Bulgaria - Sofia: Construction work for pipelines, communication and power lines, for highways, roads, airfields and railways; flatwork

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-310106:2018-310106
Date
2018-07-18
Language
BG

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Construction work for pipelines, communication and power lines, for highways, roads, airfields and railways; flatwork
Award criteria details
Not applicable
Main procurement category
works
Procurement method details
Not applicable
Tender period
2018-07-18 - ?
Value
27 135 247.50 BGN
Minimum value
27 135 247.50 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-310106:obj:1
Classification
CPV / 45230000
Description
Изготвяне на ПУП, изготвяне на техн. и раб. проект, подготовка на стр. площадка, демонтаж и предаване на машини и съоръж. от СП Казичене, изграждане на 1 нова тягова подстанция (ТП), на нова ограда около ТП, на 2 бр. присъед. електропроводи 110 kV, на захранващи фидери, на обслужващи пътища и вътрешен комуникационен път, на сграда за нуждите на тяг. подст., на ОРУ 110 kV, на операторска станция за упр. на ТПС в режим „местно управление“, на с-ма за СОТ, периметрова охрана, пожароизвестяване и видеонабл., метеоролог. инф., вр. за телекомуникации и упр. на прилежащ секционен пост.Монтаж на шкафове за управление на СН, 110 kV, шкаф мерене ел. енергията на изводите; шкаф търг. и контр. мерене.Изграждане на оптична линия от г. Казичене до ТПС Казичене. Интегриране към съществуващата с-ма СКАДА на ТП Бов, Мездра и Казичене.Изготв.док-я, изв. тестове за ЕО сертификат за съответствие.Пускане в експлоатация, изг. и предаване на екзекутивната док-я, получаване на разрешение за ползване по реда на ЗУТ.Гаранц. обсл. и сервизна поддр.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-310106:obj:2
Classification
CPV / 45230000
Description
Изготвяне на ПУП, на техн. и работен проект, подг. на стр. площадка, изграждане на 1 нова тягова подстанция, изграждане на нова ограда около тяговата постанция, изграждане на 2 броя присъединителни електропроводи 110 kV, изграждане на захранващи фидери, на обслужващи пътища и вътрешен комуникационен път, на сграда за нуждите на тяг. подст., на ОРУ 110 kV, на операторска станция за управление на ТПС в режим „местно управление“, на с-ма за СОТ, периметрова охрана, пожароизвестяване и видеонабл., метеоролог. инф., вр. за телекомуникации и упр. на прилежащ секционен пост.Монтаж на шкафове за управление на СН, 110 kV, шкаф мерене ел. енергията на изводите; шкаф търг. и контр. мерене.Изграждане на оптична линия от г. Ихтиман до ТПС Ихтиман.Интегриране към съществуващата с-ма СКАДА на ТП Бов, Мездра и Казичене.Изготв. док-я, изв. тестове за ЕО сертификат за съответствие.Пускане в експлоатация, изг. и предаване на екзекутивната док-я, получаване на разрешение за ползване по реда на ЗУТ.Гаранц. обсл. и сервизна поддр.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-310106:obj:3
Classification
CPV / 45230000
Description
Изготвяне на техн. и раб. проект, изгр. на нова ограда, подмяна на захр. фидери и обратни фидери с присъед. към релсите, рехаб. или подмяна на стълбовете на фидерите, препрофилиране на осн., земна платформа, дрениране и т.н.Ремонт на св. и обсл. пътища.Изгр. нова сграда за нуждите на ТП или ремонт на съществ. сграда.Модернизация ОРУ 110 kV.Изгр. операторската станция за упр. на ТПС в режим „местно управление“, с-м СОТ, периметрова охрана, пожароизвестяване и видеонабл., метеоролог. инф., телекомуникации и управление на прилежащ секционен пост.Монтаж на шкафове за упр. на СН, 110 kV, шкаф търг. и контролно мерене.Изг. док-я, тестове за ЕО сертификат за съответствие; авторски надзор.Пускане в експлоатация, екзекутивната док-я; получаване на разрешение за ползване по реда на ЗУТ.Гаранц. обслужване и сервизна поддръжка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-310106:obj:4
Classification
CPV / 45230000
Description
Изготвяне на техн. и раб. проект.Изграждане на нова ограда.Подмяна на захранващи фидери.Рехабил. или подмяна на стълбовете на фидерите.Препрофилиране на осн., земна платформа на отк. част на ТП, дрениране и т.н. Ремонт на свързв. и обслужващи пътища.Изграждане на нова сграда за нуждите на ТП и цялостно разрушаване или ремонт на същата.Модернизация ОРУ 110 kV. Изграждане на операторската станция за управление на ТПС в режим „местно управление“, СОТ, периметрова охрана, пожароизвестяване и видеонабл., метеорол. инф.,телекомуникации и упр. прилежащ секционен пост.Монтаж на шкафове за упр. на СН, 110 kV, на шкаф търг. и контролно мерене.Изграждане на упр. и наблюдение на съоръженията в СП Белозем и СП Михайлово.Изг. на док-я, тестове за ЕО сертификат за съответствие, авторски надзор.Пускане в експлоатация, екзекутивната док-я, получаване на разрешение за ползване по реда на ЗУТ.Гаранц. обслужване и сервизна поддр.

Parties

Roles
buyer
Organization name
DP „Natsionalna kompaniya „Zhelezopatna infrastruktura“
Street address
bul. „Knyaginya Mariya Luiza“ No. 110
Locality
Sofiya
Postal code
1233
Country
BG
Contact name
Albena Mechkarova
E-mail
a.mechkarova@rail-infra.bg
Phone
+359 29322915
Fax
+359 29310663
Website
www.rail-infra.bg/профил-на-купувача/

Organization data Organization in JSON