Czech Republic - Prague: Fair and exhibition organisation services

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-456839:2018-456839
Date
2018-10-18
Language
CS
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Czech Republic - Prague: Fair and exhibition organisation services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender
Award period
2019-11-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Způsobilým není dodavatel, který:a) byl v zemi svého sídla v posledních 5 letech před zahájením zadávacího řízení pravomocně odsouzen pro trestný čin uvedený v příloze č. 3 zákona nebo obdobný trestný čin podle právního řádu země sídla dodavatele; k zahlazeným odsouzením se nepřihlíží,b) má v České republice nebo v zemi svého sídla v evidenci daní zachycen splatný daňový nedoplatek,c) má v České republice nebo v zemi svého sídla splatný nedoplatek na pojistném nebo na penále na veřejné zdravotní pojištění,d) má v České republice nebo v zemi svého sídla splatný nedoplatek na pojistném nebo na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti,e) je v likvidaci, proti němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku, vůči němuž byla nařízena nucená správa podle jiného právního předpisu nebo v obdobné situaci podle právního řádu země sídla dodavatele.Dodavatel prokazuje splnění podmínek základní způsobilosti ve vztahu k České republice předložením:a) výpisu z evidence Rejstříku trestů pro bod 5.2 písm. a) zadávací dokumentace,Je-li dodavatelem právnická osoba, musí tuto podmínku splňovat tato právnická osoba a zároveň každý člen statutárního orgánu. Je-li členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tuto podmínku splňovat tato právnická osoba, každý člen statutárního orgánu této právnické osoby a osoba zastupující tuto právnickou osobu v statutárním orgánu dodavatele.b) potvrzením příslušného finančního úřadu ve vztahu k bodu 5.2 písm. b) zadávací dokumentace,c) písemným čestným prohlášením ve vztahu ke spotřební dani dle bodu 5.2 písm. b) zadávací dokumentace,d) písemným čestným prohlášením ve vztahu veřejnému zdravotnímu pojištění dle bodu 5.2 písm. c) zadávací dokumentace,e) potvrzením příslušné okresní správy sociálního zabezpečení ve vztahu k bodu 5.2 písm. d) zadávací dokumentace,f) výpisem z obchodního rejstříku, nebo předložením písemného čestného prohlášení v případě, že není v obchodním rejstříku zapsán ve vztahu k bodu 5.2 písm. e) zadávací dokumentace.Profesní způsobilost:Splnění profesní způsobilosti prokáže účastník, který předloží dle ust. § 77 odst. 1 zákona ve vztahu k České republice výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje.Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či výpis ze živnostenského rejstříku, zejména na činnosti:— Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí nebo— Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení nebo— organizaci a zajištění výstavnických služeb.Bližší specifikace v rámci ZD.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 8
Tender period
2018-10-18 - 2019-11-22
Value
19 800 000.00 CZK
Minimum value
19 800 000.00 CZK

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-456839:obj:1
Classification
CPV / 79956000
Description
Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části:1. část veřejné zakázky: Novumm,2. část veřejné zakázky: Novumm Ket.Účastník může podat svou nabídku do obou částí nebo pouze do jedné části veřejné zakázky. Podrobná specifikace předmětu plnění v jednotlivých částech je uvedena níže, dále v bodě 6 a příloze č. 5 a č. 6 zadávací dokumentace.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-456839:obj:2
Classification
CPV / 79956000
Description
Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části.1. část veřejné zakázky: Novumm2. část veřejné zakázky: Novumm Ket.Účastník může podat svou nabídku do obou částí nebo pouze do jedné části veřejné zakázky. Podrobná specifikace předmětu plnění v jednotlivých částech je uvedena níže, dále v bodě 6 a příloze č. 5 a č. 6 zadávací dokumentace.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Česká agentura na podporu obchodu/CzechTrade
Street address
Dittrichova 21
Locality
Praha 28
Postal code
128 01
Country
CZ
Contact name
Otidea avz, s.r.o., Thámova 681/32, 186 00 Praha 8, ČESKÁ REPUBLIKA
E-mail
zakazky@otidea.cz
Phone
+420 295565120
Website
Link

Organization data Organization in JSON