Hungary - Nyíregyháza: Surgical implants

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:2018-148562
Date
2018-04-06
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-148562

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Nyíregyháza: Surgical implants
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price

Award criteria for item 33:
- Price

Award criteria for item 34:
- Price
Award period
2018-05-14 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

A közbeszerzési eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) és (2) szerinti bármely kizáró ok fennáll, vagy részéről az a közbeszerzési eljárás során következik be.
A kizáró okok fenn nem állásáról ajánlattevő és az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 2. § szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 4. §, illetve 6. §. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani.
Ajánlatkérő köteles elfogadni a Korm. rendelet 7. § szerinti formanyomtatványt is.
A kizáró okokra és az alkalmassági követelményekre vonatkozóan a közbeszerzés megkezdését megelőzően kiállított igazolások is benyújthatóak (felhasználhatóak) mindaddig, ameddig az igazolásokban foglalt tény, illetve adat tartalma valós. Az ajánlatkérő – ellenkező bizonyításig – az adat valóságtartalmát az ajánlattevő erre vonatkozó külön nyilatkozata nélkül vélelmezi.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 62. § (1) bekezdés i) pontjában és a Kbt. 64. §-ában foglaltakra.
Az ajánlatba továbbá csatolni kell ajánlattevő 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozatát is (nemleges tartalommal is).
A Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén Ajánlattevő a kizáró okok fenn nem állását az alábbiak szerint köteles igazolni: a Korm. rendelet 1-8. § a)- ia) és j)-o) pontjai, a, 10. § (1) bekezdés a) - ga) és h)-l) pontjai és (2) bekezdése, 12-16.§-ai irányadóak, továbbá a Kbt. 62.§ (1) bekezdés kb) tekintetében a 2017. évi LIII. törvény 3. § 38. pont a)-b) vagy d) alpontja szerinti tényleges tulajdonost szükséges megjelölnie cégszerű (vagy más, joghatás kiváltására alkalmas módon megtett) nyilatkozatában, a Kbt. 62.§ (1) bekezdés kc) pontja szerinti nyilatkozatban pedig akként szükséges nyilatkozni cégszerű (vagy más, joghatás kiváltására alkalmas módon megtett) nyilatkozatban, hogy a gazdasági szereplőben közvetetten vagy közvetlenül több, mint 25 %-os tulajdoni résszel vagy szavazati joggal rendelkezik-e olyan jogi személy vagy személyes joga szerint jogképes szervezet, és ezek tekintetében a kb) alpont szerinti feltétel fennáll-e.

Economic/financial eligibility:

A kiválasztási szempontok felsorolása és rövid ismertetése: P/1. Ajánlattevő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdés a) pontjára tekintettel a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén köteles benyújtani – a vizsgált időszakban vezetett – valamennyi pénzforgalmi számláját vezető pénzügyi intézményétől származó nyilatkozatot, melyben az alábbi adatok szerepelnek:
— számlavezető pénzügyi intézmény neve és székhelye,
— számlanyitás dátuma, és adott esetben a számlazárás időpontja (év, hónap, nap bontásban),
— a vezetett számla száma,
— arra vonatkozó nyilatkozat, hogy az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben ajánlattevő számláján 30 napon túli sorba állítás előfordult-e.
Amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, úgy Ajánlatkérő elfogadja az ezen időszakból származó, fentiek szerinti igazolást is, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak.
Ajánlattevő a megszűnt, azonban a vizsgált időszakban – vagy annak egy részében – még létező, továbbá a vizsgált időszakban megnyitott pénzforgalmi számláiról is köteles a kért igazolást benyújtani.
Ajánlatkérő sorba állítás alatt a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerinti fogalmat érti.
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (7) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 5. § (1) bekezdése szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.Amennyiben az ajánlattevő több részre is ajánlatot kíván tenni, így a fenti dokumentumo(ka)t elegendő egy alkalommal és nem részenként külön-külön benyújtani.

Economic/financial minimum level:

