Hungary - Budapest: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:2018-454387
Date
2018-10-17
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-161582

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-10-17 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Description
Adásvételi szerződés, amelynek tárgya– 1 db új generációs DNS szekvenáló platform MiSeq beszerzése, és– 1 db új generációs E-Gel Base and Safe Imager Combo kit beszerzése vagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján ezekkel műszakilag mindenben egyenértékű rendszerek beszerzése). Ajánlatkérő a beszerzés tárgyát illetően nem él gyártói megkötéssel, azonban a berendezés valamennyi egységének ugyanattól a gyártótól kell származnia, a részegységek kompatibilitásának, és a jótállási feltételek biztosítása érdekében. Ajánlatkérő az egyenértékűség tekintetében a műszaki leírásban részletesen meghatározott paramétereknek és elvárt funkcionalitásoknak való megfelelést vizsgálja.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdése szerinti költségeket, amely magában foglalja az eszköz beüzemelését, használatának betanítását, a kezelőszemélyzet részére, tervezetten 1-3 fő részére. Az üzembe helyezés magában foglalja: a szerződés tárgyának leszállítását, beszerelését; rendeltetésszerű használatra alkalmas módon történő üzembe helyezését, az ehhez szükséges anyagok, berendezések biztosításával; az érvényes forgalombahozatali engedély bemutatását; az üzembehelyezési/próbaüzemi jegyzőkönyvek felvételét; és hatósági engedélyek beszerzését (szükség esetén); a kezelőszemélyzet betanítását rögzítő jegyzőkönyv felvételét; megfelelőséget igazoló mérési jegyzőkönyv felvételét.A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Description
Adásvételi szerződés, amelynek tárgya 1 db új generációs DNS szekvenáló platform izoláló berendezés beszerzése, vagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján ezekkel műszakilag mindenben egyenértékű rendszerek beszerzése). Ajánlatkérő a beszerzés tárgyát illetően nem él gyártói megkötéssel, azonban a berendezés valamennyi egységének ugyanattól a gyártótól kell származnia, a részegységek kompatibilitásának, és a jótállási feltételek biztosítása érdekében.Ajánlatkérő az egyenértékűség tekintetében a műszaki leírásban részletesen meghatározott paramétereknek és elvárt funkcionalitásoknak való megfelelést vizsgálja.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdése szerinti költségeket, amely magában foglalja az eszköz beüzemelését, használatának betanítását, a kezelőszemélyzet részére, tervezetten 1-3 fő részére. Az üzembe helyezés magában foglalja: a szerződés tárgyának leszállítását, beszerelését; rendeltetésszerű használatra alkalmas módon történő üzembe helyezését, az ehhez szükséges anyagok, berendezések biztosításával; az érvényes forgalombahozatali engedély bemutatását; az üzembehelyezési/próbaüzemi jegyzőkönyvek felvételét; és hatósági engedélyek beszerzését (szükség esetén); a kezelőszemélyzet betanításátRögzítő jegyzőkönyv felvételét; megfelelőséget igazoló mérési jegyzőkönyv felvételét.A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Description
Adás-vételi szerződés, amelynek tárgya− 1 db NS minőség gélelektroforézis rendszer, és− 1 db mintafeltáró beszerzése,Vagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján ezekkel műszakilag mindenben egyenértékűRendszerek beszerzése). Ajánlatkérő a beszerzés tárgyát illetően nem él gyártói megkötéssel,Azonban a berendezés valamennyi egységének ugyanattól a gyártótól kell származnia, aRészegységek kompatibilitásának, és a jótállási feltételek biztosítása érdekében. Ajánlatkérő azEgyenértékűség tekintetében a műszaki leírásban részletesen meghatározott paramétereknek ésElvárt funkcionalitásoknak való megfelelést vizsgálja.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető,Azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal,Forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek,Szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nemTartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdéseSzerinti költségeket, amely magában foglalja az eszköz beüzemelését, használatának betanítását, aKezelőszemélyzet részére, tervezetten 1-3 fő részére. Az üzembe helyezés magában foglalja: aSzerződés tárgyának leszállítását, beszerelését; rendeltetésszerű használatra alkalmas módonTörténő üzembe helyezését, az ehhez szükséges anyagok, berendezések biztosításával; az érvényesForgalomba hozatali engedély bemutatását; az üzembe helyezési/próbaüzemi jegyzőkönyvekFelvételét; és hatósági engedélyek beszerzését (szükség esetén); a kezelőszemélyzet betanításátRögzítő jegyzőkönyv felvételét; megfelelőséget igazoló mérési jegyzőkönyv felvételét.A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Description
