Bulgaria - Sofia: Balances

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-319711:2018-319711
Date
2018-07-24
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-319711
Releases
2018-07-24 (ocds-pyfy63:2018-319711:2018-319711)
2018-10-09 (ocds-pyfy63:2018-319711:2018-438594)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Balances
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (100)
- Quality: Гаранционен срок на автомобилните везни (G) (40)
- Quality: Срок за изпълнение на монтажни работи и калибриране на автомобилните везни на ГКПП „Капитан Андреево“ (Skp) (60)
Award period
2018-08-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изискване към годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност на участниците, респективно участниците не попълват информация в ЕЕДОП, а изпълнителят не представя документи за годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване към икономическото и финансовото състояние на участниците, с оглед на което участникът не трябва да посочва никаква информация в ЕЕДОП, част IV „Критерии за подбор“, раздел Б „Икономическо и финансово състояние“, респективно при условията на чл. 67, ал. 6 от ЗОП не трябва да представя нито един от документите, предвидени в чл. 62 от ЗОП.

Economic/financial minimum level:

Няма

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, най-много за последните 3 години от датата на подаване на офертата съгласно чл. 63, ал. 1, т. 1, б. „б“ от ЗОП.2. Участникът да прилага системи за управление на качеството съгласно чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил най-малко 1 дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, най-много за последните 3 години от датата на подаване на офертата.Изпълнението на дейностите, идентични или сходни с предмета на поръчката, участникът декларира в ЕЕДОП, част IV „Критерий за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, поле 1б), колона „Отговор“, като предоставя следната информация: в колона „Описание“ се описват дейностите, които са изпълнени от него и които са идентични или сходни с предмета на поръчката, като предоставя информация относно: описание на дейности, които са изпълнени от него и които са идентични или сходни с предмета на поръчката (описание — предметът на съответната предоставена дейност; в колона „Суми“ се посочва размер на изплатена сума за изпълнената от участника дейност, в колона „Дати“ се посочва датата, на която изпълнението е приключило и прието от получателя, в колона „Получатели“ се посочва наименование на получателя на изпълнената дейност, независимо дали получателят е публичен или частен субект). При условията на чл. 67, ал. 5 и 6 от ЗОП участникът, респективно изпълнителят, представя списък по чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП на дейностите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършената дейност.В случаите, в които участникът е участвал в обединение или като подизпълнител, се описва само тази част от дейностите, които участникът сам е изпълнил и за които може да представи съответните предвидени в чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП доказателства за това.Под „дейности, които са сходни с предмета на обществената поръчка“ следва да се разбира доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на везни за мерене на товари.Под „дейности, които са идентични с предмета на обществената поръчка“ следва да се разбира доставка, монтаж, калибриране, въвеждане в експлоатация и обучение на служители за работа с монтираните и въведени в експлоатация 2 осеви везни с автоматично действие.„Изпълнена“ е тази дейност, чието изпълнение е приключило в рамките на заложения от възложителя период.2. Участникът да прилага системи за управление на качеството съгласно чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП. За доказване съответствието с изискването на т. 2 участникът декларира в ЕЕДОП, част IV „Критерии за подбор“, буква Г, раздел Г „Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“. При условията на чл. 67, ал. 5 и 6 от ЗОП участникът, респективно изпълнителят, представя сертификат по чл. 64, ал. 3 от ЗОП, който удостоверява съответствието на участника със стандарт за управление на качеството БДС EN ISO 9001:20ХХ или еквивалент с обхват предмета на поръчката.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-07-24 - 2018-08-24
Value
160 000.00 BGN
Minimum value
160 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-319711:obj:1
Classification
CPV / 42923110
Description
Поръчката се отнася за изпълнение на дейности по доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на 2 броя автомобилни везни с автоматично действие за измерване в движение на обща маса и осево натоварване на моторни превозни средства (МПС) при преминаването им през линията за контрол по пътни такси и разрешителни режими (ПТРР) на гранично-контролно пропускателен пункт (ГКПП) „Капитан Андреево“ — вход.Обхватът на поръчката включва изпълнението на следните дейности:— доставка на автомобилни везни с автоматично действие за измерване в движение на обща маса и осево натоварване на МПС,— строителни и монтажни работи, включващи изпълнение на основи за автомобилните везни с хоризонтални бетонни площадки, монтиране на съпътстващи съоръжения и монтиране на метални елементи, осигуряващи преминаването на МПС единствено през везните,— доставка на светофарни уредби и свързаните с движението на ППС указателни табели и хоризонтални маркировки със светлоотразителна боя,— калибриране — издаване на калибровъчно свидетелство за всяка от автомобилните везни,— въвеждане в експлоатация — провеждане на тестове за съвместимост и приемане на везните,— обучение на персонала на възложителя — предвижда се обучение на 2 (двама) души по програма на изпълнителя след заявка и съгласуване с възложителя.Изпълнението на монтажните работи, включени в предмета на поръчката, съгласно разпоредбата на чл. 137, ал. 1, т. 6 от Закона за устройство на територията (ЗУТ), чл. 12 от Наредба № 1/30.7.2003 г. за номенклатурата на видовете строеж и съобразно своите характеристики, значимост, сложност и рискове при експлоатацията е от шеста категория. Съгласно разпоредбата на чл. 147, ал. 1, т. 2 от ЗУТ не се изисква одобряване на инвестиционни проекти за издаване на разрешение за строеж за монтаж на инсталации, съоръжения и уредби, с изключение на съоръженията с повишена степен на опасност, подлежащи на технически надзор от главна дирекция „Инспекция за държавен технически надзор“. В съответствие с текста на цитираната разпоредба и доколкото автомобилните везни не представляват съоръжения с повишена степен на опасност, подлежащи на технически надзор от главна дирекция „Инспекция за държавен технически надзор“, то за изпълнението на монтажните работи на автомобилните везни, включени в предмета на настоящата обществена поръчка, възложителят няма изготвени и одобрени инвестиционни проекти.Разрешенията за строеж ще бъдат предоставени на участника, избран за изпълнител, при подписване на договора.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Agentsiya „Mitnitsi“
Street address
ul. „G. S. Rakovski“ No. 47
Locality
Sofiya
Postal code
1202
Country
BG
Contact name
Miroslava Encheva
E-mail
miroslava.encheva@customs.bg
Phone
+359 298594408
Fax
+359 298594060
Website
Link

Organization data Organization in JSON