P/1. Alkalmatlan az ajánlattevő valamennyi rész esetében, ha bármelyik pénzforgalmi számláján az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben (vagy amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, így ettől az időponttól kezdődően az eljárást megindító felhívás feladásának időpontjáig terjedő időszakban) 30 napon túli sorba állítás előfordult.
A Kbt. 65. § (6) bekezdése alapján a P/1. alkalmassági követelménynek a közös ajánlattevők közül elegendő, ha egyikük megfelel.
Az alkalmassági követelményeknek ajánlattevő a Kbt. 65. § (7) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhet. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (8) bekezdésében foglaltakra, amely a Ptk. 6:419. § szerinti kezességvállalásra kötelezi a gazdasági és pénzügyi alkalmasságot igazoló szervezetet. Ajánlattevőnek, ha az előírt alkalmassági követelményeket más szervezet kapacitásaira támaszkodva felel meg, alkalmaznia kell a Kbt. 67. § (3) bekezdésében foglaltakat.
A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a gazdasági és pénzügyi alkalmasság megállapítására.
Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő.
Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy a Korm. rendelet. 2.§ (1) c) pontjára és a 2.§ (5) bekezdésére figyelemmel, ajánlatkérő elfogadja az ajánlatkérő egyszerű nyilatkozatát, ezért az alkalmassági követelményeket nem kell az EEKD formanyomtatványban feltüntetni, tehát az EEKD formanyomtatványának IV. rész D. pontjában elegendő az alfa pont kitöltése.
Ajánlatkérő továbbá felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (11) bekezdésében foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

AT a Kbt. 69.§(4)-(7) bek.alkalmazás esetén köteles benyújtani:
M/1. A 321/2015. (X. 30.)Korm.r. (továbbiakban Korm.r.)21. § (1)bek a) pontjára tekintettel jelen felhívás feladását megelőző három év (ezen vizsgált 3 évben befejezett, de legfeljebb 6 éven belül megkezdett) közbeszerzés tárgya szerinti (1–22. és 26–34. részek esetében: traumatológiai csavarok és/vagy ékek és/vagy lemezek szállítása, a 23–25. részek esetében: csípő- és/vagy térd- és/vagy vállprotézis szállítása) tárgyú legjelentősebb szállításainak ismertetését a Korm. r. 22. § (1) bek előírt módon igazolva, a 22. § (2) bek szerinti tartalommal. A nyilatkozatban vagy igazolásban legalább megjelölendő a szerződés tárgya (a leszállított áruk megjelölését, különösen a közbeszerzés tárgyára vonatkozóan), a teljesített mennyiséget (db-ban), a teljesítés idejét (kezdő és befejező időpont, év, hó, nap) és helyét, a szerződést kötő másik fél, és a részéről információt nyújtó személy nevét és telefonszámát vagy e-mail-címét, és nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.
A Korm.r. 21. § (1a) bek a) pontja szerint a bemutatott szállítás(ok)nak a vizsgált 3 éves időszakban kell befejezettnek lennie, és a szállítás megkezdésének a felhívás feladását megelőző 6 évben kellett megtörténnie.
A Korm.r. 21/A.§ alapján AK a teljesítés igazolásaként elfogadja annak igazolását is, ha a referencia követelményben foglalt teljesítés (mennyiségben) a szerződés részteljesítéseként valósult meg.
M/2. AT a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés i) pontjára, valamint a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 9. § (2) bekezdésére tekintettel a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén köteles benyújtani az adott rész tekintetében megajánlott termékek mindegyikére, a termékre vonatkozó, az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozatot és – ha az a termék forgalomba hozatalához szükséges az Eüm rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot mely szerint a termék megfelel az Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek.
A benyújtott dokumentumon fel kell tüntetni, hogy mely rész mely sorszámú tételére tekintettel került benyújtásra.
AT köteles benyújtani cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát is arról, hogy az általa benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes.
Az M/1., M/2. esetében irányadó, hogy:
Az ajánlatba az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a Korm. rendelet 2. §(5) bek szerint az ajánlatkérő által kiadott és a Korm.r. 5.§(1) bek szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.

Technical/professional minimum level:

M/1. az eljárást megindító felhívás feladását megelőző három évben nem rendelkezik – bármely EU tagállamban letelepedett – humán egészségügyi szolgáltató részére szerződésszerűen teljesített – a közbeszerzés tárgyát ((1–22. és 26–34. részek esetében: traumatológiai csavarok és/vagy ékek és/vagy lemezek szállítása, a 23–25. részek esetében: csípő- és/vagy térd- és/vagy vállprotézis szállítása)) képező termék(ek) szállítására vonatkozó referenciákkal, ahol a referenciák mennyisége eléri vagy meghaladja az alábbi mennyiséget:
Rész: Elvárt mennyiség (db).
1. rész 1600
2. rész 15
3. rész 39
4. rész 46
5. rész 17
6. rész 150
7. rész 1700
8. rész 195
9. rész 739
10. rész 170
11. rész 80
12. rész 19
13. rész 55
14. rész 32
15. rész 68
16. rész 115
17. rész 40
18. rész 249
19. rész 128
20. rész 66
21. rész 390
22. rész 60
23. rész 30
24. rész 11
25. rész 12
26. rész 110
27. rész 128
28. rész 160
29. rész 665
30. rész 5
31. rész 4
32. rész 7
33. rész 30
34. rész 30
A mennyiséget egész számban kell megadni, a mennyiséget darabban (db).
Az egészségügyi szolgáltató fogalma alatt az Ajánlatkérő az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 3. § f) pontja szerinti meghatározást érti, azaz egészségügyi szolgáltatónak minősül a tulajdoni formától és fenntartótól függetlenül minden, egészségügyi szolgáltatás nyújtására és az egészségügyi államigazgatási szerv által kiadott működési engedély alapján jogosult egyéni egészségügyi vállalkozó, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet.
Ezen alkalmassági követelménynek való megfelelés egy vagy több, a közbeszerzés tárgya szerinti szerződés bemutatásával is igazolható, vagyis a kért mennyiség több referencia összmennyiségével is teljesíthető.
A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdés a) pontja szerint a bemutatott szállítás(ok)nak a vizsgált 3 éves időszakban kell befejezettnek lennie, és a bemutatott szállítás megkezdésének a felhívás feladását megelőző 6 évben kellett megtörténnie.
Ha a bemutatni kívánt szerződés határozatlan időtartamú, vagy annak időbeli hatálya az ajánlati felhívás közvetlen megküldésének napjáig még nem járt le, úgy Ajánlatkérő a vizsgált időintervallumon belül teljesített szállítás(ok)ra vonatkozó teljesített mennyiséget veszi figyelembe az ajánlattevő alkalmasságának megállapítása során.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés a közbeszerzés tárgyán kívül egyéb feladatok teljesítését is magában foglalja, Ajánlatkérő kizárólag a közbeszerzés tárgya szerinti, teljesített mennyiséget veszi figyelembe az ajánlattevő alkalmasságának megállapítása során, ekként a közbeszerzés tárgya szerinti, teljesített szerződéses mennyiséget a benyújtásra kerülő dokumentumnak egyértelműen tartalmaznia kell.
Amennyiben az ajánlattevő több részre is kíván ajánlatot tenni, úgy elegendő, ha a bemutatott referencia mennyisége (és tárgya) a legmagasabb mennyiséggel megjelölt, ajánlattétellel érintett rész szerinti mennyiséget eléri (melynek tárgya a legmagasabb mennyiségű rész tárgyának megfelel).
M/2. Alkalmatlan az ajánlattevő az adott rész tekintetében, ha nem rendelkezik a részben található valamennyi tétel esetében az ajánlattételkor érvényes – a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozattal – és amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvánnyal, vagy ezzel egyenértékű dokumentummal, mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek.
Az M/1, M/2 esetében is irányadó, hogy:
Közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek a Kbt. 65.§ (6) bekezdésre tekintettel.
Alkalmazható a Kbt. 65. § (7) bekezdés, ekkor alkalmazandó a Kbt. 67. § (3) és a 65.§ (7) második fordulata. FOLYTATÁS VI.4.3. PONTBAN!!!!!!
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-04-06 - 2018-05-14