Adásvételi szerződés, amelynek tárgya− 5 db pipetta 1.,− 3 db pipetta 2.,− 1 db gradiens PCR berendezés,− 1 db thermoshaker berendezés,− 1 db PCR boksz,− 1 db egyszerű centrifuga (Hemle),− 2 db háztartási hűtőszekrény,− 2 db háztartási fagyasztószekrényVagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján ezekkel műszakilag mindenben egyenértékű rendszerek beszerzése). Ajánlatkérő a beszerzés tárgyát illetően nem él gyártói megkötéssel, azonban a berendezés valamennyi egységének ugyanattól a gyártótól kell származnia, a részegységek kompatibilitásának, és a jótállási feltételek biztosítása érdekében. Ajánlatkérő az egyenértékűség tekintetében a műszaki leírásban részletesen meghatározott paramétereknek és elvárt funkcionalitásoknak való megfelelést vizsgálja.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdése szerinti költségeket, amely magában foglalja az eszköz beüzemelését, használatának betanítását, a kezelőszemélyzet részére, tervezetten 1-3 fő részére. Az üzembe helyezés magában foglalja: a szerződés tárgyának leszállítását, beszerelését; rendeltetésszerű használatra alkalmas módon történő üzembe helyezését, az ehhez szükséges anyagok, berendezések biztosításával; az érvényesforgalombahozatali engedély bemutatását; az üzembehelyezési/próbaüzemi jegyzőkönyvek felvételét; és hatósági engedélyek beszerzését (szükség esetén); a kezelőszemélyzet betanítását rögzítő jegyzőkönyv felvételét; megfelelőséget igazoló mérési jegyzőkönyv felvételét.A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Description
Adásvételi szerződés, amelynek tárgya− 1 db szerver,− 1 db adattároló,Vagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján ezekkel műszakilag mindenben egyenértékű rendszerek beszerzése). Ajánlatkérő a beszerzés tárgyát illetően nem él gyártói megkötéssel, azonban a berendezés valamennyi egységének ugyanattól a gyártótól kell származnia, a részegységek kompatibilitásának, és a jótállási feltételek biztosítása érdekében. Ajánlatkérő az egyenértékűség tekintetében a műszaki leírásban részletesen meghatározott paramétereknek és elvárt funkcionalitásoknak való megfelelést vizsgálja.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, szükséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdése szerinti költségeket.A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 24300000
Description
Keretszerződés, amelynek tárgya vegyszerek és laboratóriumi fogyóeszközök beszerzése az alábbi témakörökben, vagy a 321/2015. (X. 30.) Kr. 46. § (3) bekezdése alapján azokkal műszakilag mindenben egyenértékű termékek beszerzése:– Általános laboratóriumi fogyóeszközök és vegyszerek 263 db tétel = 263 db részajánlat-tételi lehetőség (6-268. részek),– Molekuláris reagensek 1. csoport 144 db tétel = 144 db részajánlat-tételi lehetőség (269-412 részek),– Molekuláris reagensek 2. csoport 267 db tétel = 267 db részajánlat-tételi lehetőség (413-679 részek),– Molekuláris reagensek 3. csoport 32 db tétel = 32 db részajánlat-tételi lehetőség (680-711 részek),– Molekuláris biológiai laboratóriumi fogyóeszközök 104 db tétel = 104 db részajánlat-tételi lehetőség (712-815. részek).