Bulgaria - Sofia: Engineering-design services for industrial process and production

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-439546:2019-439546
Date
2019-09-18
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Engineering-design services for industrial process and production
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Техническа оценка с подпоказатели подробно описани в документацията за обществената поръчка. (60)
Award period
2019-10-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Няма.

Economic/financial eligibility:

Няма.

Economic/financial minimum level:

Няма.

Technical/professional eligibility:

1. Да е изпълнил за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, дейности с предмет, идентичен или сходен с тези на поръчката.Доказва се с представянето на списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 години от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите. Към списъка се прилагат документи, които доказват извършената услуга.2. Да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.Доказва се с представянето на списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, както и документи, които доказват професионалната компетентност на лицата.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП, предоставен в електронен вид. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на рамковото споразумение. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива.

Technical/professional minimum level:

1. Да е изпълнил за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, дейности с предмет идентичен или сходен* с тези на поръчката.*Под услуга, включваща дейности с предмет, сходен с тези на поръчката, следва да се разбира: изготвяне на най-малко 1 (един) технически или работен проект за конструктивно обследване за установяване на актуалното състояние на носещата конструкция на сгради и/или съоръжения (конструкции) и на най-малко 1 (един) технически или работен проект за изграждане, и/или реконструкция, и/или основен ремонт на сграда.2. Участникът следва да разполага с лица, вписани в Регистър на лицата с пълна проектантска правоспособност, съгласно чл. 6, ал. 1 от Закон за камарите на архитектите и инженерите в инвестиционното проектиране (ЗКАИИП) и да притежават персонален печат и валидно удостоверение за пълна проектантска правоспособност, както следва? част: Архитектурна — най-малко 1 (един) архитект, член на „Камарата на архитектите в БЪЛГАРИЯ“;? част: Инженерно-геоложки и хидрогеоложки доклад — най-малко 1 (един) инженер в инвестиционното проектиране, вписан в национална професионална секция (НПС) „Минно дело, геология и екология“ на „Камара на инженерите в инвестиционното проектиране“ (КИИП);? част: Геодезическа — най-малко 1 (един) инженер в инвестиционното проектиране, вписан в НПС „Геодезия и приложна геодезия“ на КИИП;? част: Електрическа — най-малко 1 (един) инженер в инвестиционното проектиране, вписан в НПС „Електротехника, автоматика, съобщителна техника“ на КИИП;? част: Водопровод и канализация — най-малко 1 (един) инженер в инвестиционното проектиране, вписан в НПС „Водно строителство“ на КИИП;? част: Отопление, вентилация, климатизация — най-малко 1 (един) инженер в инвестиционното проектиране, вписан в НПС „Отоплителна, вентилационна, климатична и хладилна техника, топло и газоснабдяване“ на КИИП.Ако лице от техническия екип на участника е чуждестранно лице, то същото следва да притежава документ, удостоверяващ правото да извършва проектантска дейност, издаден от компетентен орган на държава членка на Европейския съюз, или на друга държава — страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 3
Tender period
2019-09-18 - 2019-10-21

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-439546:obj:1
Classification
CPV / 71323000
Additional classifications
CPV / 71351913
Description
Извършване на проектантски услуги, включващи: екзекутивно заснемане на сгради и/или конструкции за възстановяване на липсваща техн. документация, конструкт. обследване на сгради и/или конструкции относно носещата способност и експлоатационната годност на конструкциите, изготвяне на техн. паспорти, съгласно чл. 176б, ал. 2 от ЗУТ и чл. 14, ал. 1 от Наредба № 5 от 28.12.2006 г. за техн. паспорти на строежите, антисеизм. укрепване на сгради и/или конструкции, упражняване на авторски надзор по време на строителството и изготвяне на екзекут. проектни документации, както и инженерно-геоложки и хидрогеоложки проучвания и геодезически заснемания на прилежащия терен. За сключването на всеки конкретен договор по рамковото споразумение възложителят прилага чл. 82 от ЗОП. Обхватът и количествата проектантски услуги ще се определя при всяка конкретна поръчка по рамковото споразумение. В рамковите споразумения, които ще бъдат сключени не са определени всички условия (чл. 82, ал. 2, 3 и 4 от ЗОП).

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Elektroenergien sistemen operator“ EAD
Street address
bul. „Tsar Boris III“ No. 201
Locality
Sofiya
Postal code
1618
Country
BG
Contact name
Velislav Velkov — po tehnicheski vaprosi, Elena Mavrova — po protsedurni vaprosi
E-mail
op@eso.bg
Phone
+359 29691190 / +359 29691352
Fax
+359 29626189
Website
Link

Organization data Organization in JSON