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:1
Classification
CPV / 33184100
Description
1. rész: hagyományos csavarok: 15 tételben összesen 2144 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:2
Classification
CPV / 33184100
Description
2. rész: Kompressziós csavar kettős menettel 2 tételben összesen 20 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:3
Classification
CPV / 33184100
Description
3. rész: Szalagrögzítő horgony: 1 tételben 53 db termék
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:4
Classification
CPV / 33184100
Description
4. rész: Térdszalag csavar, szalagrögzítős lemezke: 2 tételben összesen 62 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:5
Classification
CPV / 33184100
Description
5. rész: Ligament kapocs: 1 tételben 24 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:6
Classification
CPV / 33184100
Description
6. rész: Elasztikus titán szeg: 2 tételben összesen 209 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:7
Classification
CPV / 33184100
Description
7. rész: Kirschner-drót, cerclage-drót: 5 tételben összesen 2274 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:8
Classification
CPV / 33184100
Description
8. rész: Hagyományos lemezek: 16 tételben összesen 261 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:9
Classification
CPV / 33184100
Description
9. rész: Disztális radiusztörés ellátása szögstabil lemezzel: 3 tételben összesen 986 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:10
Classification
CPV / 33184100
Description
10. rész: Könyökízületi törések ellátása: 9 tételben összesen 233 db termék
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:11
Classification
CPV / 33184100
Description
11. rész: Felkarcsont proximális végtörések ellátása szögstabil lemezzel: 4 tételben összesen 108 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:12
Classification
CPV / 33184100
Description
12. rész: Felkarcsont proximális végtörések ellátása velőűrszeggel: 3 tételben összesen 26 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől - Ajánlatkérő számára - kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat - mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget - kétség esetén - az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:13
Classification
CPV / 33184100
Description
13. rész: Felkarcsont testének töréseinek ellátására szolgáló velőűrszegek: 3 tételben összesen 76 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:14
Classification
CPV / 33184100
Description
14.rész. Clavikulatörések ellátása lemezzel: 4 tételben összesen 44 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:15
Classification
CPV / 33184100
Description
15. rész: Lábszárcsont distális törése, ízületközeli törése: 2 tételben 92 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:16
Classification
CPV / 33184100
Description
16. rész: Tibia velőűrszeg tömör: 3 tételben összesen 154 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:17
Classification
CPV / 33184100
Description
17. rész: Tibia velőűrszeg, kanülált: 3 tételben összesen 54 db termék
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:18
Classification
CPV / 33184100
Description
18. rész: Tibia proximális vég törések és térdprotézis körüli törések minimál invazív stabilizálása szögstabil lemezzel: 6 tételben összesen 333 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:19
Classification
CPV / 33184100
Description
19. rész: Femur disztális vég törések és térdprotézis körüli törések minimál invazív stabilizációja szögstabil lemezzel: 7 tételben összesen 172 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:20
Classification
CPV / 33184100
Description
20. rész: Combcsont szártöréseinek kezelése velőűr szegezéssel térd-, vagy csípőtáji bevezetéssel: 6 tételben összesen 89 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:21
Classification
CPV / 33184100
Description
21. rész: Combnyak törés ellátása kettős csavarozással: 1 tételben összesen 520 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:22
Classification
CPV / 33184100
Description
22. rész: Nagyfokú elmozdulással járó (Garden III-IV.), instabil, illetve nem friss combnyaktörések ellátása: 3 tételben összesen 80 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:23
Classification
CPV / 33184100
Description
23. rész: Protézisek csipőizület, radius fej izületi protézis: 2 tételben összesen 40 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak.
Lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:24
Classification
CPV / 33184100
Description
24. rész: Cementes csípőprotézis rendszer: 3 tételben összesen 15 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:25
Classification
CPV / 33184100
Description
25. rész: Radius fej protézis (posztraumás, nem rekonstruálható radiusfej törések ellátására): 1 tételben 16 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:26
Classification
CPV / 33184100
Description
26. rész: Csípőprotézis körüli törések stabilizálása: 11 tételben összesen 148 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:27
Classification
CPV / 33184100
Description
27. rész: Combnyakcsavaros gamma típusú proximális femurszeg: 4 tételben összesen 171 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:28
Classification
CPV / 33184100
Description
28. rész: Tomportáji törések stabilizálása rotációs stabilitású,spirálpengés gamma-típusú velőűrszeggel,amely támasztócsavarral blokkolható: 3 tételben összesen 214 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:29
Classification
CPV / 33184100
Description
29. rész: Tomportáji törések stabilizálása rotációs stabilitású, spirálpengés gamma-típusú velőűrszeggel: 4 tételben összesen 887 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:30
Classification
CPV / 33184100
Description
30. rész: Medencetörések ellátására szolgáló szögstabil lemez, titán: 5 tételben összesen 7 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:31
Classification
CPV / 33184100
Description
31. rész: Medencetörések ellátására szolgáló szögstabil lemez, acél: 4 tételben összesen 6 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:32
Classification
CPV / 33184100
Description
32. rész: Medence sakroiliakális csavarozás: 1 tételben összesen 10 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:33
Classification
CPV / 33184100
Description
33. rész: Arthrodesis lemezek csukló izület: 6 tételben összesen 42 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-148562:obj:34
Classification
CPV / 33184100
Description
34. rész: Csigafúrók: 2 tételben összesen 41 db termék.
A részenként megjelölt mennyiség AK tervezett 12 havi igényét fedezi és további +20 % mértékben opciót köt ki.
AK minden rész esetében +20 % mértékben opciót köt ki, mely ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
AK konszignációs raktárkészlet biztosítását kéri minden rész tekintetében – a konszignációs mennyiséget a rész (és a részt alkotó tételek) tekintetében, valamint a konszignációval kapcsolatos részletes szabályokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki, szakmai követelmények rész, valamint a szerződéstervezet tartalmazza.
A műszaki követelmények részben meghatározott előírások az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
AK tájékoztatja az Ajánlattevőket, hogy a terméklista tekintetében Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, jelen felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az Ajánlattevőnek igazolnia kell.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
Street address
Szent István utca 68.
Locality
Nyíregyháza
Postal code
4400
Country
HU
Contact name
Dr. Adorján Gusztáv Tamás, főigazgató
E-mail
kozbeszerzes@szszbmk.hu
Phone
+36 42599700
Fax
+36 42599799
Website
Link

Organization data Organization in JSON