Bulgaria - Sofia: Food, beverages, tobacco and related products

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:2019-199279
Date
2019-04-30
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Food, beverages, tobacco and related products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price
Award period
2019-06-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

В настоящата процедура Възложителя не поставя изискване за годност/провоспособност за упражняване на профисионална дейност/.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване за икономическото и финансово състояние на кандидатите.

Technical/professional eligibility:

За всяка обособена позиция:1. Участникът трябва да е изпълнил дейностти с предмет, идентичен или сходен с тези на поръчката за последните 3 /три/ години от датата на подаване на офертата.2.Участникът трябва да разполага с технически лица, които отговарят за контрола на качеството.3. Участникът трябва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката.4. Участникът трябва да притежава разработена и внедрена НССР система за управление безопасността на храните или еквивалент.5. Участникът трябва да прилага системи за управление на качеството, съгласно EN ISO 9001-2008 или еквивалент.6. Участникът трябва да прилага системи за управление на качеството, съгласно EN ISO 22000-2005 или еквивалент.Участниците декларират съответствието с този критерии за подбор само като попълнят съответния раздел в Единен Европейски документ за обществени поръчки /ЕЕДОП/.Документи за доказване на поставените изисквания:— списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършените доставки,— списък на техническите лица, включително тези, които отговарят за качеството,— декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на обществената поръчка,— Удостоверение за регистрация за превоз на хранителни продукти от животински произход/когато е необходимо/по чл.246 от ЗВМД, издадено от ОДБХ,— Удостоверение по чл.12 от ЗХ за регистрация на обекта за производство /търговия за всички видове хранителни продукти, за които участника представя оферта,— копие от валиден сертификат за разработена и внедрена НАССР система за управление безопасността на храните или еквивалент. В случай, че участника представи сертификат по EN ISO 22000-2005, не е необходимо да представи валиден сертификат за разработена и внедрена НАССР система.Копие от валиден сертификат за управление на качеството съгласно EN ISO 9001-2008 или еквивалент.Документите се представят от участника определен за изпълнител на поръчката за съответната обособена позиция или при поискване в хода на процедурата - в случаите по чл.67, ал.5 и 6 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът трябва да е изпълнил дейностти с предмет, идентичен или сходен с тези на поръчката за последните 3 /три/ години от датата на подаване на офертата за всяка обособена позиция.2.Участникът трябва да разполага с технически лица, които отговарят за контрола на качеството.3. Участникът трябва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката. Под инструменте, съоръжания и техническо оборудване, участника трябва да докаже наличието на:— минимум 1 /едно/ собствено, наето или чрез използване на трети лица моторно превозно средство, което да притежава санитарно разрешително - превоз на хранителни продукти от животински произход /когато е приложимо/ по чл.246 от ЗВМД, издадено от ОБДХ,— минимум 1 /един/ собствен или нает обект за търговия, който да притежава удостоверение по чл.12 от ЗХ за регистрация на обекта за производство /търговия за всички видове хранителни продукти, за които участника представя офертата си.4. Участникът трябва да притежава разработена и внедрена НССР система за управление безопасността на храните или еквивалент - да представи копие от валиден сертификат за управление качеството или еквивалент.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2019-04-30 - 2019-06-05
Value
689 680.00 BGN
Minimum value
689 680.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:1
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15100000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 1 "Месо и месни продукти", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:2
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15112130
CPV / 15220000
CPV / 15112300
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 2. "Пилета, пилешки продукти ириба", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:3
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15500000
CPV / 15511000
CPV / 15530000
CPV / 15540000
CPV / 15550000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 3. "Мляко и млечни продукти", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:4
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15600000
CPV / 15890000
CPV / 15831000
CPV / 15851000
CPV / 15860000
CPV / 15893000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 4. "Бакалски стоки, подправки и други пакетирани продукти", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:5
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15810000
CPV / 15811000
CPV / 15811100
CPV / 15811200
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 5. "Хляб и хлебни изделия", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:6
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15300000
CPV / 15331400
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 6. "Зеленчукови консерви", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:7
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 03200000
CPV / 03220000
CPV / 03221000
CPV / 03222000
CPV / 03221100
CPV / 15331100
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 7. "Пресни и замразени зеленчуци; плодове", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. При доставка на пресни зеленчуци и продове, предлаганите продукти трябва да отговарят на изискванията на Наредба №16/28.05.2010 г. на МХЗ за съответния първи клас. Продуктите трябва да бъдат с добро качество, да притежават всички основни характеристики и свойства, типични за сорта или търговския тип.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:8