Összesen: 810 db tétel, a 6-815-ig részajánlat-tételi lehetőséggel. Ajánlattevő döntési kompetenciája, hogy az egyes részek közül mely részre, vagy részekre, vagy valamennyi részre benyújtja-e ajánlatát. Ajánlatkérő az ajánlatok összehasonlítását részenként, azaz tételenként végzi el, ún. soronkénti értékelés alkalmazásával.A számlázás a keretszerződés hatálya alatti ténylegesen megrendelt/átvett vegyszer és fogyóeszköz féleségek és mennyiségek alapján történik a nyertes ajánlat(ok)ban megajánlott egységárak alapján legfeljebb, nettó 72 550 000 Ft keretösszeg mértékéig. A szerződésben a nyertes ajánlat(ok) szerinti egységárak kerülnek feltüntetésre.A további meghatározás TED szigorú karakterkorlátozása miatt a jelen pontban nem ismertethető, azonban az eszközök részletes műszaki leírása az alábbi hozzáférési úton közvetlenül elérhető:https://electool.com:443/sourcingtool/public.html?wId=5715d59e5734164afdc4c1400786a8d1Az ellenszolgáltatás tartalmazza a szállítási, költséget, továbbá tartalmazza a behozatallal, forgalomba hozatallal kapcsolatban felmerülő összes költséget (vám, adók, díjak, illetékek, kséges hatósági engedélyek díja, egyéb), valamennyi járulékos költséget, díjat, de nemTartalmazza az általános forgalmi adót. Az ajánlati ár tartalmazza továbbá a Kbt. 8. § (2) bekezdéseSzerinti költségeket. A részletes műszaki leírását a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírásFejezete tartalmazza.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:0
Title
Elnevezés: „Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – MiSeq és DNS méret
Date
2018-09-24
Status
active
Suppliers
GeneTica Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:1
Title
Elnevezés: „Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Izoláló berendezés
Date
2018-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:2
Title
„Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – NS minőség gélelektroforézis rendszer és mintafeltáró
Date
2018-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:3
Title
„Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Kis értékű eszközök beszerzése
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:4
Title
„Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Szerver, adattároló
Date
2018-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:5
Title
„Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Vegyszerek és laboratóriumi fogyóeszközök
Date
2018-09-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:6
Title
"Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Vegyszerek és laboratóriumi fogyóeszközök
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:7
Title
"Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Vegyszerek és laboratóriumi fogyóeszközök
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-161582:award:8
Title
"Új generációs DNS szekvenáló platform beszerzése – GINOP-2.3.2-15-2016-00056" – Vegyszerek és laboratóriumi fogyóeszközök
Status
unsuccessful

Parties

Roles
buyer
Organization name
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Street address
Egyetem tér 1–3.
Locality
Budapest
Postal code
1053
Country
HU
Contact name
Dr. Mihucz Bernadett
E-mail
kozbeszerzes@elte.hu
Phone
+36 14116700/2015
Fax
+36 14116721
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
GeneTica Kft.
Street address
Gyári út 33.
Locality
Szigetszentmiklós
Postal code
2310
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biomarker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Rigó u. 20.
Locality
Gödöllő
Postal code
2100
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
M&S Informatikai Zrt.
Street address
Pannónia u. 17/a. a. ép. fszt. 4.
Locality
Budapest
Postal code
1136
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biotech Hungary Kft.
Street address
Gyári út 33.
Locality
Szigetszentmiklós
Postal code
2310
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
RK Tech Kft.
Street address
Kőszál u. 6.
Locality
Budapest
Postal code
1163
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
VWR International Kft.
Street address
Simon László u. 4.
Locality
Debrecen
Postal code
4034
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biomedica Hungária Kft.
Street address
Ganz utca 16.
Locality
Budapest
Postal code
1027
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biocenter Laboratóriumi Szolgáltató Kft.
Street address
Temesvár krt. 62.
Locality
Szeged
Postal code
6726
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
GeneTica Kft.
Street address
Gyári út 33.
Locality
Szigetszentmiklós
Postal code
2100
Country
HU

Organization data Organization in JSON