Bulgaria - Sofia: Alarm-monitoring services

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:2019-158205
Date
2019-04-04
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Alarm-monitoring services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price
Award period
2019-05-08 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът да е лицензиран за извършване на частна охранителна дейност по чл. 5, ал. 1, т. 3 от Закона за частната охранителна дейност за административната област, на територията на която се намират населените места от обособената/те позиция/и, за която/които участва или за територията на цялата страна.Документ за доказване на изискването: валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност по чл. 5, ал. 1, т. 3 от Закона за частната охранителна дейност за административната област, на територията на която се намират населените места от обособената/те позиция/и, за която/които участва, или за територията на цялата страна (заверено от участника копие).

Economic/financial eligibility:

В настоящата обществена поръчка няма изисквания за икономическо и финансово състояние на участника

Economic/financial minimum level:

В настоящата обществена поръчка няма посочени.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да прилага система за управление на качеството съгласно стандарт ISO 9001 или еквивалентно/и с обхват (сфера на дейност), относим към предмета на поръчката. Изисква се за всяка обособена позиция. За доказване съответствието с това изискване участникът следва да предостави информация за сертификата в част IV, раздел Г от ЕЕДОП, като задължително се посочва номер на сертификата, издател, срок на валидност и обхват/сфера на дейност.Документ за доказване на изискването: валиден сертификат за въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001 или еквивалент за дейността, която извършва, с обхват най-малко „охранителна дейност“ съгласно изискванията на чл. 64, ал. 10 от ЗОП (заверено от участника копие).

Technical/professional minimum level:

Всеки участник да прилага система за управление на качеството ISO 9001 или еквивалент за дейността, която извършва, с обхват най-малко „охранителна дейност“ (съгласно чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП).
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 5
Tender period
2019-04-04 - 2019-05-08

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:1
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана — 200 броя.1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане — 223 броя.1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане — 18 броя.1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла — 292 броя (223 броя по т. 1.2. + 69 броя с изграден СОТ).1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове — 26 броя (18 броя по т. 1.3 + 8 броя с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:2
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 47 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 919 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 19 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 997 броя (919 броя по т. 1.2. + 78 броя с изграден СОТ);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 21 броя (19 броя по т. 1.3. + 2 броя с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:3
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 30 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 57 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 8 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 121 броя (57 броя по т. 1.2. + 64 броя с изграден СОТ);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 9 броя (8 броя по т. 1.3. + 1 брой с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:4
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 14 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 319 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 4 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 521 броя (319 броя по т. 1.2. + 202 броя с изграден СОТ);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 8 броя (4 броя по т. 1.3. + 4 броя с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:5
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 30 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 754 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 25 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 754 броя (754 броя по т. 1.2.);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 25 броя (25 броя по т. 1.3.).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:6
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 75 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 1 275 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 27 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 1 275 броя (1275 броя по т. 1.2.);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 27 броя (27 броя по т. 1.3.).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:7
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 20 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 204 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 4 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 204 броя (204 броя по т. 1.2.);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 4 броя (4 броя по т. 1.3.).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:8
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 13 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 375 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 21 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 403 броя (375 броя по т. 1.2. + 28 броя с изграден СОТ);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 23 броя (21 броя по т. 1.3. + 2 броя с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:9
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 9 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 176 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 6 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 253 броя (176 броя по т. 1.2. + 77 броя с изграден СОТ);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 7 броя (6 броя по т. 1.3. + 1 брой с изграден СОТ).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:10
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на следните услуги: осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на енергийни и неенергийни обекти, със съответните им съставни елементи, като административни адреси, ел. табла и трафопостове, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, доставка на оборудване, фактическо изграждане и въвеждане в работен режим на СОТ и последваща охрана с изградената СОТ на нови обекти, включващи електромерни табла за електромери с дистанционно отчитане и трафопостове, част от единната система за отчитане, собственост, експлоатирани и поддържани от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.1. Прогнозни количества:1.1. Брой елементи, съставна част от обектите (енергийни и неенергийни) с изграден СОТ, само за охрана – 16 броя;1.2. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нови ел. табла от системата за дистанционно отчитане – 338 броя;1.3. Прогнозен брой на изграждане на СОТ на нов трафопост от системата за дистанционно отчитане – 7 броя;1.4. Прогнозен брой на охрана със СОТ на ел. табла – 338 броя (338 броя по т. 1.2.);1.5. Прогнозен брой на охрана със СОТ на трафопостове – 7 броя (7 броя по т. 1.3.).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-158205:obj:11
Classification
CPV / 79711000
Description
Целта на настоящата обособена позиция е сключване на рамково споразумение за последващо възлагане на осъществяване на денонощна, 24-часова охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ) на 1 брой почивна станция само за охрана с изграден СОТ, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Parties

Roles
buyer
Organization name
„ChEZ Razpredelenie Balgariya“ AD
Street address
bul. „Tsarigradsko shose“ No. 159, Benchmark biznes tsentar
Locality
Sofiya
Postal code
1784
Country
BG
Contact name
Biser Shkumbov
E-mail
biser.shkumbov@cez.bg
Phone
+359 28958913
Fax
+359 28272171/+359 28270332
Website
Link

Organization data Organization in JSON