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15812000
CPV / 15812100
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 8. "Сладкарски изделия", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:9
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15842000
CPV / 15842100
CPV / 15842300
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 9. "Захарни изделия", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:10
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15981000
CPV / 15980000
CPV / 15961000
CPV / 15321000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 10. "Безалкохолни напитки, натурални сокове, бутилирана минерална вода и бира", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Остатъчният срок на годност на напитките към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:11
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15131000
CPV / 15240000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 11. "Консерви - месни и рибни", като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:12
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15100000
CPV / 15130000
CPV / 15110000
CPV / 15131000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 12. "Месо и месни продукти" за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:13
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15220000
CPV / 15112130
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 13. "Пилета, пилешки продукти и риба " за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:14
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15500000
CPV / 15510000
CPV / 15530000
CPV / 15540000
CPV / 15551000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 14. "Мляко и млечни продукти" за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:15
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15600000
CPV / 03211300
CPV / 15430000
CPV / 15860000
CPV / 15831000
CPV / 15890000
CPV / 15870000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 15. "Бакалски стоки, подправки и други пакетирани продукти" за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:16
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15811000
CPV / 15811100
CPV / 15813000
CPV / 15850000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 16. "Хляб и хлебни изделия" за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:17
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15300000
CPV / 15331000
CPV / 15331400
CPV / 15332400
CPV / 15332200
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 17. "Зеленчукови и плодови консерви" за УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:18
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 03200000
CPV / 03220000
CPV / 03221000
CPV / 03222000
CPV / 15331100
Description
Прогнозните количества за обособена позиция18. "Пресни и замразени зеленчуци; плодове" за нуждите на УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. При доставка на пресни зеленчуци и продове, предлаганите продукти трябва да отговарят на изискванията на Наредба №16/28.05.2010 г. на МХЗ за съответния първи клас. Продуктите трябва да бъдат с добро качество, да притежават всички основни характеристики и свойства, типични за сорта или търговския тип.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:19
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15820000
CPV / 15840000
CPV / 15842000
CPV / 15842300
CPV / 15812000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 19. " Сладкарски и захарни изделия" за нуждите на УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки. Остатъчният срок на годност на продуктите към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-199279:obj:20
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15980000
CPV / 15981000
CPV / 15982000
CPV / 15961000
CPV / 15321000
Description
Прогнозните количества за обособена позиция 20. "Безалкохолни напитки, натурални сокове, бутилирана минерална вода и бира" за нуждите на УСБ - Семково, като и естеството на продуктите са посочени в документацията за участие. Поръчката се осъществява чрез конкретни заявки по видове и количества за срок от две години. Доставките ще бъдат приемани от определени от Възложителя длъжностни лица всеки работен ден от 08:00 до 15:00 ч. За предаването и приемането на стоката се съставя стокова разписка, подписана и подпечатана от фирмата, в която се отразява вида на стоката, мярка, единична цена с /без/ ДДС и крайна обща цена. Ако е на бройка се посочва грамажа. При приемане на доставената стока, представител на Възложителя проверява количеството, качеството, срока на годност в присъствие на представител на Изпълнителя. Стоките трябва да са първо начество и да са с доказан произход; да отговарят на нормативните изисквания за качество и за безопасност при употреба от крайни потребители. Остатъчният срок на годност на напитките към датата на доставка трябва да бъде не по-малък от 80 %. Опаковките на хранителните продукти следва да отговарят на нормативните изисквания, като не позволяват замърсяване или преминаване в храните на чужди и опасни за здравето на човека вещества; промяна на хранителните продукти и изделия.При установяване на нарушение на целостта на опаковката хранителните продукти и изделия няма да се приемат от Възложителя.Етикирането на продуктите трябва да се извършва съгласно изискванията за това и да се съдържат данни, написани на български език:Наименованието под което се продава храната; списъка на съставките на храната; количеството на определени съставки или категории съставки.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Universitet po arhitektura, stroitelstvo i geodeziya / UASG/
Street address
bul:Hristo Smirnenski 1
Locality
Sofiya
Postal code
1046
Country
BG
Contact name
Nadezhda Georgieva - rakovoditel sektor Studentski stolove
E-mail
georgievaN_sss@uacg.bg
Phone
+359 8665086
Fax
+359 9634176
Website
Link

Organization data Organization in JSON