Romania - Iași: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-279029:2018-279029
Date
2018-06-29
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-279029
Releases
2018-06-29 (ocds-pyfy63:2018-279029:2018-279029)

Releases in JSON

Tender

Title
Romania - Iași: Medical equipments
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70)
- Quality: Permite utilizarea altor dispositive sub obiectiv; permite ajustarea inaltimii obiectivelor pentru fiecare operator in parte; permite manevre instant pe campul de inte... detalii pe www.e-licitatie.ro (5)
- Quality: Distanta mai mica de lucru se utilizeaza in patologia tumorala a scalpului si in patologia nervilor periferici unde se utilizeaza instrumentar chirurgical de dimensiuni mici. (5)
- Quality: Distanta mai mare de lucru permite utilizarea dispozitivelor complementare intraoperatorii (exemplu: asistenta endoscopica, examen doppler intraoparator). (5)
- Quality: O dimensiune redusa permite deplasarea si utilizarea acestuia in multiple tipuri de incaperi cu destinatie chirurgicala a caror forma si dimensiuni nu se cunosc, impre... detalii pe www.e-licitatie.ro (5)
- Quality: O perioada de garantie mai mare ofera avantajul intretinerii si repararii in caz de defectiuni (service) fara costuri suplimentare pentru autoritatea contractanta pent... detalii pe www.e-licitatie.ro (10)
Award period
2018-08-07 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Cerinta 1: Ofertantii, tertii, sustinatorii si subcontractantii nu trebuie sa se regaseasca in situatia prevazuta la art. 58–60 din Legea nr. 98/2016.
Modalitatea prin care poate fi demonstrata indeplinirea cerintei: Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti (ofertanti, tertii sustinatori si subcontractanti) la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul, tertii, sustinatorii, clasati pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor.
Persoanele cu functii de decizie si reprezentare sau implicati in procedura din partea Autoritatii Contractante:
— Sef Lucrari — Dr. Lucian Eva,
— Dr. Cezar Eugen Popescu,
— Ec. Ionut Catalin Ursanu,
— Sef Lucrari — Dr. Dana Turliuc,
— Dr. Marius Dabija,
— Dr. Bogdan Costachescu,
— Jurist Ciprian Vasile Sacaleanu,
— Ec. Iulian Ursachi,
— Ec. Tanta Earmacov.
Cerinta 2: Ofertantii, tertii, sustinatorii si subcontractantii nu trebuie sa se regaseasca in situatia prevazuta la art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/2016.
Modalitatea prin care poate fi demonstrata indeplinirea cerintei: Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti (ofertanti, tertii sustinatori si subcontractanti) la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul, tertii sustinatori clasati pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor.
Aceste documente sunt:
(a) certificate de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat si catre bugetele asigurarilor sociale de stat (sanatate, pensii, somaj) — eliberate de Directia Generala a Finantelor de Stat; Certificatul fiscal trebuie sa ateste lipsa datoriilor restante la momentul depunerii — in original sau copie stampilata si semnata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul”,
(b) certificate privind plata taxelor si impozitelor locale — eliberat de Primaria locala; Certificatul fiscal trebuie sa ateste lipsa datoriilor restante la momentul depunerii — in original sau copie stampilata si semnata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul”,
(c) cazierul fiscal al operatorului economic — in original sau copie stampilata si semnata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul”,
(d) cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, așa cum rezultă din DUAE, Partea a II-a lit. B si din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv — in original sau copie stampilata si semnata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul”,
(e) după caz, documente prin care se demonstrează faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute la art. 166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice — in original sau copie stampilata si semnata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul”,
(d) alte documente edificatoare, după caz.
Toate documentele se vor depune in limba romana sau in traducere autorizata si vor contine informatii reale, valide la data prezentarii lor.
Cerinta 3: Lista subcontactantilor si informatii concrete privind proportia in care contractul de furnizare urmeaza sa fie indeplinit, specializarea acestora, precum si forma juridica pe care trebuie sa o ia asocierea grupului de operatori economici carora li s-a atribuit contractul.
Modalitatea prin care poate fi demonstrata inde... detalii pe www.e-licitatie.ro

Economic/financial eligibility:

Cifra de afaceri globala medie anuala din ultimii 3 ani. Nu se impune nicio cerinta privind valoarea CA — art. 175 alin. (1), (2) din Legea 98/2016.

Economic/financial minimum level:

Se va completa DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire cu cifra de afaceri medie anuala din ultimii 3 ani. Ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor va fi obligat sa prezinte documentele solicitate de autoritatea contractanta pentru sustinerea cifrei de afaceri (de exemplu: bilant contabil/rapoarte de audit financiar etc.). Toate documentele trebuie sa fie reale si valide la data prezentarii lor, doar in limba romana, in original sau copie cu mentiunea sub semnatura administratorului „conform cu originalul” sau in traducere autorizata.

Technical/professional eligibility:

Descrieri sau fotografii ale produselor care urmeaza a fi livrate, a caror autenticitate trebuie certificata, conform art. 179 lit. l) din Legea 98/2016.
Informatii privind principalele livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani, precizate pentru fiecare beneficiar, cantitativ si valoric, indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati, conform art. 179 lit. b) din Legea 98/2016; se mentioneaza ca cei 3 ani se vor calcula prin raportarea la data publicarii anuntului de participare. Certificate emise de un organism cu competente recunoscute care atesta conformitatea produselor care urmeaza a fi livrate, in conformitate cu art. 179 lit. m) din Legea 98/2016.

Technical/professional minimum level:

Se va completa in DUAE de catre toti operatorii economici participanti, la Partea a IV-a, lit. C. Descrieri, fotografii sau cataloage cu descrieri/fotografii amanuntite ale produselor care urmeaza a fi livrate vor fi prezentate de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Toate documentele se vor prezenta in limba romana in original sau copie semnata si stampilata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul” sau in traducere autorizata.
Se va completa in DUAE, la Partea a IV-a, litera C. Se vor prezenta documente justificative (ex.: documente constatatoare, recomandari, procese verbale de receptie, facturi fiscale etc.) emise sau contrasemnate de catre o autoritate sau de catre clientul beneficiar, care confirma livrarile de produse. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic. Aceste documente trebuie transmise numai de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor.
Doar la solicitarea autoritatii contractante, la finalizarea evaluarii ofertelor, ofertantul clasat pe primul loc va depune: document care sa ateste conformitatea produsului cu cerintele Directivei Consiliului 93/42/CEE — Declaratie de Conformitate CE (conform Directivei 93/42 CEE) sau Certificat de marcaj CE emis de un organism notificat. Documentele se vor depune in formatul emis de organismul notificat, in limba romana, in original sau in copie semnata si stampilata de catre administrator, cu mentiunea „conform cu originalul” sau traducere autorizata.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-06-29 - 2018-08-07
Value
2 184 870.00 RON
Minimum value
2 184 870.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-279029:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 51410000
CPV / 80320000
Description
Achizitia unui microscop operator neurochirurgical, impreuna cu serviciile de instalare si punere in functiune, precum si instruirea personalului deservent.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași
Street address
Str. Ateneului nr. 2
Locality
Iași
Postal code
700309
Country
RO
Contact name
Ionel Vasiliu
E-mail
achizitii_neuroiasi18@yahoo.com
Phone
+40 232264271 / 232473020
Fax
+40 232473676
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON