Romania - Bucharest: Toner for laser printers/fax machines

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-153729:2019-153729
Date
2019-04-03
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Romania - Bucharest: Toner for laser printers/fax machines
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (30)
- Quality: Factor privind abordarea propusa pentru produsele originale (OEM) (70)
Award period
2019-05-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Ofertantul/ofertantul asociat, terțul susținător și subcontractantul, iar în cazul în care oferta este depusă de o asociere, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta documentele și formularele menționate la acest capitol.

Pentru probarea indeplinirii cerințelor se va completa DUAE, conform art. 193 din Legea 98/2016, urmând ca la solicitarea autorității contractante, să fie depuse documentele justificative aferente celor asumate prin completarea DUAE, doar de către ofertantul clasat pe locul 1 în clasamentul întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor.
Aceste documente pot fi:1) Certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.) la momentul prezentării;

2) Cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau a celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, așa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv;
3) Dupa caz, documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogarile prevăzute la art. 166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice;
4) Alte documente edificatoare, după caz;5) DUAE (ofertant/ofertant asociat, terț susținător/subcontractant).
Dacă este cazul, ofertanții vor prezenta odată cu DUAE o listă cu datele de identificare ale terților susținători/subcontractanților (din care să rezulte și procentul de subcontractare), în vederea respectării prevederilor art. 63 alin. (2) din Legea 98/2016.

Nota:Autoritatea contractantă va exclude de la procedură orice ofertant/ofertant asociat/terț susținător/subcontractant care se încadrează în vreuna din situațiile prevăzute la art. 58–63, art. 164, art. 165 și art. 167 din Legea nr. 98/2016.
Toate documentele solicitate de autoritatea contractantă vor fi depuse de ofertant prin mijloace electronice în SEAP, în secțiunea dedicată, semnate cu semnătură electronică extinsă bazată pe un certificat calificat, conform Legii nr. 455/2001, republicată, privind semnatura electronică. În situația în care certificatul de semnătură electronică nu aparține reprezentantului legal al ofertantului se va prezenta o împuternicire în acest sens.
Documentele emise în altă limbă decât limba română vor fi prezentate în limba în care au fost emise, însoțite de o traducere autorizată a acestora în limba română. Toate documentele vor avea, pe lângă semnătură, menționat în clar numele întreg al persoanei semnatare.

Conflictul de interese.Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante implicate în procedura de achiziție publică sunt:1) Mărculescu Mihai — director general;2) Patriche Marius-Haientz — director adjunct;3) Badea Adrian — director general al Directiei Logistice;4) Popescu Adrian-Lucian — șef Serviciu Juridic;5) Vizireanu Fănuța — șef Serviciul Financiar – Contabilitate;6) Dumitru Andrei Bogdan — șef Birou Achiziții Publice.Se va prezenta Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului, care să ateste că ofertantul (ofertantul asociat/terțul susținător și subcontractantul) este abilitat să desfășoare activități similare celor care fac obiectul prezentei achiziții. Obiectul contractului trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC sau documente echivalente și să fie reale/valide la data prezentării acestuia.Nota: certificatul constatator va fi prezentat, prin intermediul SICAP, în formă electronică, având încorporată, atașată sau logic asociată semnatura electronică extinsă (Notificare ONRC_Serviciul InfoCert_AC_0). Informațiile din certificatul constatator să fie reale/valide la data prezentării acestuia.Pentru persoane juridice/fizice străine:În cazul ofertanților de altă naționalitate decât [...] detalii pe www.e-licitatie.ro.

Technical/professional eligibility:

Ofertantul trebuie să facă dovada că a derulat în ultimii 3 ani cel puțin un contract prin care a livrat produse similare. În vederea îndeplinirii cerintei privind experiența similară, ofertantul va prezenta lista principalelor livrări relevante de produse, efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani calculați de la termenul limită de depunere a ofertelor, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin produse similare se înțelege livrarea unor consumabile din cele menționate în caietul de sarcini la cap. VII — „Documentatia tehnica necesara”.
Informatii privind asocierea. In cazul in care oferta va fi depusa in asociere se vor prezenta urmatoarele documente:— lista cuprinzand asociatii,— acord sau o scrisoare preliminara de asociere,— Declaratie prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare va legaliza asocierea, iar contractul de asociere legalizat va fi prezentat autoritatii contractante, inainte de data semnarii contractului.
Informatii privind subcontractantii. In cazul in care oferta este depusa de un operator economic ce are, eventual, intentia de a subcontracta parte/parti din contract, se va prezenta DUAE, pentru ofertant și subcontractant (conform art. 193 din Legea nr. 98/2016) și acordul de subcontractare in acest sens.

Technical/professional minimum level:

Inițial operatorii economici participanți la procedura de atribuire (ofertant/ofertant asociat/terț susținător) vor completa DUAE (conform art. 193 din Legea 98/2016) cu următoarele informații: numărul și data contractului invocate drept experiență similară, beneficiarul acestuia și datele sale de contact, precum și ponderea și/sau activitățile pentru care a fost responsabil, împreună cu valoarea acestora, fără TVA. Ofertantul clasat pe locul I în clasamentul întocmit la finalizarea evaluării ofertelor va avea obligația să prezinte documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, doar la solicitarea autorității contractante. Furnizarea de consumabile se confirmă prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de către clientul privat beneficiar.
Ofertantul va depune odata cu DUAE si acordul de asociere urmand ca documentele justificative (Lista cuprinzand asociatii și Declaratia prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare va legaliza asocierea) să fie prezentate doar la solicitarea autoritatii contractante de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor.

Ofertantul va depune odata cu DUAE si acordul de subcontractare.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2019-04-03 - 2019-05-22

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-153729:obj:1
Classification
CPV / 30125110
Description
Cantitati acord-cadru minim 64, maxim 5.881 consumabile, pe o perioada de 12 de luni.Valoare estimata a acordului-cadru pentru o perioada de 12 de luni: 3 422 175,00 RON fara TVA.Cantitatile contractului subsecvent cu cea mai mare valoare minim 64 si maxim 3 602 consumabile, pe o perioada de 12 luni.Contractul subsecvent cu cea mai mare valoare pentru o perioada de 12 luni este de 2 131 255,00 RON fara TVA.Nota:1) Autoritatea contractanta nu are obligatia de a achizitiona produse astfel încât sa acopere cantitatea maxima si/sau valoarea maxima a acordului-cadru;2) Descrierea detaliata a produselor si cantitatilor necesare se regaseste in caietul de sarcini

Parties

Roles
buyer
Organization name
Direcția Generală de Protecție Internă
Street address
Str. Intrarea Răzoare nr. 5
Locality
Bucureşti
Postal code
050506
Country
RO
Contact name
Cristina Pascu
E-mail
achizitii@dgpi.ro
Phone
+40 213156911/ +40 213111353
Fax
+40 213156911
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON