Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical and precision equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-294393:2019-294393
Date
2019-06-25
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2019-294393

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical and precision equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2019-07-26 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. За обособена позиция № 1: участникът да притежава валидна лицензия или Удостоверение за регистрация за извършване на дейност по чл. 56, ал. 3 от ЗБИЯЕ за работа с източници на йонизиращи лъчения, с цел техническо обслужване, или друг еквивалентен документ, доказващ правото на участника да извършва дейностите, включени в предмета на обособената позиция на територията на Република БЪЛГАРИЯ.2. За обособена позиция № 2: участникът да притежава валидна лицензия или удостоверение за регистрация за извършване на дейност по чл. 56, ал. 3 от ЗБИЯЕ за работа с източници на йонизиращи лъчения, с цел техническо обслужване, или друг еквивалентен документ, доказващ правото на участника да извършва дейностите, включени в предмета на обособената позиция, на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя такива изисквания.

Technical/professional eligibility:

1. За обособена позиция № 1:1.1. Участникът да разполага с техническо/и лице/а с професионална компетентност за изпълнението на предмета на поръчката;1.2. Участникът да е оторизиран от производителя на медицинската апаратура, с права да извършва техническо обслужване и сервизна дейност на територията на Република БЪЛГАРИЯ.2. За обособена позиция № 2:2.1. Участникът да разполага с техническо/и лице/а с професионална компетентност за изпълнението на предмета на поръчката;2.2. Участникът да е оторизиран от производителя на медицинската апаратура, с права да извършва техническо обслужване и сервизна дейност на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

Technical/professional minimum level:

За обособена позиция № 1:1.1. Участникът да разполага с минимум 1 (един) сервизен инженер, които да отговаря на следните минимални изисквания: да е преминал курс на обучение за сервиз и поддръжка на апаратурата, предмет на обособената позиция и да притежава сертификат за обучение или еквивалентен/и документ/и, доказващи професионалните му умения за поддръжка на медицинската апаратура, издаден/и от производителя или от оторизирана от него организация; да притежава удостоверение за правоспособност за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, съобразно вида на медицинската апаратура;1.2. Участникът да притежава оторизационен документ, удостоверяващ, че същият е оторизиран от производителя на медицинската апаратура, с права да извършва техническо обслужване и сервизна дейност на територията на Република БЪЛГАРИЯ.2. За обособена позиция № 2:2.1. Участникът да разполага с минимум 1 (един) сервизен инженер, които да отговаря на следните минимални изисквания: да е преминал курс на обучение за сервиз и поддръжка на апаратурата, предмет на обособената позиция и да притежава сертификат за обучение или еквивалентен/и документ/и, доказващи професионалните му умения за поддръжка на медицинската апаратура, издаден/и от производителя или от оторизирана от него организация; да притежава удостоверение за правоспособност за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, съобразно вида на медицинската апаратура; 2.2. Участникът да притежава оторизационен документ, удостоверяващ, че същият е оторизиран от производителя на медицинската апаратура, с права да извършва техническо обслужване и сервизна дейност на територията на Република БЪЛГАРИЯ.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2019-06-25 - 2019-07-26
Value
2 290 425.00 BGN
Minimum value
2 290 425.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-294393:obj:1
Classification
CPV / 50400000
Description
Пълното абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на 2 мултимодални линейни ускорителя Varian Clinac IX, ведно с 1 система за планиране на лъчелечението Eclipse и една лъчелечебна информационна система Aria включва: профилактика/поддръжка на апаратурата, труд, настройки, калибровки, тестове, ъпгрейд, софтуерен ъпдейт, при необходимост извършване на ремонт, както и доставка на нови, неупотребявани и оригинални резервни части, вкл. и вакуумни елементи за апаратурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-294393:obj:2
Classification
CPV / 50400000
Description
Абонаментното извънгаранционно техническо обслужване на компютърно-томографски симулатор Siemens Somatom Definition As включва: профилактика/поддръжка на медицинската апаратура, труд, настройки, калибровки, тестове, ъпгрейд, софтуерен ъпдейт, при необходимост ремонт, както и доставка чрез покупка на нови, неупотребявани и оригинални резервни части, вкл. и вакуумни елементи, до определена пределна стойност.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„Universitetska spetsializirana bolnitsa za aktivno lechenie po onkologiya“ EAD, gr. Sofiya (USBALO EAD)
Street address
ul. „Plovdivsko pole“ No. 6
Locality
Sofiya
Postal code
1756
Country
BG
Contact name
Rositsa Hristova, Aysel Yusein
E-mail
rhristova@sbaloncology.bg
Phone
+359 28076355
Fax
+359 28706321
Website
Link

Organization data Organization in JSON