budakeszi
Postal code
2092
Country
HU
E-mail
info@3med.hu
Phone
+36 23456352
Fax
+36 23456352
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HAPPY BUSINESS SERVICES Befektetési, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Szent István Körút 18
Locality
Budapest
Postal code
1137
Country
HU
E-mail
tender@hbs.hu
Phone
+36 12371160

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
TZMO Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Külső sor Út 2
Locality
Egerszalók
Postal code
3394
Country
HU
E-mail
info@bella.hu
Phone
+36 302787229
Fax
+36 36574301
Website
Link

Organization data Organization in JSON